تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 431 از 2014 اولاول ... 3313814214274284294304314324334344354414815319311431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مبعلي: با نصف پول الوصل به پرسپوليس مي‌آيم

طبق دعوتي كه صورت گرفته بود ايمان مبعلي همراه با مديربرنامه‌هايش پيش از ظهر ديروز به دفتر باشگاه پرسپوليس رفت تا با داريوش مصطفوي ديدار كند و پست مديرعاملي باشگاه را به او تبريك بگويد اما به محض ورود به باشگاه و روِيت خبرنگاران و عكاسان به انتظار نشسته، به ايمان الهام شد كه اين دعوت بي‌ارتباط با شايعات اخير در خصوص حضورش در پرسپوليس نيست و پرسپوليسي‌ها كاملاً برنامه‌ريزي شده او را به باشگاه آورده‌اند. ايمان مبعلي كه از حال و هواي جلسه ديروز پرسپوليسي‌ها كاملاً شوكه شده بود، در حرف‌هايش ثابت كرد كه بي‌ميل نيست پيراهن پرسپوليس را بپوشد. البته اين خواست ايمان بستگي به نظر و تصميم الوصل امارات دارد كه قرارداد يك ساله اي را با او به ثبت رسانده‌اند.  مذاكره موفقيت آميز بود؟ مذاكره‌اي در كار نبود. پرسپوليسي‌ها به من پيشنهاد دادند و در خصوص شرايط باشگاه با من صحبت كردند. راستش را بخواهيد فكر نمي‌كردم كه پرسپوليسي‌ها براي مذاكره من را به باشگاه دعوت كرده باشند.  يعني بدون هيچ پيش‌زمينه‌اي به باشگاه رفتي؟ طبق تماسي كه مديربرنامه‌هايم با من داشت قرار شد براي تبريك مديرعاملي آقاي مصطفوي به باشگاه برويم و هيچ صحبتي در خصوص اين‌كه با پرسپوليسي‌ها مذاكره كنم، نشده بود وقتي خبرنگاران و عكاسان را جلوي باشگاه ديدم تعجب كردم.  باشگاه چه پيشنهادي داد؟ پيشنهاد دادند كه 450 ميليون براي يك فصل پرداخت مي‌كنند و رضايت باشگاه الوصل را براي انتقال من به پرسپوليس به‌دست مي‌آورند.  نظر تو راجع به اين پيشنهاد چه بود؟ گفتم كه من با الوصل قرارداد يك ساله امضاء كردم و حتي آنها اين اجازه را به من ندادند كه قراردادم را فسخ كنم و به الشباب برگردم. ضمن اين‌كه الوصلي‌ها 3 برابر اين پول را به من داده‌اند.  يعني حاضر نيستي با اين مبلغ به پرسپوليس بيايي؟ سال‌هاست كه دوست دارم در پرسپوليس بازي كنم و اصلاً نمي‌خواهم هواداران اين تيم ذهنيت بدي نسبت به من پيدا كنند. به خاطر علاقه قلبي‌ام به پرسپوليس به آقاي مصطفوي گفتم كه حاضرم در ازاي پرداخت نصف پول الوصل، پرسپوليسي شوم. البته اين در صورتي است كه مسؤولان الوصل به من رضايت‌نامه بدهند.  فكر مي‌كني الوصلي‌ها موافقت كنند؟ در وهله اول تصميمي است كه بايد باشگاه پرسپوليس درخصوص خواستن قطعي من بگيرد. اگر پرسپوليس من را بخواهد به امارات مي‌روم و تمام تلاشم را براي فسخ قرارداد انجام مي‌دهم.  پس خودت هم تمايل داري امسال در پرسپوليس بازي كني؟ به هر حال همانطور كه گفتم چند سال است كه تمايل به بازي كردن در پرسپوليس دارم، كه متأسفانه شرايطش جور نشده است. ضمن اين‌كه فكر مي‌كنم پرسپوليس ميان‌بر خوبي براي رسيدن به تيم‌ملي است.  كي به امارات برمي‌گردي؟ امروز براي ديدن بستگانم به اهواز مي‌روم و اواخر هفته آينده به امارات برمي‌گردم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    عماد رضا: شرمنده تمام پرسپوليسي ها هستم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال عراق گفت: واقعا شرمنده هواداران، مديريت و كادر مربيگري پرسپوليس هستم.
    عماد محمد رضا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، راجع به تمديد قراردادش با سپاهان تاكيد كرد: قبل از سفرم به سوريه، به مسئولان پرسپوليس قول دادم كه براي اين تيم بازي خواهم كرد؛ اما پس از مشورت با همسرم، به اين نتيجه رسيدم كه در اصفهان به زندگي و فعاليت ورزشي‌ام ادامه دهم. خانواده ام با توجه به حضور چند ساله در اصفهان، حاضر نشدند به تهران بيايند. به همين دليل، قراردادم را تمديد كردم.
    عمادرضا خاطر نشان ساخت: مبلغ پيشنهادي پرسپوليس به مراتب بالاتر از سپاهان بود؛ اما همانطور كه گفتم، شرايط زندگي برايم در تهران فراهم نبود.
    وي افزود: به افشين پيرواني و داريوش مصطفوي قول دادم براي اين تيم بازي خواهم كرد. بنابراين، به دليل تغيير شرايط، از هواداران و مسئولان اين تيم عذرخواهي مي‌كنم.
    مهاجم ملي پوش عراق تاكيد كرد: پيشنهاد مالي خيلي خوبي از السد قطر داشتم؛ اما در ايران راحت تر هستم. با مشورت خانواده ام در اين كشور ماندني شدم.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كريم مشكلي ندارد

