تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 431 از 1174 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض گارای : بی صبرانه منتظر بازی کردن در رئال مادريد هستم

اسکیل گارای مدافع ارژانتینی تیم رئال مادرید اولین خرید این تیم در فصل نقل و انتقالات به حساب می اید.

گارای ۲۱ ساله فصل گذشته در تیم راسینگ سانتاندر بازی می کرد و در این فصل با ۱۰ میلیون یورو به رئال مادرید پیوست ولی سران تیم مادریدی به این بازیکن اجازه دادند تا یک فصل دیگر به طور قرضی در تیم راسینگ بازی کند و این تیم را که برای اولین بار در تاریخ این باشگاه به جام یوفا راه یافته است را همراهی کند.

بارسلونا نیز به سختی خواهان خرید این مدافع که اتفاقا سابقه گلزنی خوبی نیز دارد بود و برای خرید وی ۱۸ میلیون یورو پیشنهاد داد ولی رئال مادرید موفق شد او را با ۱۰ میلیون یورو به خدمت بگیرد.

این بازیکن جوان در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه از علاقه زیاد خود به بازی کردن در رئال مادرید خبر داد :

همه می دانند که رئال مادرید با دیگر باشگاهها فرق می کند و اینکه می دانم یک روزی در این باشگاه بازی خواهم کرد برای من بسیار هیجان انگیز است.

گارای در جواب سوالی مبنی بر اینکه او در صورت امدن به رئال مادرید کار سختی خواهد داشت چون دفاع رئال مادرید در فصل گذشته به عنوان بهترین خط دفاعی لالیگا دست یافت و بازیکنان بزرگی چون کاناوارو ، راموس ، په په و هاینزه در ان بازی می کنند گفت :

همه مدافعان رئال مادرید خیلی خوبند و مطمئنا انها در حال حاضر انتخاب اول هستند ولی من نیز به خود اطمینان دارم و از توانایی های خود اگاهم و تمام سعی ام را می کنم تا جز ۱۱ نفر اصلی قرار بگیرم.

بازی کردن در کنار کاناوارو ، راموس ، په په و هاینزه رویایی خواهد بود چون همه انها بازیکنانی خارق العاده هستند.

یکی دیگر از اتفاقات خوبی که برای این بازیکن ۲۱ ساله افتاده است این است که وی به تیم المپیک ارژانتین جهت بازی در مسابقات المپیک چین دعوت شده است و باید به همراه این تیم از عنوان قهرمانی ارژانتین در المپیک اتن دفاع کند :

اتفاقی منحصر بفرد است و من دارم لحظات پر هیجانی را در زندگی خودم پشت سر می گذارم و از تمام اتفاقات رخ داده در اطراف خودم لذت می برم چون بازی کردن در المپیک چین یک امتیاز است که من این امتیاز را دارم.

از پشت سر گذاشتن یک فصل رویایی با تیم راسینگ گرفته تا انتقالم به رئال مادرید و دعوت شدنم به تیم المپیک چین و ... همه اتفاقات سریع در حال رخ دادن است.

در پایان گارای اظهار کرد که هنوز موفق نشده است با برند شوستر سرمربی رئال مادرید و فرناندو گاگو همبازی اینده اش در تیم رئال مادرید که این دو باید در المپیک چین نیز با هم بازی کنند صحبت کند ولی توانسته است با پدیا میاتوویچ و میگل انخل ملاقاتی داشته باشد :

من هنوز موفق به ملاقات با سرمربی تیم نشده ام و با گاگو نیز که در المپیک چین در کنار هم بازی خواهیم کرد صحبتی نکرده ام ولی با مدیر ورزشی ، میاتوویچ و مدیر فنی ، میگل انخل صحبت کرده ام و انها اذعان کردند که از اینکه توانسته اند من را بخرند بسیار خوشحالند و من نیز امیدوارم بتوانم جواب اعتماد انها را به خوبی بدهم.

