مبعلي: با نصف پول الوصل به پرسپوليس ميآيم
![]()
طبق دعوتي كه صورت گرفته بود ايمان مبعلي همراه با مديربرنامههايش پيش از ظهر ديروز به دفتر باشگاه پرسپوليس رفت تا با داريوش مصطفوي ديدار كند و پست مديرعاملي باشگاه را به او تبريك بگويد اما به محض ورود به باشگاه و روِيت خبرنگاران و عكاسان به انتظار نشسته، به ايمان الهام شد كه اين دعوت بيارتباط با شايعات اخير در خصوص حضورش در پرسپوليس نيست و پرسپوليسيها كاملاً برنامهريزي شده او را به باشگاه آوردهاند. ايمان مبعلي كه از حال و هواي جلسه ديروز پرسپوليسيها كاملاً شوكه شده بود، در حرفهايش ثابت كرد كه بيميل نيست پيراهن پرسپوليس را بپوشد. البته اين خواست ايمان بستگي به نظر و تصميم الوصل امارات دارد كه قرارداد يك ساله اي را با او به ثبت رساندهاند. مذاكره موفقيت آميز بود؟ مذاكرهاي در كار نبود. پرسپوليسيها به من پيشنهاد دادند و در خصوص شرايط باشگاه با من صحبت كردند. راستش را بخواهيد فكر نميكردم كه پرسپوليسيها براي مذاكره من را به باشگاه دعوت كرده باشند. يعني بدون هيچ پيشزمينهاي به باشگاه رفتي؟ طبق تماسي كه مديربرنامههايم با من داشت قرار شد براي تبريك مديرعاملي آقاي مصطفوي به باشگاه برويم و هيچ صحبتي در خصوص اينكه با پرسپوليسيها مذاكره كنم، نشده بود وقتي خبرنگاران و عكاسان را جلوي باشگاه ديدم تعجب كردم. باشگاه چه پيشنهادي داد؟ پيشنهاد دادند كه 450 ميليون براي يك فصل پرداخت ميكنند و رضايت باشگاه الوصل را براي انتقال من به پرسپوليس بهدست ميآورند. نظر تو راجع به اين پيشنهاد چه بود؟ گفتم كه من با الوصل قرارداد يك ساله امضاء كردم و حتي آنها اين اجازه را به من ندادند كه قراردادم را فسخ كنم و به الشباب برگردم. ضمن اينكه الوصليها 3 برابر اين پول را به من دادهاند. يعني حاضر نيستي با اين مبلغ به پرسپوليس بيايي؟ سالهاست كه دوست دارم در پرسپوليس بازي كنم و اصلاً نميخواهم هواداران اين تيم ذهنيت بدي نسبت به من پيدا كنند. به خاطر علاقه قلبيام به پرسپوليس به آقاي مصطفوي گفتم كه حاضرم در ازاي پرداخت نصف پول الوصل، پرسپوليسي شوم. البته اين در صورتي است كه مسؤولان الوصل به من رضايتنامه بدهند. فكر ميكني الوصليها موافقت كنند؟ در وهله اول تصميمي است كه بايد باشگاه پرسپوليس درخصوص خواستن قطعي من بگيرد. اگر پرسپوليس من را بخواهد به امارات ميروم و تمام تلاشم را براي فسخ قرارداد انجام ميدهم. پس خودت هم تمايل داري امسال در پرسپوليس بازي كني؟ به هر حال همانطور كه گفتم چند سال است كه تمايل به بازي كردن در پرسپوليس دارم، كه متأسفانه شرايطش جور نشده است. ضمن اينكه فكر ميكنم پرسپوليس ميانبر خوبي براي رسيدن به تيمملي است. كي به امارات برميگردي؟ امروز براي ديدن بستگانم به اهواز ميروم و اواخر هفته آينده به امارات برميگردم.