خبرگزاری پرسپولیس : شايع شده بود علت عدم ثبت قرارداد كريم باقري، كاپيتان سرخ پوشان در هيات فوتبال، مصدوميت شديد او از ناحيه زانو است. به طوري كه اين مساله پرسپوليسي ها را براي ثبت قرارداد وي، دچار ترديد كرده است.
    بد نيست بدانيد دكتر زرينه، پزشك پرسپوليس اين مساله را تكذيب كرد. زرينه در مورد آخرين وضعيت كريم به خبرنگار پيروزي گفت: مشكل باقري حاد نيست و براي تقويت عضلاتش برنامه فيزيوتراپي براي او در نظر گرفته شده تا هر چه سريع تر به آمادگي كامل برسد. زرينه در ادامه گفت: براي اطمينان از وضعيت كريم، زانوي او را به يكي از متخصصان نشان داده ايم تا هيچ شبهه اي در اين مورد باقي نماند.

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاملی بر بیانیه سپاهانی ها

خبرگزاری پرسپولیس:هرچه قدر سعي ميکنيم چيزي در مورد صحبت ها و بيانيه هاي برخي صحبت نميکنيم تا شايد از رو بروند انگار امکان پذير نيست.
    در جديدترين بيانيه که از سوي باشگاه سپاهان در خبرگزاري ايسنا آمده بار ديگر با مطرح کردن برخي مسائل که بيشتر جنبه انداختن توپ در زمين پرسپوليس و
    استقلال و مطرح کردن اينکه اين دو تيم دست به جذب بازيکن با قيمت بالا زده اند ، تصميم گرفتيم جوابي در خور شان اين باشگاه و شخص آقاي ساکت بدهيم.
    باشگاه محترم سپاهان! اکر فرض بر اين باشد که پرسپوليس با جذب بازيکناني مثل محمد ، منصوري ، توره و ... دست شما را خالي کرده بايد به سمع و نظر شما
    عاليجنابان محترم برسانيم کدام باشگاه است که پس از توافق پرسپوليس با عماد رضا (که اگر مبنا را خبر روزنامه ها قرار دهيم) با مبلغ 320 هزار دلار ،
    وارد معرکه شده و پيشنهاد 370 هزار دلاري داده است؟

کدام تيم در سال گذشته رقمي به حسين کاظمي پيشنهاد مي دهد که دهانش بسته ميشود و بلافاصله قراردادش را امضا ميکند؟
    اگر باشگاه پرسپوليس با قطبي قرارداد 800 ميليوني بسته شما که در عرض يک فصل دوبرابر اين پول را هزينه کرده ايد!!!
    جدايي مربيان شما نمونه آخرش همين آقاي ويرا بود..
    عاليجنابان محترم سپاهاني!
    اگر تيم هاي صنعتي مظلومند آشوبي چگونه سر از مس کرمان در مي آورد در حاليکه همه ميدانيم رقم قرارداد مس بسيار بالا بوده که آشوبي پيشنهاد مالي پرسپوليس را رد مي کند.
    نه جناب ساکت! پيشنهاد اغوا کننده را شما و تيم هاي هم مسلکي شما آغاز کرده اند نه پرسپوليس و استقلال.
    براي تيمي که امسال ميخواهد در باشگاههاي آسيا بازي کند و قرارداد 15 بازيکنش تمام شده و بسياري از تيمها(نميگوئيم چه تيمهايي که عاقلان دانند) مترصد
    جذب آنها بوده و هستند با نرخي که شماها از سالهاي قبل درست کرده ايد راه ديگري باقي مانده؟
    حسين کعبي چگونه به سايپا ميرود؟ پيشنهاد به بادامکب چطور؟
    جالب هم اينجاست اسم از ميرقرباني آورده ايد که جهت اسحضارتان عرض ميکنيم اين بازيکن بعد از قرارداد داخلي با استقلال به سايپا رفته!!!
    شما بگوئيد چرا رفته که البته در بيانيه تان فرموده ايد و دسته خودتان را هم بريده ايد.
    مگر همين تيم شما بابت تمديد قرارداد عماد رضا براي فصل گذشته 500 ميليون تومان نداده؟
    دم از سازندگي و فعاليت در رشته هاي ديگر و ورزش بانوان زده ايد به خدا اگر آن بودجه ميلياردي را پرسپوليس و استقلال هم داشتند نگران نباشيد آنها هم مثل
    شما همين کار را ميکردند.
    شما که به زعم خودتان در امر سازندگي بسر ميبريد چچونه است که هنوز يک ورزشگاه اختصاصي نداريد؟
    جناب آقاي ساکت!
    با تمام اعتقادم ميگويم تيم شما فقط و فقط در اصفهان محبوب است و بس!
    دست هاي پشت پرده در سالهاي گذشته را فراموش نکرده ايم در مورد قرارداد عماد رضا ... پنالتي هاي نگرفته شده ، درگيري هاي مداوم در بازي هايي که در
    اصفهان مابين تيم شما و پرسپوليس و استقلال ميباشد. چرا اين مشکلات در بازي با ذوب آهن نيست.
    آقاي ساکت!پيشنهادي به شما داريم:از آقاي فردوسي پور بخواهيد يک مسابقه پيامک ترتيب دهد تا ميزان محبوبيت تيم شما در ايران مشخص شود.
    نگفتيم از طريق سايت خودمان که به هر حال متهم نشويم.
    حکايت بیانیه شما حکايت آن سيري است که به پياز ميگفت بو ميدهي. و چه زیبا گفت شاعر که:
    آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آئینه شکستن خطاست

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره ساکت کارش رو کرد و با پول عمادرضا رو خرید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز دوباره این ساکت درافشانی کرده؟
    بابا این مردک چرا انقدر پررو هستش؟

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینا نمیفهمن که با اس تق لال هم نمیتونن رقابت کنن چه برسه به پرسپولیس(سرور)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در پي عدم جذب عمادرضا
    پرسپوليس با يونس محمود وارد مذاكره شد
    خبرگزاري فارس: مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس مذاكرات مقدماتي را براي جذب بهترين گلزن تيم ملي عراق آغاز كردند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، يونس محمود مهاجم تيم ملي عراق كه در فصل گذشته عنوان آقاي گل مسابقات قطر را به خود اختصاص داد، اين روزها مورد توجه مسئولان پرسپوليس قرار گرفته است.
    پس از ناكامي پرسپوليسي‌ها براي جذب عماد محمدرضا، اكنون مذاكرات مقدماتي را با مدير برنامه‌هاي محمود در امارات آغاز كرده‌اند. آنها مي‌خواهند براي تقويت خط حمله، وي را به تهران انتقال دهند.
    يونس محمود اكنون بازيكن آزاد است و قراردادش با تيم قطري به پايان رسيده.

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارواح عمه جونت كه پيشنهاد پرسپوليس بيشتر از سپاهان بوده
    علاقه زیادی به رنگ زرد داره
    همون بهتر که نیومد پرسپولیس توره خیلی بازیش بهتره از این عماد

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نمیدونم این سایپا چه علاقه ای به بازیکن های پرسپولیس یا اونهایی که با پرسپولیس مذاکره کردن داره؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •