سلام.
آقا شما که hx1 داشتی میتونی بگی از نظره کیفیت فیلم برداری کدو بهتره؟
سلام.
آقا شما که hx1 داشتی میتونی بگی از نظره کیفیت فیلم برداری کدو بهتره؟
fz35 دو نوع فيلمبرداري داره1.motion jepegو 2.avchd.كه در اولي تصاوير بسيار نرمتر از avc hd سوني و پاناسونيك هستند و در avc hd كه فرمت مشترك اين دو دوربين هستش تفاوت زيادي وجود نداره ولي رزولوشن سوني بالاتره يعني تو مود فيلمبرداريش انتخاب بالاتر از 1280*720 داشت. واينكه هيچ كدوم محدوديت فيلمبرداري ندارن.يك نكته ديگه اينكه به نظر من البته عكسهاي روز پاناسونيك بهتر از سوني و عكسهاي شب سوني بهتر از پاناسونيك هستش .عكسهاي شب fz35 تفاوت خيلي زيادي با عكسهاي روزش دارن .شايد به نظر من اينطور ميره.در ضمن فيلمبرداري پاناسونيك داراي مود حذف صداي باد هستش .ولي در سوني اينطور نبود وصداي باد رو كامل ضبط ميكرد.در ضمن fz35 داراي منوفارسي بوده و دفترچه كامل راهنماي فارسيش تو cd همراه اون به صورت pdf هستش.
سلام..
این قسمت از صحبت شما با 'POP' جان که این دوربین رو خریده همخوانی نداره!:
'POP'fz35 دو نوع فيلمبرداري داره1.motion jepegو 2.avchd.كه در اولي تصاوير بسيار نرمتر از avc hd سوني و پاناسونيك هستند
اگر با فرمت AVCHD در حالت HD اقدام به فیلمبرداری کنین فایلی با پسوند MTS در مسیری متفاوت ایجاد میشه که بهراحتی با WMPقابل پخش هست و حجمی تقریبا برابر نصف فرمت رایج Motion Jpeg داره (ضمن برابر بودن کیفیت)
برادر جان من گفتم نرمتره نگفتم كه كيفيت رنگ و جزيياتش فرق ميكنه(البته به نظر من كه فرق ميكنه)
بنظر شما كمپاني معظم ماتسوشيتا حتما به عقلش نميرسيده كه فرمتي رو كه حجم زيادي هم از avc hd اشغال ميكنه رو الكي رو دوربين اونم مدل سال 2009 نصب بكنه؟مطمئن باش حتما فرقي داره.
سلام
دوربین ixsu 100 قیمتش چنده؟ و ایا فیلم برداری hd داره ؟ و از نظر کارایی برای که مبتدی تنظیماتش و مشخصاتش خوب هست
اول يه تشكر جانانه از seymour عزيز
فرق 500 و 580 در مگاپبكسل آنها هست؟درسته؟
و اينكه 500 صفحه نمايش لمسي داره
آخه يكي از دوستان قبلا گفته بود صفحه نمايش لمسي براي دوربين زياد جالب نيست
سايت ديجي كالا تاريخ معرفي 580 را زده 2009/01/27 يعني با مدلهاي ZS شده؟
در ضمن 150 كه 14 مگا پيكسليه چطوره؟
Last edited by setayesh_mj; 11-12-2009 at 16:02.
باید حدود 250 باشه - قیمت دقیقتر رو کافیه اسم مدل رو به همراه کلمه تومن یا قیمت در گوگل و یاهو سرچ کنی .. یا سایت دیجی کالا .. و از اون هم مطمئنم تر و راحت تر و کم زحمت تر اینکه گوشی رو برداری و زنگ بزنی به نمایندگی های توی خیابون جمهوری و قیمت بگیری (شماره تلفن نمایندگی ها هم باز یه جستجوی 30 ثانیه ای در وب!)... عین آب خوردن!
فیلمبرداری HD هم داره - برای مبتدی هم خوبه ؛ یعنی عملکرد ساده ای داره و کیفیت عکس و فیلمش هم مطلوبه.
اگه دنبال این هستی که مثلاً "حتما" کوچکترین دوربین باشه و رکورد جهان دستش باشه من اطلاعی ندارم ... هرچند میتونی با کلیدواژه هایی مثل "smallest camera" وب رو بگردی..
اما اگه بصورت کاربردی منظورته که بخری... همین مدل ixus100 که دوستمون اشاره کرد بعنوان یکی از کوچکترین دوربین ها معروفه .. وزنش فقط 155 گرمه.قیمتش هم حدود 250.
خواهش می کنم.
فرق 500 و 580 : اساسا همونه که گفتی و ظاهراً قدری پردازش قوی تر (کلاً سریعتره).. اما کیفیت عکس باید یکسان باشه-- همونطور که گفتم میشه در مقایسه گذاشتشون بغل هم ..(580 هم صفحه لمسی داره)
بحث تاچ: این بحث هم یه جورایی شبیه بحث "زوم در ویدئو" هستش ... یعنی کیفیت تاچ این از کیفیت تاچ خیلی مدلهای مشابه بدتر نیست .. صرفاً چون ورود صفحه لمسی به دنیای دوربین دیجیتال یه چیز تازه هستش ، طول می کشه تا بهترین کارایی رو بدست بده .. بنابراین فکر می کنم بیشتر "متفاوت" باشه تا "بد" ... بهرحال اون حرف درسته و کسی از تاچ این 580 تعریفی نکرده بود.نهایتاً سلیقه اس به نظرم ... خود من تاچ رو کلاً نمی پسندم.
در مورد تاریخ: درست میگی.
در مورد 150 : ببین - هیچکدوم اینا بد نیستند .. میشه در مورد خوبی همه شون حرف زد .. صرفاً نیازها و ترجیحات شماست که یکی رو متمایز می کنه ... مثلاً 150 مگاپیکسل اش بالاتره و فرمت raw هم ذخیره می کنه که بیشتر بدرد یه نفر میخوره که تو کار پرینت و چاپ و فوتوشاپ باشه. در عوض زوم اش بسیار کمتر از بقیه اس و لنز بقیه هم وایدتره (بدرد عکس گروهی و منظره) ، بنابراین واسه استفاده خانواگی و تفریحی مناسب تر به نظرمیاد. ضمن اینکه ازعملکرد 150 در نور کم زیاد تعریف نشده.
سلام به همه
آقا من یه دوربین میخواستم بخرم بین مدلهای fz38 - sx20 موندم. اینطور که من فهمیدم زیاد فرقی باهم ندارند پس برای من یه چیز مهم میشه اونم عکاسی در شب. البته تو تمام سایتهای خارجی نمونه عکسهای شب رو که میزارن یه شمع روشن کردن یا تو کوچه زیر نور تیر چراغ برق عکس گرفتن که این اصلا به درد نمونه عکس در شب به مفهوم ما ایرانیا نیست !!!
کیفیت عکس در شب برای ما یعنی چهار نفر بشینن رو یه کاناپه یه لوستر با لامپ شمعی 60 واته 6 شاخه بالا سرشون روشن باشه و عکاس در فاصله 3 متری اونا با فلاش عکس بگیره. حالا از دوستانی که این دوربینها رو دارن خواهش میکنم اگه امکان داره در این شرایط نمونه عکس بزارن تا ما هم از سردرگمی در بیاییم آخه نه تنها من بلکه فکر کنم 90 درصد از کسانی که دوربین غیر حرفه ای میخرند 90 درصد عکساشون تو همون شرایطی باشه که توضیح دادم![]()
سلام این دوربین ضد آب اومده ایران؟ و قیمتش چنده؟؟
Panasonic Lumix DMC-TS1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)