می خواهم به شوستر نشان دهم که من نیز می توانم در رئال مادرید بازی کنم و از او بسیار ممنونم که اجازه داد یک فصل دیگر نیز در تیم راسینگ بمانم تا بتوانم این تیم را در جام یوفا همراهی کنم چون حضور من در جام یوفا باعث رشد و پیشرفت من می شود ولی از حالا اماده ام که یک روز در رئال مادرید بازی کنم.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض گاگو : مسی بهتر از رونالدو است

فرناندو گاگو ستاره ارژانتینی رئال مادرید معتقد است لیونل مسی بهتر از کریستیانو رونالدو است.

گاگو هافبک ۲۲ ساله رئال مادرید با وجود اینکه امکان دارد در اینده ای نزدیک با رونالدو همبازی شود ولی باز هم معتقد است هموطنش در بارسلونا بهتر از این ستاره پرتغالی بازی می کند.

گاگو در مصاحبه با روزنامه اس گفت :

به نظر من رونالدو بازیکن شماره ۱ جهان نیست و معتقدم مسی بهترین بازیکن دنیاست چون سبک بازی ، حرکت با توپ و تغییر دادن بازی مسی بهتر از رونالدوست.

مسی توانایی های زیادی دارد و من از سبک بازی او لذت می برم.

جدیت باشگاه رئال مادرید در خرید رونالدو با موافقت همه بازیکنان و اعضای تیم همراه نیست و بازیکنانی چون اشنایدر نیز پیش از این از اعلام کرده بود که پرداخت پول زیاد به رونالدو باعث اختلاف در تیم می شود ولی گاگو این حرف را قبول ندارد :

او بازیکن بسیار خوبی است و منطقی است که رئال مادرید قصد خرید او را دارد چون رئال مادرید جای ستارگان بزرگ است .

نمی دانم که او می اید یا خیر ولی اگر او به رئال مادرید بیاید به خوبی از او استقبال خواهیم کرد.

اگر رونالدو به رئال مادرید بیاید و بابت این انتقال پول زیادی دریافت کند حقش است و باید به او تبریک گفت ولی در زمین او فقط یک بازیکن است و باید مانند سایر بازیکنان تاثیرگذار باشد.

ما یک تیم هستیم و تمام بازیکنان سعی می کنند بهترین عملکرد خود را نشان دهند تا تیم موفق شود.

فان در فارت دیگر بازیکنی است که شایعه امدن او به برنابئو پخش شده است :

من خیلی او را ندیده ام ولی می دانم بازیکن با کیفیتی است و اگر باشگاه موفق شود او را بخرد بسیار مفید خواهد بود.

همه باید بدانند که تیم ما بسیار قدرتمند است و فصل بعد قصد داریم قدرتمندتر نیز ظاهر شویم چون می خواهیم جامهای بیشتری کسب کنیم.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض اگر رونالدو نيايد قرارداد روبينيو تمديد خواهد شد

اگر رئال مادرید نتواند رونالدو را به خدمت بگیرد روبینیو قراردادش را تمدید خواهد کرد .

به گزارش روزنامه مارکا ، قرارداد جدید برای روبینیو بسیار سودمند خواهد بود.

مشکلات بین روبینیو و رئال مادرید از زمانی اغاز شد که رئال مادرید با افزایش حقوق روبینیو مخالفت کرد و از طرف دیگر قصد داشت تا این بازیکن را به اضافه مبلغی پول به منچستر دهد و در عوض رونالدو را بگیرد.

روبینیو در سال ۲۰۰۵ با قراردادی ۵ ساله از سانتوس به رئال مادرید پیوست و سالانه معادل ۱.۸ میلیون یورو از باشگاه حقوق می گیرد.

