مرسی
علاوه بر سوالی که بالا پرسیدم، یک سوال دیگه هم ازتون دارم؛
این یگ گیگی که به عنوان هدیه ارائه میدین، برای هر ماه اضافه میشه یا فقط یک گیگ برای همون بار اول ؟
مرسی
علاوه بر سوالی که بالا پرسیدم، یک سوال دیگه هم ازتون دارم؛
این یگ گیگی که به عنوان هدیه ارائه میدین، برای هر ماه اضافه میشه یا فقط یک گیگ برای همون بار اول ؟
نه متاسفانه فعلا همون طرح فن آوا گستران هست. خیر درصد بیشتری نیست. همون 10 گیگابایت.
یک گیگابایت به ازای هر مشترکی که معرفی کنید بعد از ثبت نام کاربر جدید. سوال قبلی شما رو هم جواب دادم که ظاهرا مدیران سایت باید تائید کنند. اینجا هم عرض می کنم.خیر فعلا همون طرح فن آوا گستران.
خب من الان بازم جواب سوالم رو نگرفتم !
الان من یوزر جدید معرفی میکنم بهتون، بعد میخوام بدونم اون یک گیگی رو که من به هدیه میدین، هر ماه به من 1 گیگ اضافه میکنین، یا فقط همون بار 1 گیگ میدین و تمام ؟
و سوال دومم که جواب نگرفتم برای خرید ترافیک اضافه بود؛ من اگه الان 10 گیگ خرید کنم، به غیر از این 10 گیگ، گیگ به عنوان هدیه هم بهم اضافه میشه یا فقط همین 10 گیگ هست؟
یعنی چی مبلغ ترافیک اضافه تخفیف داده میشود؟نامحدود ترافیک اضافه می خواد چیکار؟
همین دو هفته پیش به من گفتن بابت کاربر جدیدی که معرفی کردم ماه بعد تخفیف بهم میدن!
احتمالا منظورشون این هست که یک گیگ قیمتش 3880 تومن هست این مبلغ رو روی فاکتورمون تخفیف می گیریم
ای واااااای ...
چه بلایی سر سرویس های نامحدود اوومد ؟؟؟
شانس من بدبخته که هنوز یک ماه از شروع سرویسم نگذشته،بعد کلی مصیبت کشیدن سر رانژه کردن خط این فاجعه رخ بده ؟!
من کلی تعریف کرده بودم از فن آوا !
آبروم رفت !!!
هر نفر یه گیگ برای یه بار میدن نه برای هر ماه
با تشکر از رفیق و همشهریمون david-ebiکه رفتن حضوری گفتن و یکی از فن آوا اینجا اومد
و هم اونا با نظر کاربرا آشنا شدن هم سوالی داشتن رفقا بپرسن
بقیه جاها همینجوری باشه خوبه
چون بعضی تاپیکها فقط نمایندگانشون میاد تبلیغ دروغین میکنند ویا همه رو از همه جا نا امید میکنن و میرن
Last edited by Dr Nima; 05-10-2014 at 13:08.
سلام بر همه من حدود 1 ساله که فن اوا دارم اولا طرح 1024 3 گیگ شبانه رایگان داشتم و همیشه سرعت دان شبانه در اوج شلوغی شب ها 170 و در اوج خلوتی شب ها از 190 نمیرفت بالاتر و این قشنگ ملومه که با نرم افزار خط در ساعت مشخص محدود میشه و اینم بگم که خطم تا 4 مگ بازه و روز ها تا 4 مگ قشنگ میکشه و snr 27 ,line atten 19 که قشنگ کیفیت خط رو نشون میده پس اینکه میگن اگه یوزر ها کم باشن یا مرکز خوب باشه سرعتت دان میره بالاا کشکه.....
الانم که 512 نامحدود دارم فیکس 60 تا میده که شده 38000 دیگه ارزش تمدید نداره و تا پن روز دیگه که قرارداد تموم شه تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه...
سلام بر همه من حدود 1 ساله که فن اوا دارم اولا طرح 1024 3 گیگ شبانه رایگان داشتم و همیشه سرعت دان شبانه در اوج شلوغی شب ها 170 و در اوج خلوتی شب ها از 190 نمیرفت بالاتر و این قشنگ ملومه که با نرم افزار خط در ساعت مشخص محدود میشه و اینم بگم که خطم تا 4 مگ بازه و روز ها تا 4 مگ قشنگ میکشه و snr 27 ,line atten 19 که قشنگ کیفیت خط رو نشون میده پس اینکه میگن اگه یوزر ها کم باشن یا مرکز خوب باشه سرعتت دان میره بالاا کشکه.....
الانم که 512 نامحدود دارم فیکس 60 تا میده که شده 38000 دیگه ارزش تمدید نداره و تا پن روز دیگه که قرارداد تموم شه تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)