اسکیل گارای مدافع ارژانتینی تیم رئال مادرید اولین خرید این تیم در فصل نقل و انتقالات به حساب می اید.
گارای ۲۱ ساله فصل گذشته در تیم راسینگ سانتاندر بازی می کرد و در این فصل با ۱۰ میلیون یورو به رئال مادرید پیوست ولی سران تیم مادریدی به این بازیکن اجازه دادند تا یک فصل دیگر به طور قرضی در تیم راسینگ بازی کند و این تیم را که برای اولین بار در تاریخ این باشگاه به جام یوفا راه یافته است را همراهی کند.
بارسلونا نیز به سختی خواهان خرید این مدافع که اتفاقا سابقه گلزنی خوبی نیز دارد بود و برای خرید وی ۱۸ میلیون یورو پیشنهاد داد ولی رئال مادرید موفق شد او را با ۱۰ میلیون یورو به خدمت بگیرد.
این بازیکن جوان در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه از علاقه زیاد خود به بازی کردن در رئال مادرید خبر داد :
همه می دانند که رئال مادرید با دیگر باشگاهها فرق می کند و اینکه می دانم یک روزی در این باشگاه بازی خواهم کرد برای من بسیار هیجان انگیز است.
گارای در جواب سوالی مبنی بر اینکه او در صورت امدن به رئال مادرید کار سختی خواهد داشت چون دفاع رئال مادرید در فصل گذشته به عنوان بهترین خط دفاعی لالیگا دست یافت و بازیکنان بزرگی چون کاناوارو ، راموس ، په په و هاینزه در ان بازی می کنند گفت :
همه مدافعان رئال مادرید خیلی خوبند و مطمئنا انها در حال حاضر انتخاب اول هستند ولی من نیز به خود اطمینان دارم و از توانایی های خود اگاهم و تمام سعی ام را می کنم تا جز ۱۱ نفر اصلی قرار بگیرم.
بازی کردن در کنار کاناوارو ، راموس ، په په و هاینزه رویایی خواهد بود چون همه انها بازیکنانی خارق العاده هستند.
یکی دیگر از اتفاقات خوبی که برای این بازیکن ۲۱ ساله افتاده است این است که وی به تیم المپیک ارژانتین جهت بازی در مسابقات المپیک چین دعوت شده است و باید به همراه این تیم از عنوان قهرمانی ارژانتین در المپیک اتن دفاع کند :
اتفاقی منحصر بفرد است و من دارم لحظات پر هیجانی را در زندگی خودم پشت سر می گذارم و از تمام اتفاقات رخ داده در اطراف خودم لذت می برم چون بازی کردن در المپیک چین یک امتیاز است که من این امتیاز را دارم.
از پشت سر گذاشتن یک فصل رویایی با تیم راسینگ گرفته تا انتقالم به رئال مادرید و دعوت شدنم به تیم المپیک چین و ... همه اتفاقات سریع در حال رخ دادن است.
در پایان گارای اظهار کرد که هنوز موفق نشده است با برند شوستر سرمربی رئال مادرید و فرناندو گاگو همبازی اینده اش در تیم رئال مادرید که این دو باید در المپیک چین نیز با هم بازی کنند صحبت کند ولی توانسته است با پدیا میاتوویچ و میگل انخل ملاقاتی داشته باشد :
من هنوز موفق به ملاقات با سرمربی تیم نشده ام و با گاگو نیز که در المپیک چین در کنار هم بازی خواهیم کرد صحبتی نکرده ام ولی با مدیر ورزشی ، میاتوویچ و مدیر فنی ، میگل انخل صحبت کرده ام و انها اذعان کردند که از اینکه توانسته اند من را بخرند بسیار خوشحالند و من نیز امیدوارم بتوانم جواب اعتماد انها را به خوبی بدهم.
می خواهم به شوستر نشان دهم که من نیز می توانم در رئال مادرید بازی کنم و از او بسیار ممنونم که اجازه داد یک فصل دیگر نیز در تیم راسینگ بمانم تا بتوانم این تیم را در جام یوفا همراهی کنم چون حضور من در جام یوفا باعث رشد و پیشرفت من می شود ولی از حالا اماده ام که یک روز در رئال مادرید بازی کنم.