تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 2376 اولاول ... 3313814214274284294304314324334344354414815319311431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

12 عشق است استقلال

ها اين عماد خيلي كم يدا شده معلوم نيست كجا ميره ؟؟؟؟

هفته ششم اصلا با كي بازي داريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه مریم هست نه عماد نه علیرضا نه بلو جون هیچکس نیست..........
    سلام. من اومدم حاضریم رو بزنم برم. این روزا سرم خیلی شلوغه. امشب هم تا صبح بیدارم و رو پروژم کار میکنم. دهم شهریور تحویل پروژه دارم، باید 2 تا از پروژه هام رو تحویل بدم.. رو همین حساب فرصت نمیکنم خیلی به تاپیک سر بزنم.. از همتون عذرخواهی میکنم. انشاا.. جبران می شه.. انشاا.. وقت تحویل پروژه های خودتونم که برسه، میفهمید چی می گم..

بازی بعدی استقلال با صبا باطری قم، 22 شهریور هستش..

خیلی شرمندتونم.. انشاا.. بعد ها جبران میکنم. از علیرضا هم بابت اخباری که مرتب و به روز میذاره، تشکر میکنم. تو فکرم خبرگذاری بزنم، ازش بخوام واسم خبر بذاره..

و ما هم به جمع شما اضافه میشویم...
    خوش اومدی آقا مجید گل..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام. من اومدم حاضریم رو بزنم برم. این روزا سرم خیلی شلوغه. امشب هم تا صبح بیدارم و رو پروژم کار میکنم. دهم شهریور تحویل پروژه دارم، باید 2 تا از پروژه هام رو تحویل بدم.. رو همین حساب فرصت نمیکنم خیلی به تاپیک سر بزنم.. از همتون عذرخواهی میکنم. انشاا.. جبران می شه.. انشاا.. وقت تحویل پروژه های خودتونم که برسه، میفهمید چی می گم..

بازی بعدی استقلال با صبا باطری قم، 22 شهریور هستش..

خیلی شرمندتونم.. انشاا.. بعد ها جبران میکنم. از علیرضا هم بابت اخباری که مرتب و به روز میذاره، تشکر میکنم. تو فکرم خبرگذاری بزنم، ازش بخوام واسم خبر بذاره..

خوش اومدی آقا مجید گل..
    عماد جون موفق باشی...
    کاملا هم درکت میکنم همین چند ماه پیش برای یک پروژه 48 ساعت نخوابیدم و اخرش هم استاد نامرد بهم نمره ی پائینی داد
    اون خبرها هم وظیفه هست.
    من خودم وبلاگ دارم اما اصلا حس این را ندارم که برم توش خبر بذارم اما اینجا وضع فرق میکنه!

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها من الان از ترکیه این پست رو نوشتم میخواستم بگم کسی چیزی نمیخواد؟
    ---------------------
    برا اینکه آکوا نیاد:
    باری بعدی چه روزیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گفت و گو با فارس

شكوري: تعطيلي ليگ برتر به ضرر استقلال است

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تعطيلي ليگ برتر به ضرر تيم ما است.

هادي شكوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: استقلال در ديدار برابر مس بد بازي كرد و باخت. با وجود آنكه در اين مسابقه حاضر نبودم؛ اما خودم را در اين شكست شريك مي دانم.
    مدافع استقلال درباره تعطيلي ليگ برتر، گفت: اين تعطيلي به ضرر تيم ما است و كادر فني بايد در مدتي كه مسابقه نداريم، تيم را در شرايط مطلوب نگه دارد. اين مسئله كار مشكلي است.
    شكوري درباره دليل نتايج ضعيف اين تيم، عنوان كرد: يازده بازيكن جديد به استقلال آمده‌اند و براي هماهنگي اين نفرات، به زمان نياز داريم. اين تيم در آينده نزديك به شرايط مطلوب خواهد رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جواد زرينچه در گفت‌وگو با ايسنا:
    بازيکنان مطرح انگيزه‌اي در ليگ آزادگان ندارند
    بدن‌سازي بيش از حد، شادابي را از استقلال گرفته است

جواد زرينچه گفت: با اين وضعيت استقلال کار سختي براي قهرماني در ليگ برتر دارد.

کاپيتان اسبق تيم فوتبال استقلال تهران در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) – منطقه مرکزي، افزود: بزرگترين مشکل استقلال در چند هفته آغازين ليگ برتر، ناهماهنگي بازيکنان است که باعث شده اين تيم نتايج ضعيفي در ليگ امسال کسب کند.

وي ادامه داد: از طرفي بدنسازي بيش از اندازه، شادابي را از بازيکنان استقلال گرفته است، باشگاه هم مشکلاتي دارد و از نظر روحي شرايط استقلال ايده آل به نظر نمي رسد؛ با ادامه اين وضعيت استقلال کار سختي براي قهرماني در ليگ برتر خواهد داشت.

سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراک در مورد وضعيت تيمش گفت: هفته گذشته اردوي يک هفته اي در بروجرد برپا کرديم که بيشتر هدفمان کارهاي بدنسازي، هوازي و استقامتي بود، از 10 روز آينده هم سعي مي‌کنيم کارهاي سرعتي و قدرتي را آغاز کنيم.

زرينچه در مورد بازي هاي تدارکاتي تيم آلومينيوم و احتمال رويارويي با تيم‌هاي مطرح پايتخت اظهار کرد: به باشگاه اعلام کرده ايم که تا شروع ليگ آزادگان بايد هر هفته يک بازي تدارکاتي داشته باشيم؛ با توجه به تعطيلي چند هفته‌اي ليگ برتر به دليل ديدارهاي تدارکاتي تيم ملي، سعي مي کنيم با تيم هاي ليگ برتري هم ديدارهاي دوستانه برگزار کنيم و از ديدار با استقلال و پرسپوليس هم استقبال مي کنيم؛ به مسوولان باشگاه هم اعلام کرده ايم مکاتبات خود را با اين دو تيم پرطرفدار آغاز کنند.

وي در مورد ترکيب نفرات تيم آلومينيوم اظهار کرد: با جذب 18 بازيکن، ترکيب تيم آلومينيوم براي فصل آتي ليگ آزادگان بسته شده است و به احتمال زياد بازيکن جديدي در اين مدت جذب نخواهيم کرد؛ البته جاي 3-4 بازيکن را در ليست خالي گذاشته ايم تا در طول فصل نيازهاي احتمالي خود را بر طرف کنيم.

سرمربي تيم فوتبال آلومينيوم اراک در مورد انتقادات مطرح شده در مورد عدم جذب بازيکنان سرشناس به خبرنگار ايسنا گفت: به شخصه اعتقادي به جذب بازيکنان مطرح ندارم، در چند هفته اخير هم بازيکنان زيادي به ما پيشنهاد شده اند که هيچ کدام را نپذيرفته ايم؛ اعتقاد ما اين است که اگر بازيکني واقعا خوب باشد جذب تيم هاي ليگ برتري مي شود و از طرف ديگر بازيکنان سرشناس انگيزه اي در ليگ آزادگان نخواهند داشت. نفراتي را هم که جذب کرده ايم همگي تجربه بازي در ليگ يک را دارند و در کنار آنها چند بازيکن جوان و مستعد اراکي هم به ترکيب اضافه شده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تمرينات اختصاصي سه بازيکن تيم استقلال تهران

در حالي که تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران تا روز شنبه هفته آينده (9 شهريور) تعطيل خواهد بود سه بازيکن اين تيم به طور اختصاص به انجام تمرين مي پردازند.
    به گزارش ايلنا, هاشم بيگ زاده, مهرداد پولادي و جان واريو بازيکناني هستند که به دليل عدم آمادگي تمرينات ويژه اي را زير نظر کادر فني استقلال تهران انجام خواهند داد تا با آغاز مجدد مسابقات ليگ برتر، آماده همراهي تيم استقلال شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقاي گل تيم ملي جوانان برزيل در استقلال
    فتح الله زاده : اگر نانا بيايد تحولي بزرگ در کار گلزني ايران بوجود مي آيد

با آغاز دور جديد تمرينات تيم استقلال تهران سه مهاجم خارجي ديگر در تمرينات اين تيم شرکت خواهند کرد.
    به گزارش ايلنا, بازيکناني از کشورهاي سنگال, برزيل و مهاجم تيم ملي ازبکستان در تمرينات تيم استقلال شرکت خواهند کرد تا از بين اين بازيکنان و دو کامروني که طي هفته گذشته در تمرينات اين تيم حضور داشتند يکي به تيم استقلال اضافه شود.
    علي فتح الله زاده مدير عامل استقلال با تاييد مطلب فوق به خبرنگار ايلنا گفت : يک مهاجم برزيلي به نام نانا را در آينده ايي نزديک به خدمت مي گيريم که آقاي گل تيم ملي جوانان برزيل است.
    وي گفت : البته هنوز توافق نهايي با وي صورت نگرفته و با توجه به اينکه وي در سطح بالايي فوتبال بازي مي کند نگران تامين خواسته هاي او هستيم ولي اگر بتوانيم موافقتش را جلب کنيم تحولي بزرگ در کار مهاجمان فوتبال ايران و استقلال بوجود خواهد آمد.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

آقا ما آخرش نفهمیدیم این تعتیلی به نفعمونه یا نه!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام بچه ها من الان از ترکیه این پست رو نوشتم میخواستم بگم کسی چیزی نمیخواد؟
    ---------------------
    برا اینکه آکوا نیاد:
    باری بعدی چه روزیه؟
    امير بي زحمت يه دست شلوار جين(لي) مي خواستم.سايزم رو هم برات پ.خ مي كنم.:دي

آقا ما آخرش نفهمیدیم این تعتیلی به نفعمونه یا نه!
    اگه امير خان سيستم رو عوض نكنه به ضررمون هم ميشه.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خدا كنه اين نانا ديگه حتما بياد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •