تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 431 از 722 اولاول ... 331381421427428429430431432433434435441481531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,301 به 4,310 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان عزیز، ممنون میشم اگه برای بالا بردن خواننده‌ی محبوبتون، خوانندگان دیگه رو پایین نیارید ...

انشاالله که قوانین انجمن رو مطالعه کردید ...

اولین بند از این قوانین :
    1-1- از هر گونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.

به هیچ وجه این توجیه که «اینجا تاپیک اختصاصی مجسن چاوشیه و طرفداران خواننده‌های دیگه می‌تونن وارد تاپیک نشن» قابل‌قبول نیست ...

از زمان آغاز به کار این انجمن، این تاپیک بیش‌ترین تخلفات رو داشته !!

این آخرین تذکر بود ... از این به بعد هر پستی که کوچک‌ترین بی‌احترامی‌ای به دیگر خوانندگان در هر سطح و درجه‌ای، داشته باشه، حذف و با کاربر خاطی برخورد میشه ...

ممنون

2. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سنتوری به احتمال فراوان فردا پخش خواهد شد

کد های ایرانسل این آلبوم هم آمد

3312651: امام رضا
    3312657:پائیز
    3312660: تنها بودن
    3312661: تنها بودن قطعه 2
    3312652: خیانت
    3312653: خیانت قطعه 2
    3312658: سنگ صبور
    3312659: سنگ صبور قطعه 2
    3312656: متاسفم
    3312654: من با تو خوشم
    3312655: من با تو خوشم ریمیکس

هنوز در ایرانسل وجود ندارد!

منبع : mra-chavoshi

همان طور که می بینید هیچ آهنگ جدیدی در این آلبوم نیست!!!!
    3 کار غیر مجاز (که حالا مجاز میشن) + 4 آهنگ سنتوری + 1 ریمیکس
    Last edited by Alireza_SA; 04-10-2011 at 21:52.

4. 4 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

آهنگ جدیدش رو خیلی دوست داشتم " کابوس" فقط این مرده که حالت دکلمه چنتا بیت میخونه به نظرم کارش رو خراب کرده من دوست نداشتم این قسمتش رو
    کاش همه ی آهنگ رو خودش میخوند و لیریک کوتاهی هم داشت البته که در 2 قسمت تکرار میشد ولی قشنگ بود

6. 4 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

آهنگ جدیدش رو خیلی دوست داشتم " کابوس" فقط این مرده که حالت دکلمه چنتا بیت میخونه به نظرم کارش رو خراب کرده من دوست نداشتم این قسمتش رو
    کاش همه ی آهنگ رو خودش میخوند و لیریک کوتاهی هم داشت البته که در 2 قسمت تکرار میشد ولی قشنگ بود
    البته به نظر من اون تیکه اش هم قشنگه!!!!!

8. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز اومدم یکی از آهنگهای ایشون رو گوش دادم (غیر معمولی) ولی نمیدونم چرا صداش اینقدر دستکاری شده و تنظیم ها هم از قبل خیلی ضعیفتر ! من قبلنا از محسن چاوشی خوشم میومد (با اینکه تنظیماش هم زیاد جالب نبود) ولی نمیدونم شما طرفدارا چه انتظاری از ایشون دارین ؟ آیا توضیحی دارین واسه این کارها ؟
    هر چند که اینجا جای طرفدارها هست ولی بد نیست یه انتقادی هم بشه !
    به نظر من چاوشی سبک خاصی رو پیش گرفت ولی با تکرار بیش از حد لوث کردش و چندان حرفه ای ظاهر نشد ....
    به هر حال اینم نظر ما بود ....

10. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نظر شما دوست عزیز برای همه ما قابل احترامه
    اما فکر نکنم ادامه دادن یه سبک خاص( نتنها تو موسیقی بلکه توی هر رشته ی دیگه) اون سبک رو لوث بکنه....معمولا ادامه دادن یه سبک باعث پخته شدن فرد تو اون سبک میشه...که البته چاووشی هم از این قاعده مستثنی نبوده...
    پ.ن:این نظر شخصیه من بود می تونه غلط هم باشه
    با تشکر

12. 5 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نظر شما دوست عزیز برای همه ما قابل احترامه
    اما فکر نکنم ادامه دادن یه سبک خاص( نتنها تو موسیقی بلکه توی هر رشته ی دیگه) اون سبک رو لوث بکنه....معمولا ادامه دادن یه سبک باعث پخته شدن فرد تو اون سبک میشه...که البته چاووشی هم از این قاعده مستثنی نبوده...
    پ.ن:این نظر شخصیه من بود می تونه غلط هم باشه
    با تشکر
    درسته ولی دیگه چاوشی بیش از حد از این گام های همیشگی آهنگاش استفاده میکنه و البته این دیگه اسمش سبک نیست بلکه ناتوانی در ایجاد خلاقیت و فضای متفاوت هستش . باید قبول کرد فضای آهنگها واقعاً خسته کننده شده ... اونطور که من فهمیدم آهنگساز هم خودشونن ...
    بالاخره این همه طرفدار باید یه توجیهی داشته باشند برای یه کسی مثل من که بدون تعصب و با نگاه فنی تر به آهنگ گوش میده ....

14. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درسته ولی دیگه چاوشی بیش از حد از این گام های همیشگی آهنگاش استفاده میکنه و البته این دیگه اسمش سبک نیست بلکه ناتوانی در ایجاد خلاقیت و فضای متفاوت هستش . باید قبول کرد فضای آهنگها واقعاً خسته کننده شده ... اونطور که من فهمیدم آهنگساز هم خودشونن ...
    بالاخره این همه طرفدار باید یه توجیهی داشته باشند برای یه کسی مثل من که بدون تعصب و با نگاه فنی تر به آهنگ گوش میده ....
    من تعصبی روی چاوشی ندارم رضا جان، اما فکر می‌کنم قضاوتت بر مبنای چند آهنگ به خصوصه، شاید اگه دو سه آلبوم اخیرش رو کامل گوش داده باشی نظرت تا حدی عوض بشه ...
    چون محسن سعی کرده خیلی از سبکا رو تو کارش تجربه کنه و تا حدی موفق هم بوده ... راک، پاپ، هاوس، حتی 6 و 8 ...

اما در مورد گام‌های صداش، فکر می‌کنم تونسته سبک خودش رو پیدا کنه، و این سبک آوازی هم آلبوم به آلبوم پیشرفت کرده و به تکامل رسیده ... نمیشه خواننده رو بابت خوندن در سبک آوازی مشخصی ملامت کرد ! چون هر کس سبک خودش رو پیدا می‌کنه و دنباله‌ی همون رو می‌گیره ...
    این تنوع باید تو موسیقی باشه بیش‌تر ... که بوده برای محسن ...

16. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من تعصبی روی چاوشی ندارم رضا جان، اما فکر می‌کنم قضاوتت بر مبنای چند آهنگ به خصوصه، شاید اگه دو سه آلبوم اخیرش رو کامل گوش داده باشی نظرت تا حدی عوض بشه ...
    چون محسن سعی کرده خیلی از سبکا رو تو کارش تجربه کنه و تا حدی موفق هم بوده ... راک، پاپ، هاوس، حتی 6 و 8 ...

اما در مورد گام‌های صداش، فکر می‌کنم تونسته سبک خودش رو پیدا کنه، و این سبک آوازی هم آلبوم به آلبوم پیشرفت کرده و به تکامل رسیده ... نمیشه خواننده رو بابت خوندن در سبک آوازی مشخصی ملامت کرد ! چون هر کس سبک خودش رو پیدا می‌کنه و دنباله‌ی همون رو می‌گیره ...
    این تنوع باید تو موسیقی باشه بیش‌تر ... که بوده برای محسن ...
    این آلبوم هایی که من ازش گوش دادم از خیلی سال پیش :
    کفتر چاهی ، خودکشی ، لنگه کفش ، متاسفم ، یه شاخه نیلوفر ، ژاکت و تک آهنگهاش

بعد از ژاکت دیگه بطور کل از چاوشی نا امید شدم امروز هم که اومدم آلبوم حریص رو ببینم چیه ولی بسیار نا امید کننده بود حداقل برای من ! تنظیمهای شلوغ پلوغ ، فضای تکراری ، افکت صداش که بیش از پیش شده و خیلی مسائل دیگه ... فقط یه آهنگش به نام "پروانه ها" بد نبود ... به نظر من باید با تنظیم کنندگان و شاعرهای بهتری کار کنه مثلاً توی سبک الکترونیک از افرادی مثل سیروان خسروی کمک بگیره یا از تنظیم کنندگان برجسته ای مثل بهروز صفاریان استفاده کنه ... با این وضعیت من دیگه هیچ امیدی بهش ندارم ....
    راستی راک هم تعریف مشخصی داره ! حالا هرکی یه گیتار الکتریک بزنه تو آهنگش که نمیشه راک خودت که بهتره میدونی کوروش جان !

18. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این آلبوم هایی که من ازش گوش دادم از خیلی سال پیش :
    کفتر چاهی ، خودکشی ، لنگه کفش ، متاسفم ، یه شاخه نیلوفر ، ژاکت و تک آهنگهاش

بعد از ژاکت دیگه بطور کل از چاوشی نا امید شدم امروز هم که اومدم آلبوم حریص رو ببینم چیه ولی بسیار نا امید کننده بود حداقل برای من ! تنظیمهای شلوغ پلوغ ، فضای تکراری ، افکت صداش که بیش از پیش شده و خیلی مسائل دیگه ... فقط یه آهنگش به نام "پروانه ها" بد نبود ... به نظر من باید با تنظیم کنندگان و شاعرهای بهتری کار کنه مثلاً توی سبک الکترونیک از افرادی مثل سیروان خسروی کمک بگیره یا از تنظیم کنندگان برجسته ای مثل بهروز صفاریان استفاده کنه ... با این وضعیت من دیگه هیچ امیدی بهش ندارم ....
    راستی راک هم تعریف مشخصی داره ! حالا هرکی یه گیتار الکتریک بزنه تو آهنگش که نمیشه راک خودت که بهتره میدونی کوروش جان !
    رضا جان قبول دارم حرفت رو تا حدی، تنظیم‌های شلوغ باب طبع همه‌ی طرفدارانش نبوده، اما خب این تنظیم‌ها از لازمه‌های سبک هاوسیه که تو این آلبوم توسط کوشان حداد پیاده شده ...

در مورد راک هم، محسن سعی کرده به این سبک نزدیک بشه، راکی که تو دو سه کار از ژاکت و یکی دو کار از حریص می‌بینیم هم با پاپ ترکیب شده و یه جورایی ملایم شده تا همه‌ی مخاطبا بتونن باهاش ارتباط برقرار کنن ...

ولی در کل با این حرفت که باید با تنظیم‌کننده‌ها و آهنگسازای دیگه‌ای کار کنه موافقم ! کارای یاحا کاشانی تو آلبوم فریدون عالی بود، بهروز صفاریان و سیروان هم که امتحانشون رو پس دادن، اما خب بعیده چاوشی با کسی غیر از تیم خودش کار کنه، که خب خوب نیست ...

20. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •