تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4304 از 4751 اولاول ... 33043804420442544294430043014302430343044305430643074308431443544404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,031 به 43,040 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من پسر عموم تو شاتله اینو بهش گفتم خندش گرفت

من از همینجا به همه میگم همچین اتفاقی نمیفته

ایناییم که میان اینجا میگن محدود شدیم خالی میبندن مطمئنم

اگه شماره ای دی اسلتونو داشتم 1 هفته سرعتتون رو میاودم پایین تا حالتون جا بیاد
    من نمیدونم که چرا هر کی در مقابل من ساز مخالف میزنه، پسرعموش و باباش و فک و فامیلش تو شاتل هستند!
    شما میخوای جو بدی، بده ما که مشکلی نداریم! از خدامون هم هست که محدود نشیم. یعنی واقعا فکر میکنید که ما دوست داریم محدود بشیم و دانلود نکنیم؟؟
    اگه این فکر رو کردید، چند صفحه قبل رو مرور کنید و آمار دانلود خود بنده و چند تا دیگه از بچه هارو ببینید تا شیرفم بشید
    نمردیم و معنی خالی بستن رو هم فهمیدیم
    من شماره ADSL رو به شما میدم. ببینم چه کار میخوای بکنی؟؟ مثلا الان که سرعت روی 12Kb فیکس شده، شما میخوای بکنیش 2Kb؟؟!

نظرم در مورد سرعتت اینه که خوب خودتو محدود کردی لطفا لطفا با شعور مردم بازی نکنید

شاتل تو برنامش نیست سرور داخلی محدود کنه
    خداحفظظظظظظظظظظظظظظظظظظظ
    پست های شما نمونه بارز بازی کردن با شعور مردم هست که اومدید حرف مفت میزنید!
    بله، شاتل تو برنامش نبود که سرور داخلی رو محدود کنه و اگه پست های قبلی منو خونده باشید، چندین بار این موضوع رو تاکید کردم اما متاسفانه دیشب بخش نامه جدیدی در این باره اومده
    اون پسرعموی محترمتون کجا کار میکنه که وقتی این خبرو شنیده، خندش گرفته؟؟!!
    اگه اون دوستمون، سرعتش رو محدود کرده، لابد من و بقیه دوستان هم بصورت خودجوش، سرعت خودمون رو محدود کردیم؟ درسته؟
    فکر کنم اگر خودتون یه خرده به پست سایر دوستان و البته خودتون توجه کنید، قضیه کاملا مشخص میشود!

--------------------------------

متاسفانه من تا ساعت 2 دیشب با انواع و اقسام روش ها، سرعت داخلی رو چک کردم و فایده ای نداشت.
    امیدوارم عمر این محدودیت، کوتاه باشه در غیر این صورت چاره ای جز کوچ کردن برام باقی نمیمونه.

(مدیریت محترم این بخش، لطفا پست بنده رو پاک نکنید. هیچ حرف بی ربط یا حرفی که از نظر شما ایراد داشته باشه، داخلش نیست. اجازه بدید، بحث بصورت آزاد ادامه پیدا کنه!)

2. 8 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اطراف تهرون

پيش فرض

سلام.....سرور داخلی من که سرعتش 40 بود و هنوزم همون هست و پایین تر نیومده......تا الان هم فعلا 29 گیگ دانلود داشتم و همش از سرور داخلی بوده و 12روز دیگه از دوره ام مونده....فعلا هم از سرور داخلی محدود نشدیم...جنوب تهران هستیم....

عکس :

راستی این روزا مخابرات اوضاع پهنای پاندش خرابه و ثبت نام نداره...نکنه ریختن شاتل ثبت نام کردن و تو بعضی شهرستان ها به مشکل برخوردن؟؟؟؟ها؟؟؟؟

4. 2 کاربر از AMINGERAMI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عزیزان بحث نکنید، زشته من که خداییش وقت خوندن این تاپیک رو ندارم، امتحاااااااااااااااااان

6. 2 کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام.....سرور داخلی من که سرعتش 40 بود و هنوزم همون هست و پایین تر نیومده......تا الان هم فعلا 29 گیگ دانلود داشتم و همش از سرور داخلی بوده و 12روز دیگه از دوره ام مونده....فعلا هم از سرور داخلی محدود نشدیم...جنوب تهران هستیم....