به نظر می رسد این بازیکن با تمدید قراردادش که به مدت ۵ سال دیگر خواهد بود سالانه معادل ۳ میلیون یورو حقوق خواهد گرفت.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض الکلاسيکو بهترين دربی جهان

سایت هواداران رئال : مجله ی معتبر ورلد ساکر به انتخاب ۵۰ دربی برتر جهان پرداخت که در صدر این لیست الکلاسیکو قرار گرفته است .
    در دومین رتبه این لیست نام باشگاه های ریور پلات و بوکاجونیورز قرار دارد .
    جالب این جاست که دربی میان پرسپولیس - استقلال در رتبه بیست و دوم این رده بندی قرار دارد !

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض مدير ورزشی چلسی : بله ؛ روبيننيو را می خواهيم .

سایت هواداران رئال : پتر کنیون مدیر ورشی باشگاه چلسی علاقه ی این تیم را برای به خدمت گرفتن روبینیو تایید کرد .
    پس از این که مارکا دیشب از نزدیک بودن روبینیو به چلسی خبر داد کنیون گفت : فکر می کنم که ما علاقه مان را به این بازیکن به همه نشان داده ایم . ما بحثهایی مادرید پیرامون این داشتیم و آنها تا حدودی موافقند . پنجره هنوز باز است و ما هنوز در حال مذاکره با مادرید هستیم .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض پافشارى رئال براى جذب رونالدو

رئال مادريد تلاش هاى خود را براى انتقال كريستيانو رونالدو از منچستر ادامه خواهد داد. اين خبر توسط رسانه هاى اسپانيايى در حالى انتشار يافت كه سرالكس فرگوسن، مربى منچستر اعلام كرده بود اين هافبك پرتغالى در اين تيم خواهد ماند. فرگوسن در كنفرانس خبرى كه در آفريقاى جنوبى، محل كنونى اردوى پيش فصل تيم منچستر برگزار شد، گفت: مى توانم بگويم كه رونالدو در فصل آينده بازيكن منچستر خواهد بود. تصميم ما اين است و او فروخته نخواهد شد. اين خبر تيتر اول روزنامه هاى اسپانياى اس و ماركا را به خود اختصاص داده بود كه هر دو به اين موضوع اشاره كردند كه داستان اين انتقال هنوز به پايان نرسيده است.
    به نقل از روزنامه ماركا، فرگوسن در پايان ماه جولاى مذاكرات خود را با رونالدو از سر خواهد گرفت و در اين ميان اين بازيكن ۲۳ ساله تمايلش را براى ترك منچستر كه تا سال ۲۰۱۲ با آن قرارداد دارد براى پيوستن به قهرمان اسپانيا دوباره اظهار خواهد كرد.
    به نوشته اين روزنامه اسپانيايى رونالدو از چند ماه پيش به رئال پيوسته است و همچنين در ادامه اين گزارش آمده است كه جريان انتقال رونالدو وارد مراحل پايانى شده است و اگر مشكلى پيش نيايد رفتن او از منچستر در اوايل ماه آگوست مى تواند صورت بگيرد.
    به نوشته روزنامه ال موندو، رامون كالدرون، رييس باشگاه رئال مادريد هم اذعان داشته است كه اظهارات فرگوسن ترفندى براى بالا بردن قيمت رونالدو بوده است.رئال ۸۵ ميليون يورو براى امضاى قرارداد با رونالدو بهترين بازيكن ليگ برتر در فصل گذشته خواهد پرداخت و براى اين كار وام بانكى ۷۰ ميليون يورويى را نيز دريافت كرده است.
    رونالدو كه از بازى در رئال به عنوان روياى خود ياد كرده است، در منچستر زمانى كه دوگانه قهرمانى ليگ برتر و ليگ قهرمانان را به دست آورد ۴۲ بار گلزنى كرد. رونالدو از اواخر فصل گذشته دائما تمايل خود را به ترك منچستر و رفتن به رئال مادريد اظهار داشته و با اين كار خود خشم منچستر را برانگيخت. از سوى ديگر ونبلز، مربى سابق تيم ملى انگليس هم رونالدو را كه مى خواهد قرارداد خود را با اولدترافورد لغو كند متهم به خودخواهى كرده است.
    ونبلز در ستون هفتگى خود در روزنامه انگليسى سان نوشت: از قراردادهايى كه رونالدو ۱۵ ماه پيش امضا كرده هنوز ۴ سال ديگر باقى مانده است او حق ندارد كاملا علنى اعلام كند خسته شده و مايل به ترك تيم است. اين خيلى خودخواهانه و غيراخلاقى است و براى كل فوتبال مضر است اين درست نيست.
    رونالدو در آوريل ،۲۰۰۷ پس از بازى در رئال و بارسلونا با امضاى قراردادى پنج ساله به منچستر رفت.
    او در آگوست سال ۲۰۰۳ از تيم دسته يكى اسپورتينگ ليسبون پرتغال به مدت ۵ سال در اين باشگاه انگليسى بازى كرد و در نوامبر ۲۰۰۵ قرارداد خود را ۲ سال ديگر تمديد كرد.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض روبینیو : فقط چلسی

تابه حال به دفعات عنوان شده بود كه اگر كريستيانو رونالدوى پرتغالى به رئال مادريد منتقل شود، منچستريونايتد به عنوان بخشى از بهاى انتقال او روبى نيو، مهاجم برزيلى، مستعد و ۲۴ ساله كهكشانى ها را تحويل خواهد گرفت اما معلوم است كه روبى نيو از اين قضيه خوشش نيامده، زيرا او ديروز واگنر ربینیو وكيلش را به ديدار پردراگ مياتوويچ، مديرفنى رئال فرستاد و از اين طريق به اطلاع باشگاهش رساند كه اگر مجبور به انتقال به انگليس باشد، فقط حاضر به بازى در چلسى خواهد بود و نه منچستر و لابد حضور و كار مربى مشهور هموطن وى لوئيس فيليپه اسكولارى در استمفوردبريج دليل اصلى اين امر است.
    ريبى يرو درباره موكلش كه بازيكن سابق سانتوز است، مى گويد: «او مورد توجه عميق چلسى قرار دارد و با اين كه در حال حاضر فقط به رئال فكر مى كند اما اگر بخواهند بخشى از پول خريدارى كريس رونالدو را با فروش وى تأمين كنند، او فقط به چلسى خواهد +رفت.»
    Last edited by shympw; 21-07-2008 at 23:53.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض درنت در راه پيوستن به رم ايتاليا

به نقل از رويترز، رويستن درنته بازيكن هلندي رئال مادريد از طريق مدير برنامه هاي خود در حال مذاكره با مسئولين باشگاه آ.اس رم ايتاليا است.
    وي گفت: با وجود تمام مشكلات در رئال مادريد نمي خواهم بر خلاف قوانين رفتار كنم و هر كاري با هماهنگي كامل وكيلم صورت مي گيرد.
    وي افزود: بدون اجازه شوستر هرگز تمرين رئال مادريد را ترك نمي كنم و مشكلي از اين بابت نيست. من اجازه نمي دهم مشكلات مالي در كار حرفه اي من دخالت داده شود

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض تمرينات اصلی پيش فصل رئال شروع شد

بعد از یک هفته تمرین و استراحت در پرتغال از امروز تمرینات اصلی پیش فصل رئال در اتریش شروع شد.

بازیکنان رئال مادرید هفته گذشته را در کمپ تفریحی الگاروه در کشور پرتغال به همراه خانواده های خود سپری کردند که در ان یک هفته بازیکنان بیشتر به کارهای فیزیکی پرداختند ولی از امروز تمرینات اصلی رئال در کمپ ورزشی ایردنینگ در کشور اتریش شروع شد.

این برای پنجمین سال متوالی است که تیم رئال مادرید تمرینات پیش فصل خود را در این کمپ انجام می دهد.

بازیکنان تیم ۱۰ روز و هر روز ۲ نوبت در این کمپ تمرین خواهند کرد ولی هنوز هستند بازیکنانی که به تیم ملحق نشده اند از جمله ایکر کاسیاس ، سرجیو راموس ، روبن دلا رد و متذلدر.

این ۴ بازیکن در فینال مسابقات یورو ۲۰۰۸ حضور داشته اند و با اجازه باشگاه می توانند چند روز بیشتر از دیگران استراحت کنند.

ولی از طرف دیگر بازیکنانی که باید به مسابقات المپیک تابستانی چین اعزام شوند به این نوبت از تمرینات نخواهند رسید.

اولین بازی دوستانه رئال نیز در برابر تیم لاسک لینز تیمی از دسته اول لیگ اتریش خواهد بود که در ان وضعیت فیزیکی بازیکنان مشخص خواهد شد.

بعد از این اتمام این ۱۰ روز بازیکنان به لندن خواهند رفت تا در مهمترین تورنمنت پیش فصل رئال یعنی تورنمنت امارات شرکت کنند در این تورنمنت به جز رئال مادرید تیمهای ارسنال ، هامبورگ و یوونتوس نیز حضور خواهند داشت.

۲ روز بعد از اتمام تورنمنت امارات تیم به سمت کشور کلمبیا روانه خواهد شد تا در ۶ اگوست یک بازی دوستانه نیز با یکی از تیم های ان کشور انجام دهد که این بازی به افتخار الفردو دی استفانو رئیس افتخاری رئال مادرید خواهد بود که زمانی در ان تیم کلمبیایی بازی کرده است.

در تاریخ ۱۲ اگوست نیز تیم به المان خواهد رفت تا با تیم اینتراخت فرانکفورت یک بازی دوستانه انجام دهد که این بازی اخرین دیدار تدارکاتی رئال مادرید قبل از بازی رفت سوپر کاپ اسپانیا مقابل تیم والنسیا خواهد بود.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض ونبلز: كار "رونالدو" خودخواهانه و به دور از اخلاق است

سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال انگليس به انتقاد از "كريستيانو رونالدو" پرداخت.

تري ونبلز در روزنامه انگليسي The sun نوشت: آنچه رونالدو به آن مي‌پردازد به طور كامل برخلاف قواعدي است كه ما براي آنها مبارزه مي‌كنيم و اين مساله باعث رنجش است.

ونبلز در اين مطلب مي‌افزايد: هيچ كدام از ما هرگز تصور نمي‌كريم كه بازيكنان پس از عقد قرارداد با يك تيم با يك پيشنهاد وسوسه برانگيز به يكباره به فكر جدايي از تيم خود بيافتند و اين مساله كه چند سال از مدت زمان قراردادشان باقي مانده است به هيچ وجه اهميت پيدا نكند. در زمان ما كسي حتي روياي چنين درخواستي از تيمش را در ذهن نمي‌پروراند. چهار سال ديگر از قرارداد پر درآمد رونالدو با منچستر باقيمانده است، قراردادي كه 15 ماه پيش آن را با خوشحالي وصف ناپذيري به امضا رساند.

در حال حاضر تنها در صورتي مي‌توان حق را به رونالدو داد كه او دل به دريا بزند و بگويد: ديگر خسته شده‌ام و فوتبال را كنار مي‌گذارم.

ونبلز اضافه كرد: اين خودخواهانه و به دور از اخلاق است. به طور كلي اين مساله به طور بالقوه فوتبال را نابود مي‌كنند، اين نادرست است و تنها كسي كه در اين ميان سود مي برد شخص رونالدو است.

اين نوشته‌هاي ونبلز درست پيش از اظهار نظر فرگوسن مبني بر جدا نشدن رونالدو از منچستر يونايتد به چاپ رسيده و جنجال بسياري در فوتبال جزيره به پا كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •