دوستان تو این سایت برنامه صفحه کلید فارسی که مخصوص تایپ فارسی تو گوشی های 910 p هست کسی تا حالا از این استفاده کرده قیمتش 6000 تومن هست . کسی هست که اینو داشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تو این سایت برنامه صفحه کلید فارسی که مخصوص تایپ فارسی تو گوشی های 910 p هست کسی تا حالا از این استفاده کرده قیمتش 6000 تومن هست . کسی هست که اینو داشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی میدونه گارانتی p990i چی والان قیمت بازار چنده و از کجا بفهمیم فرانسه
یانه . توی جعبه چه چیزایی هست . باطری و بقیه لوازم جانبی از کجا بفهمیم اصل هستن ؟
ارزونتر میشه یا افتشو کرده ؟دوستانی که P990 داشتن اشکالاتشو لطف کنین بگین .
Last edited by Alberto; 15-02-2008 at 17:58.
مي دونم ولي من به نقل از دوستمون اينطوري نوشتم .
گارانتي اصليش سيتادله . راستي فكر كنم تو همين جا هم به طور كامل اشاره شده كه چطور بايد اصلشو بشناسيم . لوازم جانبيشم از جمله باطريش چينيه .
پایه رومیزی
و كابل اتصال
هندزفري
پيچ گوشتي مخصوص واسه باز كردن فيليپ گوشي و عوض كردش با يه تيكه ديگه كه نمي دونم اسمش چيه .
دفترچه راهنماي گوشي به زبان انگليسي
سي دي مخصوص P990
يه قلم اضافي
شارژر
فك كنم فقط همينا باشه
توجه:گارانتی سیتادل ورشکست شده و الان p990i با گارانتی های متفرقه تو بازار هستش قیمت:200 تا 210 هزار تومان مراقب گارانتی های متفرقه باشید.!!
منظورت کجاشه بگو تا توضیح بدم
مطمینی درست نوشتی ؟! 200 هزار تومن؟!
من چند روزیه گوشیمو دادم آپدیت کردن. حالا موقع اجرای بعضی از برنامه ها ریست میشه.!
اتفاقی که قبلا نمیافتاد! مشکل از چیه به نظر شما ؟
ایییییییییییییییییی بابا دعوا سر چیز دیگس. صفحات قبل رو نخوندی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منظورم دقیقا همو آی پده
ممنون عزیزم. تست میکنم.
غیر از alone و lcg و core برنامه دیگه هی نیست که رله کار کنه . به راحتی پلیر خود گوشی که هیچوخت هنگ نمیکه و قاط نمیزنه؟ میخام ارتقائ بدم و با همین 990 بسازم
یه بار دیگه پرسیدم ولی دوبارهببخشید.
بلندی صداش چقدره؟ دقیقا بگو چقدر یه جوری که بفهمم. من قبلا 810 داشتم. 550 هم داشتم![]()
منم همین جور بودم. اصلا منو ها به سختی باز میشد. تم گوشی رو عوضیدم خوب شد.مسخرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)