تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 431 از 1635 اولاول ... 3313814214274284294304314324334344354414815319311431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا بزارين من براتون از fz35بگم
    به تاريخ 88.9.14 از جمهوري 465 هزار(15 ماه گارانتي) با كيف آبي اصلي(رايگان) و رم 4 گيگ سيلور پاناسونيك 25 هزار(اصل ژاپن) و ----- يو وي(مارك KENKO ژاپن) به قيمت 13هزارخريده شد .(جمعا به مبلغ 503 هزار)
    مني كه HX1 داشتم ميتونم بگم كه اين دوربين از سوني بهتره.زوم بسيار سريعي داره.خوش دست و سبكتر از سونيه.فيلمبرداريش درحالت motion jpegدرسته كه حجم زيادي داره ولي كيفيتش از AVC HD بهتره .توشب نويز داره ولي عكسهاي روزش واقعا محشره .كار با منو هاش آسونه.عمر باطريش واقعا از سوني بهتره.وقتي كه هودش رو نصب ميكني واقعا كلاس دوربين چند برابر ميشه.نرم افزار آموزشي بسيار كاملي رو با فرمت PDF داره.با سوني HX1 مشكل عكسهاي زرد و نارنجي و صورت قرمز داشتم ولي مشكلم با اين دوربين تا حدود زيادي حل شده.اصل ژاپنه.فرمت RAW اش هم كه ديگه حرف نداره.صداي فيلمبرداري تو حالت MOTION JEPEG بمه ولي در AVC HD بسيار شفافه .(دالبي).قابليت اينو داره كه صداي باد رو حذف بكنه.كيفش هم كمري و بسيار زيبا و جمع و جوره.در كل دوربين خوبيه و من ازش راضيم.
    اگه سوالي باشه در خدمتم.
    سلام.
    آقا شما که hx1 داشتی میتونی بگی از نظره کیفیت فیلم برداری کدو بهتره؟

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

1

سلام.
    آقا شما که hx1 داشتی میتونی بگی از نظره کیفیت فیلم برداری کدو بهتره؟
    fz35 دو نوع فيلمبرداري داره1.motion jepegو 2.avchd.كه در اولي تصاوير بسيار نرمتر از avc hd سوني و پاناسونيك هستند و در avc hd كه فرمت مشترك اين دو دوربين هستش تفاوت زيادي وجود نداره ولي رزولوشن سوني بالاتره يعني تو مود فيلمبرداريش انتخاب بالاتر از 1280*720 داشت. واينكه هيچ كدوم محدوديت فيلمبرداري ندارن.يك نكته ديگه اينكه به نظر من البته عكسهاي روز پاناسونيك بهتر از سوني و عكسهاي شب سوني بهتر از پاناسونيك هستش .عكسهاي شب fz35 تفاوت خيلي زيادي با عكسهاي روزش دارن .شايد به نظر من اينطور ميره.در ضمن فيلمبرداري پاناسونيك داراي مود حذف صداي باد هستش .ولي در سوني اينطور نبود وصداي باد رو كامل ضبط ميكرد.در ضمن fz35 داراي منوفارسي بوده و دفترچه كامل راهنماي فارسيش تو cd همراه اون به صورت pdf هستش.

3. 2 کاربر از habib mahvare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام..
    این قسمت از صحبت شما با 'POP' جان که این دوربین رو خریده همخوانی نداره!:
    fz35 دو نوع فيلمبرداري داره1.motion jepegو 2.avchd.كه در اولي تصاوير بسيار نرمتر از avc hd سوني و پاناسونيك هستند
    'POP'
    اگر با فرمت AVCHD در حالت HD اقدام به فیلمبرداری کنین فایلی با پسوند MTS در مسیری متفاوت ایجاد می‌شه که به‌راحتی با WMPقابل پخش هست و حجمی تقریبا برابر نصف فرمت رایج Motion Jpeg داره (ضمن برابر بودن کیفیت)

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

2

سلام..
    این قسمت از صحبت شما با 'POP' جان که این دوربین رو خریده همخوانی نداره!:

'POP'
    برادر جان من گفتم نرمتره نگفتم كه كيفيت رنگ و جزيياتش فرق ميكنه(البته به نظر من كه فرق ميكنه)
    بنظر شما كمپاني معظم ماتسوشيتا حتما به عقلش نميرسيده كه فرمتي رو كه حجم زيادي هم از avc hd اشغال ميكنه رو الكي رو دوربين اونم مدل سال 2009 نصب بكنه؟مطمئن باش حتما فرقي داره.

