تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 431 از 2403 اولاول ... 3313814214274284294304314324334344354414815319311431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیگه دارم خسته میشم...

قولشو دادن تا اخر این هفته سرعتا رو درست کنن. باز خوبه نگفتن همین سرعت خیلی هم خوبه... دیشب که سرعت بین 0 تا 11 نوسان داشت... تا اخر این هفته صبر میکنم ببینم چی میشه... خوب شد که خب... نشد، پارس وی من دارم برمیگردم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تا اخر این هفته صبر میکنم ببینم چی میشه... خوب شد که خب... نشد، پارس وی من دارم برمیگردم...
    اختیار دارین . کجا برمی گردین ؟! شرکت خودتونه ... !
    راستی قبلا میخواستی بعد کنکور برگردی به شرکت خودت ... حالا اینهمه عجله برای چی ؟! نکنه ماموریت ترکوندن اون سرور اندیشه با موفقیت انجام شد الانم میخوای هر چه زودتر .........

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

دیگه دارم خسته میشم...

قولشو دادن تا اخر این هفته سرعتا رو درست کنن. باز خوبه نگفتن همین سرعت خیلی هم خوبه... دیشب که سرعت بین 0 تا 11 نوسان داشت... تا اخر این هفته صبر میکنم ببینم چی میشه... خوب شد که خب... نشد، پارس وی من دارم برمیگردم...
    سلام. چند تا از دوستام پارس دارن الان سرعتشون خوبه یعنی در حد اندیشه ولی یادت نره همین ماه گذشته پارس سرعتش به مدت یک هفته با dialup برابری میکرد. یعنی نوسانات سرعت تو هر سرویسی وجود داره! حالا هم نزدیک به تابستونه تعداد کاربرا هم بیشتر شده طبیعیه که سرعت پایین بیاد!
    سرعت دیشب برای لینک مستقیم پایین بود اونم بستگی به سروری داره که داشتی ازش دان میکردی من

دیشب از دو سرور مختلف با سرعتهای متفاوت 10 و 50 بطور مستقیم دان کردم و در مجموع تورنت و مستقیم 1.2 گیگ گرفتم.

این تست سایت Speed test هم مزخرفه من در روز با 150 دانلود میکنم ولی واسه منم میزنه 0.40 MB/s
    درصورتیکه باید 1.2 MB/s بزنه
    شما اگه سرورهای دیگه رو امتحلن کنی ممکنه عدد بهتری بهت بده مثلا من فکر کنم با ارمنستان رفتم عددش 2 برابر باکو بود!

حالا شما بقولشون امیدوار نباش ولی اگه بخای در هر لحظه بهترین سرعت رو داشته باشی باید هر ماه بین چند تا ISP اینور اونور بری! بالاخره خسته میشی و همین اندیشه رو با تمام خوبی ها و بدیهاش قبول خواهی کرد اینو بخاطر این گفتم که خیلیها منتظرن تا مثلا یه شرکت 10% از شرکت دیگه بطور موقت خدمات بهتری میده زود میپرن میرن اونجا بعد هم که شرایط عادی شد پشیمون میشن

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستی قبلا میخواستی بعد کنکور برگردی به شرکت خودت ... حالا اینهمه عجله برای چی ؟! نکنه ماموریت ترکوندن اون سرور اندیشه با موفقیت انجام شد الانم میخوای هر چه زودتر .........
    birak عزیز هر جا سرویسش بهتر باشه همونجا میریم شما خودت اینکارو نمیکنی اگه اندیشه بدتر بشه نمیری یه شرکت دیگه ؟ منم به اندیشه یه ماه فرصت میدم اگه وضعیت شب همینطوری بمونه منم بر میگردم پارس
    فقط به خاطر پشتیبانی یه کم ناراحتم چون اندیشه باز یکی دو نفر هستن جواب آدم رو درست حسابی بدن پارس که وصل میکنه تهران یا اگر هم خودشون جواب بدن درست و حسابی جواب نمیدن

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چراق مودمم روشن نمیشه کسی از منطقه 2 این مشکلو داره؟
    زنگ میزنم پشتیبانی میگه فردا زنگ بزن با فلانی حرف بزن فردا هم زنگ بزنی یه جور دیگه میپیچونه
    اصلا هم جواب ادمو درس حسابی نمیدن

این بار اول هم نیست همیشه اینجوریه پشتیبانیشون ضعیفه
    از ساعت 5 اینجوریه الانم دایلاپ کانکتم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا شما بقولشون امیدوار نباش ولی اگه بخای در هر لحظه بهترین سرعت رو داشته باشی باید هر ماه بین چند تا ISP اینور اونور بری! بالاخره خسته میشی و همین اندیشه رو با تمام خوبی ها و بدیهاش قبول خواهی کرد اینو بخاطر این گفتم که خیلیها منتظرن تا مثلا یه شرکت 10% از شرکت دیگه بطور موقت خدمات بهتری میده زود میپرن میرن اونجا بعد هم که شرایط عادی شد پشیمون میشن
    همین این ور اونور شدن کاربرا باعث میشه isp ها یه تکونی به خودشون بدن اگه اندیشه این سرعت بالا رو نمیداد و قیمتشو کم نمیکرد و کاربرا رو جذب نمیکرد تا صد سال دیگه هم پارس سرعتشو بالا نمیبرد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چراق مودمم روشن نمیشه کسی از منطقه 2 این مشکلو داره؟
    زنگ میزنم پشتیبانی میگه فردا زنگ بزن با فلانی حرف بزن فردا هم زنگ بزنی یه جور دیگه میپیچونه
    اصلا هم جواب ادمو درس حسابی نمیدن

این بار اول هم نیست همیشه اینجوریه پشتیبانیشون ضعیفه
    از ساعت 5 اینجوریه الانم دایلاپ کانکتم
    منظور من صبح بود ماهانیان یا کارشناس فنیشون که الان اسمش یادم نیست خوب جواب میدن
    قبول دارم بعد از ظهر اصلا پشتیبانیشون بدرد نمیخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همون... الان که وقت عوض کردن ISP ندارم... فعلا اندیشه کارمو راه میندازه. واسه اپلود کردن کارنامه های گزینه دو، دایل اپ هم کفایت میکنه... منظورم این بود که تا اخر اشتراکم اگر خوب شد که شد نشد، میرم پارس...

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

birak عزیز هر جا سرویسش بهتر باشه همونجا میریم شما خودت اینکارو نمیکنی اگه اندیشه بدتر بشه نمیری یه شرکت دیگه ؟ منم به اندیشه یه ماه فرصت میدم اگه وضعیت شب همینطوری بمونه منم بر میگردم پارس
    فقط به خاطر پشتیبانی یه کم ناراحتم چون اندیشه باز یکی دو نفر هستن جواب آدم رو درست حسابی بدن پارس که وصل میکنه تهران یا اگر هم خودشون جواب بدن درست و حسابی جواب نمیدن

اتفاقا چیزی که همیشه تو پارس خوبه... پشتیبانیشه... چه تو اندیشه چه تو پارس اینترنت معمولا از طرف خودشون قطع میشه (حالا بماند که میگن مخابرات...). زنگم بزنی بهت میگن داریم پیگیری میکنیم... خداییش کم پیش میاد مشکل از مودم یا pc باشه... ولی اگرم پارس باشی، یراست زنگ بزن 02182201 سیم ثانیه واست جابجا میکنن. دیگه صبح و شب بازی در نمیارن. سطح دسترسی همه اپراتور فنی هاشون یکی. نه مثل اندیشه که بعد از ظهر به بعد همه نقش هویج رو بازی میکنن و همه کاره ماهانیانه...

10. این کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همین این ور اونور شدن کاربرا باعث میشه isp ها یه تکونی به خودشون بدن اگه اندیشه این سرعت بالا رو نمیداد و قیمتشو کم نمیکرد و کاربرا رو جذب نمیکرد تا صد سال دیگه هم پارس سرعتشو بالا نمیبرد
    اول پارس وی سرعتشو برد بالا ها... من یادمه درست اون لحظه در حال دانلود بودم 26 شهریور 1388 بود 1:30 بعد از ظهر. یه لحظه اینترنت قطع شد. زنگ زدم تهران گفتن داریم پهنای باند رو بالا میبریم. 5 دقیقه بعد چراغ status مودم روشن شد، دیدم با سرعت 150 دارم دانلود میکنم. رفتم تو مودم دیدم downstream شده 2047. کفم برید... اون موقع سرویس 256 داشتم و سرعتم همیشه بین 44 تا 48 بود. بماند که 25 ام به بعد اه من گرفته بودشون و کنترشون کار نمیکرد. اخه 3 شب ترافیک شبانه که 6 گیگ شده بود رو سایت واسم حساب کرده بود و چون reportم سه ماهه بود زحمت بررسی کردن نمیدادن و اخرش به من ندادن تا اینکه یهو دیدم هرچی دانلود میکنم کم نمیشه. فقطم واسه من اینطوری شده بود. از دوستام که میپرسیدم اونطور نشون میداد. حالا جاهای دیگرو نمیدونستم. فرداییشم که سرعت شد 150. 5 روز یسره کامپیوترم روشن بود. اکانت رپیدشیرم داشتم. دیگه خودتون حسابشو بکنید... پهنای باند رشت رو مکیدم رو سیستم خودم

یادش بخیر...

میرفتیم کافی نتای نامحدود رو نشون میکردم با لپ تاپ پسوردشونو در میاوردم... کافی نت ساعت 10 شب میبست 10 صبح باز میکرد... 12 ساعت دانلود مجانی... اوف... جمعه ها هم تعطیل بود... 2 بار لو رفتم از دو کافی نت مختلف... یکیشون صبح زودتر باز کرد دید کانکت نمیشه زنگ زد پشتیبانی منو از رو mac address م ردیابی کردن پورتم تا دو روز غیر فعال بود... رفتم انگشت زدم تعهد دادم تا پورتمو باز کنن.

یادش بخیر... چه جینگولک بازی ها که ما در نمیاوردیم /نمیاورم ........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •