فکر نمی کنم حداقلش 1 روز تاخیر داره مطمئن باشید......اتفاقا تو ایران بازی ها با سرعت نور میان..البته نسخه های کپی.. کسانی هستند که هر بازی رو در عرض 4 ساعت دانلود میکنند..
مثلا همین بازی geow2 یک ماه قبل از عرضه بازی همه تا آخر برده بودنش..
فکر نمی کنم حداقلش 1 روز تاخیر داره مطمئن باشید......اتفاقا تو ایران بازی ها با سرعت نور میان..البته نسخه های کپی.. کسانی هستند که هر بازی رو در عرض 4 ساعت دانلود میکنند..
مثلا همین بازی geow2 یک ماه قبل از عرضه بازی همه تا آخر برده بودنش..
فکر نمیکنم Dashboard جدید روش نصب باشه چون هر چی گشتم گزینه ای که باهاش بشه بازی رو روی هارد کپی کرد تا بدون دیسک بازی کرد پیدا نکردم. با توجه به این که شنیدم این قابلیت اخیراً در Dashboard جدید اضافه شده.
راستی چطوری میشه فهمید ورژن فریمور چنده ؟
با Dial Up هم میشه به Live وصل شد ؟!
اگر داشبور شما هم مثل عکس زیر هست .. پس داشبورد جدید روش نصب هست..فکر نمیکنم Dashboard جدید روش نصب باشه چون هر چی گشتم گزینه ای که باهاش بشه بازی رو روی هارد کپی کرد تا بدون دیسک بازی کرد پیدا نکردم. با توجه به این که شنیدم این قابلیت اخیراً در Dashboard جدید اضافه شده.
راستی چطوری میشه فهمید ورژن فریمور چنده ؟
با Dial Up هم میشه به Live وصل شد ؟!
اگر همین داشبورد هست.. مثل عکس باید از همون منوی my xbox به گزینه سوم یعنی games library بری و اونجا بازی مورد نظر رو انتخاب کنی و بعد هم گزینه سوم که انتقال به هارد هست رو بزنی..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- کار سختیه.. دردسر داره..
3- عمراً
نه مال من این داشبورده نیست !
چقدر خوشگله این یکی. مال من فکر کنم ورژن قدیمیه ( همونی که شبیه صفحات کتاب هست که داری ورق میزنی )
مثل اینکه باید دوباره مزاحم داش مجید بشم d:
یادم رفت بپرسم
1- این XBox چه فرمت های تصویری رو ساپورت میکنه ؟
من رو فلش فایل های Mpeg ریختم نشناخت. سی دی تصویری هم گذاشتم نتونست بشناسه ( فرمت Dat )
فقط فیلم های دی وی دی که میذارم میشناسه.
2- داشبورد جدید رو میتونم سی دی شو از مجید بگیرم و خودم بریزم رو کنسول ؟ چجوریه ؟
ممنون از جوابهات ... ولی 32 برای اتاق من خیلی بزرگه ... البته یه تلویزیون توی خونه هست که میتونم با اون بازی کنم ولی میخوام یه lcd هم توی اتاق خودم باشه ... مدل کوچیکتر سراغ نداری؟
من فکر میکنم 32 اینچ بهترین و مناسب ترین گزینه هست
از این سایت میتونید خیلی کمک بگیرید. قیمت هاش همیشه به روز هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1 - این کنسول فرمت dvd رو پخش میکنه به همراه mp3 و audio
برای پخش avi و divX باید یک Codec به حجم حدودا 5 مگ رو از live دانلود کنی
که قابلیت پخش این 2 فرمت اضافه میشه
فرمت dat و mpeg رو پخش نمیکنه
2 - اره داشبورد جدید حدودا 75 مگ حجمش هست که هم میتونی خودت با pc دانلود کنی بریزی رو flash یا cd و up کنی
یا اگه کسی دانلود کرده از اون بگیری با flash و cd یا Dvd هر کدوم که خواستی update کنی
موفق باشی
مرسی عزیز
میشه لطف کنی لینک داونلود مستقیم با قابلیت Resume شدن داشبود جدید رو بهم بدی ؟ البته اگه داری
لینک اون Codec رو هم اگه تو اینترنت میشه پیدا کرد بی زحمت بده یا فقط Live میشه داونلودش کرد ؟
download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip
اونم فكر كنم بايد از خود live آپديت كني ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)