عکس :

راستی این روزا مخابرات اوضاع پهنای پاندش خرابه و ثبت نام نداره...نکنه ریختن شاتل ثبت نام کردن و تو بعضی شهرستان ها به مشکل برخوردن؟؟؟؟ها؟؟؟؟

والا با سرعت 40 اونم از سرور داخلی و هزینه خیلی پایینتر برای پهنای باند برای شاتل نباید هم محدود بشید با این سرعت اگه همه چی خوب باشه میتونید 800 مگ شبی بگیرید هیچ مشکلی هم پیش براتون نمیاد
    شاتل به شبی 1 گیگ هم راضیه بالاتر از اونو براش مشکل ساز میشه ظاهرا (طبق قوانین محدودیت)

من که به 3 -4 گیگ کمتر شبی حداقلش نمیتونم راضی باشم (در کل میگم شاتل ندارم)
    من ماهی 200 گیگ دانلود نداشته باشم اصلا خوابم نمیاد شب برای همینم دو تا adsl دارم میخاستم adsl سومم هم شاتل باشه که فعلا قسمت نشده

در کل باید بگم شما اصلا مصرفی ندارید شما مصرفتون در حد یه کاربر متوسط هم نیست

و در کل میخاستم اینو بگم مشکل کل ISP های کشور اینه که نمیتونن جوابگوی کاربر پر مصرف (کم کم 200 گیگ در ماه) باشن اصلا مشکل اصلیشون با کاربرای پر مصرف و دانلودر (خوره دانلود ) هستش
    یه کاربر که یه ایمیل چک میکنه و شبی 600 700 مگ دانلود داشته باشه اصلا با آغوش باز میپذیرن

10. 6 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

والا با سرعت 40 اونم از سرور داخلی و هزینه خیلی پایینتر برای پهنای باند برای شاتل نباید هم محدود بشید با این سرعت اگه همه چی خوب باشه میتونید 800 مگ شبی بگیرید هیچ مشکلی هم پیش براتون نمیاد
    شاتل به شبی 1 گیگ هم راضیه بالاتر از اونو براش مشکل ساز میشه ظاهرا (طبق قوانین محدودیت)

من ماهی 200 گیگ دانلود نداشته باشم اصلا خوابم نمیاد شب برای همینم دو تا adsl دارم میخاستم adsl سومم هم شاتل باشه که فعلا قسمت نشده

و در کل میخاستم اینو بگم مشکل کل ISP های کشور اینه که نمیتونن جوابگوی کاربر پر مصرف (کم کم 200 گیگ در ماه) باشن اصلا مشکل اصلیشون با کاربرای پر مصرف و دانلودر (خوره دانلود ) هستش
    یه کاربر که یه ایمیل چک میکنه و شبی 600 700 مگ دانلود داشته باشه اصلا با آغوش باز میپذیرن
    اینترنت های دیگتون چیه شما؟ راستی اسم شما رسول نیست؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اینترنت های دیگتون چیه شما؟ راستی اسم شما رسول نیست؟
    1:
    فن آوا
    متاسفانه پینگ بدی داره داخلی 120 تا 130 میزنه
    سرعت تک کانکشن فاجعست نگم بهتره با کمتر از 32 کانکشن نباید دانلود کنی و گرنه خیلی اذیت میکنه
    برای همین 2 تا ازش دارم
    از هیچی بهتره فعلا از اجبار راضیم

2:
    نه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اطراف تهرون

پيش فرض

آقا خدا خیرت بده امیدوارم کردی....................من کلا نتم از ساعت 12 ظهر روشن میشه تا 1 شب و یکسره دانلود دارم از سرور داخلی.....بترکونم بتونم 1 گیگ دانلود کنم.......پس با این حساب محدود نمیشم....چون اگه قرار بود بشم تون 18 روز شده بودم....درسته؟
    (البته باز این ترس محدود شدن رو همیشه دارم....)
    اینم وضعیت مصرف روزانم :

14. 2 کاربر از AMINGERAMI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

حرومشون واقعا این پولا خوردن داره ؟ 1 ماه هست میخوام یه سریال 20 قسمترو دانلود کنم نتونستم آخه این چه وضعشه ایشالا روزی بیاد که شاتل ادمای با انصاف ادارش کنن

16. 5 کاربر از alidhn98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام.بچه هاشمام ازعصربه بعدhttpsمشکل پیدامیکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 107 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 107 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •