البته فکر میکنم وسکر رو برگردوندند تا بتونند داستانهای بازی رو ادامه بدند، اون جونوری که توی اویل 1 چنگالهاشو کوبید تو شکم وسکر ، وسکر که سهله 100 تا قویتر از وسکر هم بودند تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودند
اگر ممکنه لینک بده، ممنون
البته فکر میکنم وسکر رو برگردوندند تا بتونند داستانهای بازی رو ادامه بدند، اون جونوری که توی اویل 1 چنگالهاشو کوبید تو شکم وسکر ، وسکر که سهله 100 تا قویتر از وسکر هم بودند تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودند
اگر ممکنه لینک بده، ممنون
میگم دیگه همش فیلم بود !البته فکر میکنم وسکر رو برگردوندند تا بتونند داستانهای بازی رو ادامه بدند، اون جونوری که توی اویل 1 چنگالهاشو کوبید تو شکم وسکر ، وسکر که سهله 100 تا قویتر از وسکر هم بودند تا حالا 7 تا کفن پوسونده بودند
لینک که ندارم ازش ، من توی زاتورن دیدمش یه مقداریشو برداشتم خوندم همینا توش بود . ولی کتابهاش رو میتونید از اینجا بخرید :اگر ممکنه لینک بده، ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه داستان اینجا هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داخل خود بازي Resident Evil History هست كه خيلي جالبه و تمام داستان بازي رو دنبال مي كنه
ميتونيد از اونجا هم استفاده كنيد وسكرم به نظر من فقط با همون دارو بود كه زنده موند و اينطوري شد
همونطور كه ميدونيد اين دارو بازي به بازي قوي تر شد توسط ترايسل و آمبرلا
البته توی شماره یک به خودش هیچ ویروسی رو تزریق نکرده بوده و تزریق ویروس هم بعد از مرگ ازش چیزی بیشتر از یک زامبی نمیساخته .
نه منظورم ويروس نيست
اينا در اصل نميخواستن ويروس بسازن
ميخواستن قيافه مثل انسان هاي معمولي باشه اما گرسنه نشن و مثل سربازهاي قوي ازشون استفاده بكنن كه تا رزيدنت اويل 4 اينطور نبود و ويروس در واقع قيافه هارو هم تغيير ميداد
به قول اون مدير ترايسل تو فيلمش بدن بعد ورود ويروس نا استوار ميشد اما بعد رزيدنت اويل 4 كه وسكر به دستور يكي مدير اصلي پروژه رو مي كشه و كارها دوباره شروع ميشه و توسط ايدا وونگ نمونه ويروس رو مي گيره و اونو ارتقا ميده كه در رزيدنت اويل 5 داستانش دنبال ميشه اون وسكر به خودش ويروس رو تزريق نمي كنه يعني ويروسي نيست كه باهاش كنترلشو از دست بده فقط قوي ترش مي كنه
مثلا ديدي كه گلوله هارو جا خالي ميداد!!!
تا جایی که من میدونم وسکر از T-Virus استفاده میکنه ، یعنی میکرد خدا بیامرزه .
توی 4 و 5 هم تغییر قیافه میدن ولی هوشیاریشونو از دست نمیدن .
یه انیمیشن هست از اویل که کلر و لیون توش هستند یه گروهی هست ویروس رو پخش میکنه توی فرودگاه ، پیشنهاد میکنم ببینید خیلی چیز ها رو روشن میکنه و یه جورایی میتونی اویل 6 رو حدس بزنی چه چیز خفنی میشه![]()
دوستان لطفا زیاد از مبحث اویل 5 دور نشید و به اویل های دیگه کاری نداشته باشید
ممنون
ديدم اينو رو كه ميگي انيميشن جالبي بود
دقيقا تو همون انيميشنه اون كسي كه موش سفيده همون مدير شركت ترايسله ميگه بدن بعد نفوذ اين ويروس نااستوار ميشه
ولي در كل رزيدنت اويل ها از هيچ كي به اندازه ---- ازش خوشم نيومده
يه سنگ قيمتي هست بنام Hear of frica ميشه قلب آفريقا كي تونسته اونو بگيره ؟
چه شکلیه ؟
دوستان!!!! من هنوز با اون trainer كه اينجا معرفي شد مشكل دارم. كسي سالم و تست شده نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)