6. این کاربر از habib mahvare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    دوربین ixsu 100 قیمتش چنده؟ و ایا فیلم برداری hd داره ؟ و از نظر کارایی برای که مبتدی تنظیماتش و مشخصاتش خوب هست

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

حدود قیمت رو کافیه اسم مدل رو به همراه کلمه تومن یا قیمت در گوگل و یاهو سرچ کنی .. یا سایت دیجی کالا .. و از اون هم مطمئنم تر و راحت تر و کم زحمت تر اینکه گوشی رو برداری و زنگ بزنی به نمایندگی های توی خیابون جمهوری و قیمت بگیری (شماره تلفن نمایندگی ها هم باز یه جستجوی 30 ثانیه ای در وب!)... عین آب خوردن!

سری خوبی بود .. شاید قدری قدیمی شده باشن .. (1.5 سال پیش)

بله - تقریبا همینطوره .. فکر نمی کنم 500 و 580 انقدرها تفاوت کیفیت داشته باشن و میشه گذاشتشون بغل هم.

//

از نظر مشخصات کلی تفاوت شون در کیفیت فیلمبرداریه و اینکه صفحه نمایش zs3 کمی بزرگتر و باکیفیت تره - اضافه کن به اینها : دکمه مخصوص برای ضبط فیلم در zs3 -- صدا در zs3 بصورت استریو ضبط میشه و در zs1 مونو .. اما با بررسی دقیق تر ویژگی های فنی شون میشه باز هم به موارد برتری zs3 اشاره کرد که خب طبیعیه هر مدل نسبت به مدل پایین ترش داشته باشه (فرضاً فلان پارامتر فنی و فلان پارامتر در zs3 قدری قوی تر از دیگریه) ...

بهرحال اگه کلاً میخوای مقایسه کنی : zs3 در فیلمبرداری قوی تره ... اگه ویدئو واسه ات مهمه این رو بگیر و اگه بخاطر ویدئو کمتر مهمه و محدودیت بودجه داری اون یکی.
    اول يه تشكر جانانه از seymour عزيز
    فرق 500 و 580 در مگاپبكسل آنها هست؟درسته؟
    و اينكه 500 صفحه نمايش لمسي داره
    آخه يكي از دوستان قبلا گفته بود صفحه نمايش لمسي براي دوربين زياد جالب نيست
    سايت ديجي كالا تاريخ معرفي 580 را زده 2009/01/27 يعني با مدلهاي ZS شده؟
    در ضمن 150 كه 14 مگا پيكسليه چطوره؟
    Last edited by setayesh_mj; 11-12-2009 at 16:02.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوربین ixsu 100 قیمتش چنده؟ و ایا فیلم برداری hd داره ؟ و از نظر کارایی برای که مبتدی تنظیماتش و مشخصاتش خوب هست
    باید حدود 250 باشه - قیمت دقیقتر رو کافیه اسم مدل رو به همراه کلمه تومن یا قیمت در گوگل و یاهو سرچ کنی .. یا سایت دیجی کالا .. و از اون هم مطمئنم تر و راحت تر و کم زحمت تر اینکه گوشی رو برداری و زنگ بزنی به نمایندگی های توی خیابون جمهوری و قیمت بگیری (شماره تلفن نمایندگی ها هم باز یه جستجوی 30 ثانیه ای در وب!)... عین آب خوردن!

فیلمبرداری HD هم داره - برای مبتدی هم خوبه ؛ یعنی عملکرد ساده ای داره و کیفیت عکس و فیلمش هم مطلوبه.

ممنون

و یه سوال دیگه الان کوچکترین دوربین چی هستش از نظر ابعاد و اینکه ایران هستش و قیمتش چنده ممنون.
    اگه دنبال این هستی که مثلاً "حتما" کوچکترین دوربین باشه و رکورد جهان دستش باشه من اطلاعی ندارم ... هرچند میتونی با کلیدواژه هایی مثل "smallest camera" وب رو بگردی..

اما اگه بصورت کاربردی منظورته که بخری... همین مدل ixus100 که دوستمون اشاره کرد بعنوان یکی از کوچکترین دوربین ها معروفه .. وزنش فقط 155 گرمه.قیمتش هم حدود 250.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول يه تشكر جانانه از seymour عزيز
    فرق 500 و 580 در مگاپبكسل آنها هست؟درسته؟
    و اينكه 500 صفحه نمايش لمسي داره
    آخه يكي از دوستان قبلا گفته بود صفحه نمايش لمسي براي دوربين زياد جالب نيست
    سايت ديجي كالا تاريخ معرفي 580 را زده 2009/01/27 يعني با مدلهاي ZS شده؟
    در ضمن 150 كه 14 مگا پيكسليه چطوره؟
    خواهش می کنم.

فرق 500 و 580 : اساسا همونه که گفتی و ظاهراً قدری پردازش قوی تر (کلاً سریعتره).. اما کیفیت عکس باید یکسان باشه-- همونطور که گفتم میشه در مقایسه گذاشتشون بغل هم ..(580 هم صفحه لمسی داره)

بحث تاچ: این بحث هم یه جورایی شبیه بحث "زوم در ویدئو" هستش ... یعنی کیفیت تاچ این از کیفیت تاچ خیلی مدلهای مشابه بدتر نیست .. صرفاً چون ورود صفحه لمسی به دنیای دوربین دیجیتال یه چیز تازه هستش ، طول می کشه تا بهترین کارایی رو بدست بده .. بنابراین فکر می کنم بیشتر "متفاوت" باشه تا "بد" ... بهرحال اون حرف درسته و کسی از تاچ این 580 تعریفی نکرده بود.نهایتاً سلیقه اس به نظرم ... خود من تاچ رو کلاً نمی پسندم.

در مورد تاریخ: درست میگی.

در مورد 150 : ببین - هیچکدوم اینا بد نیستند .. میشه در مورد خوبی همه شون حرف زد .. صرفاً نیازها و ترجیحات شماست که یکی رو متمایز می کنه ... مثلاً 150 مگاپیکسل اش بالاتره و فرمت raw هم ذخیره می کنه که بیشتر بدرد یه نفر میخوره که تو کار پرینت و چاپ و فوتوشاپ باشه. در عوض زوم اش بسیار کمتر از بقیه اس و لنز بقیه هم وایدتره (بدرد عکس گروهی و منظره) ، بنابراین واسه استفاده خانواگی و تفریحی مناسب تر به نظرمیاد. ضمن اینکه ازعملکرد 150 در نور کم زیاد تعریف نشده.

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه
    آقا من یه دوربین میخواستم بخرم بین مدلهای fz38 - sx20 موندم. اینطور که من فهمیدم زیاد فرقی باهم ندارند پس برای من یه چیز مهم میشه اونم عکاسی در شب. البته تو تمام سایتهای خارجی نمونه عکسهای شب رو که میزارن یه شمع روشن کردن یا تو کوچه زیر نور تیر چراغ برق عکس گرفتن که این اصلا به درد نمونه عکس در شب به مفهوم ما ایرانیا نیست !!!
    کیفیت عکس در شب برای ما یعنی چهار نفر بشینن رو یه کاناپه یه لوستر با لامپ شمعی 60 واته 6 شاخه بالا سرشون روشن باشه و عکاس در فاصله 3 متری اونا با فلاش عکس بگیره. حالا از دوستانی که این دوربینها رو دارن خواهش میکنم اگه امکان داره در این شرایط نمونه عکس بزارن تا ما هم از سردرگمی در بیاییم آخه نه تنها من بلکه فکر کنم 90 درصد از کسانی که دوربین غیر حرفه ای میخرند 90 درصد عکساشون تو همون شرایطی باشه که توضیح دادم

14. این کاربر از hesamhf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام این دوربین ضد آب اومده ایران؟ و قیمتش چنده؟؟

Panasonic Lumix DMC-TS1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •