تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 949 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام و درود بر دوستان عزیز

طرح فن آوا گستران در مشهد به این صورت هست که شما اگر یکی از دوستان خودتون رو به فن آوا معرفی کنید، یک گیگا بایت هدیه دریافت می کنید.
    برای مشترکینی که سرویس نامحدود دارن هم مبلغ ترافیک اضافه تخفیف داده میشه.

مرسی

علاوه بر سوالی که بالا پرسیدم، یک سوال دیگه هم ازتون دارم؛

این یگ گیگی که به عنوان هدیه ارائه میدین، برای هر ماه اضافه میشه یا فقط یک گیگ برای همون بار اول ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فن اوا برای یوزرهای جدیدش 3 گیگ 3 ماه رو رایگان ارائه داد؛

برای یوزرهای فعلیش طرحی نداره ؟؟

من انصافا مصرفم بالاس (مواد مخدر نیس به خدا )

الان من برای خرید ترافیک اضافی که از توی پنل زدم، 10 گیگ رو زده بود 24 تومن؛ من شنیده بودم به ازای هر گیگ خرید 25% هم گیگ بیشتر میدن؛

حالا اگه من 10 گیگ بگیرم، چن گیگ به حسابم واریز میشه؟
    نه متاسفانه فعلا همون طرح فن آوا گستران هست. خیر درصد بیشتری نیست. همون 10 گیگابایت.

3. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی

علاوه بر سوالی که بالا پرسیدم، یک سوال دیگه هم ازتون دارم؛

این یگ گیگی که به عنوان هدیه ارائه میدین، برای هر ماه اضافه میشه یا فقط یک گیگ برای همون بار اول ؟
    یک گیگابایت به ازای هر مشترکی که معرفی کنید بعد از ثبت نام کاربر جدید. سوال قبلی شما رو هم جواب دادم که ظاهرا مدیران سایت باید تائید کنند. اینجا هم عرض می کنم.خیر فعلا همون طرح فن آوا گستران.

5. 2 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک گیگابایت به ازای هر مشترکی که معرفی کنید بعد از ثبت نام کاربر جدید. سوال قبلی شما رو هم جواب دادم که ظاهرا مدیران سایت باید تائید کنند. اینجا هم عرض می کنم.خیر فعلا همون طرح فن آوا گستران.

خب من الان بازم جواب سوالم رو نگرفتم !

الان من یوزر جدید معرفی میکنم بهتون، بعد میخوام بدونم اون یک گیگی رو که من به هدیه میدین، هر ماه به من 1 گیگ اضافه میکنین، یا فقط همون بار 1 گیگ میدین و تمام ؟

و سوال دومم که جواب نگرفتم برای خرید ترافیک اضافه بود؛ من اگه الان 10 گیگ خرید کنم، به غیر از این 10 گیگ، گیگ به عنوان هدیه هم بهم اضافه میشه یا فقط همین 10 گیگ هست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

یعنی چی مبلغ ترافیک اضافه تخفیف داده میشود؟نامحدود ترافیک اضافه می خواد چیکار؟
    همین دو هفته پیش به من گفتن بابت کاربر جدیدی که معرفی کردم ماه بعد تخفیف بهم میدن!

داره خودمونی میشه hdr47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی چی مبلغ ترافیک اضافه تخفیف داده میشود؟نامحدود ترافیک اضافه می خواد چیکار؟
    همین دو هفته پیش به من گفتن بابت کاربر جدیدی که معرفی کردم ماه بعد تخفیف بهم میدن!
    احتمالا منظورشون این هست که یک گیگ قیمتش 3880 تومن هست این مبلغ رو روی فاکتورمون تخفیف می گیریم

9. این کاربر از hdr47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای واااااای ...
    چه بلایی سر سرویس های نامحدود اوومد ؟؟؟
    شانس من بدبخته که هنوز یک ماه از شروع سرویسم نگذشته،بعد کلی مصیبت کشیدن سر رانژه کردن خط این فاجعه رخ بده ؟!
    من کلی تعریف کرده بودم از فن آوا !
    آبروم رفت !!!

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

هر نفر یه گیگ برای یه بار میدن نه برای هر ماه
    با تشکر از رفیق و همشهریمون david-ebi
    که رفتن حضوری گفتن و یکی از فن آوا اینجا اومد
    و هم اونا با نظر کاربرا آشنا شدن هم سوالی داشتن رفقا بپرسن
    بقیه جاها همینجوری باشه خوبه
    چون بعضی تاپیکها فقط نمایندگانشون میاد تبلیغ دروغین میکنند ویا همه رو از همه جا نا امید میکنن و میرن
    Last edited by Dr Nima; 05-10-2014 at 13:08.

12. 3 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام بر همه من حدود 1 ساله که فن اوا دارم اولا طرح 1024 3 گیگ شبانه رایگان داشتم و همیشه سرعت دان شبانه در اوج شلوغی شب ها 170 و در اوج خلوتی شب ها از 190 نمیرفت بالاتر و این قشنگ ملومه که با نرم افزار خط در ساعت مشخص محدود میشه و اینم بگم که خطم تا 4 مگ بازه و روز ها تا 4 مگ قشنگ میکشه و snr 27 ,line atten 19 که قشنگ کیفیت خط رو نشون میده پس اینکه میگن اگه یوزر ها کم باشن یا مرکز خوب باشه سرعتت دان میره بالاا کشکه.....
    الانم که 512 نامحدود دارم فیکس 60 تا میده که شده 38000 دیگه ارزش تمدید نداره و تا پن روز دیگه که قرارداد تموم شه تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام با توجه به تعداد محدود کاربران و پهنای باند خالی مخابراتی، به نظر میاد مشکلی وجود نداشته باشه.
    سلام بر همه من حدود 1 ساله که فن اوا دارم اولا طرح 1024 3 گیگ شبانه رایگان داشتم و همیشه سرعت دان شبانه در اوج شلوغی شب ها 170 و در اوج خلوتی شب ها از 190 نمیرفت بالاتر و این قشنگ ملومه که با نرم افزار خط در ساعت مشخص محدود میشه و اینم بگم که خطم تا 4 مگ بازه و روز ها تا 4 مگ قشنگ میکشه و snr 27 ,line atten 19 که قشنگ کیفیت خط رو نشون میده پس اینکه میگن اگه یوزر ها کم باشن یا مرکز خوب باشه سرعتت دان میره بالاا کشکه.....
    الانم که 512 نامحدود دارم فیکس 60 تا میده که شده 38000 دیگه ارزش تمدید نداره و تا پن روز دیگه که قرارداد تموم شه تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه...

15. این کاربر از hermidass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •