برای این که شک و شبهه ای نباشه از آمار دانلود دیشب رو از پنل شاتل بزارید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای این که شک و شبهه ای نباشه از آمار دانلود دیشب رو از پنل شاتل بزارید![]()
آخه آدم باید دیوونه باشه با اون وظع بازم دانلود کنهحیف خونه نیستم وگرنه عکس میزاشتم ولی اگه خاستی میتونم فعلا یک امار از وظعیت خابم بهت بدم تا برسم خونه
![]()
امین خان من نگفتم وضعیت چی بوده من دیشب بدون مشکل زدم ولی بیشتر از یک گیگ نزدم .
گفتم دوستانی که می گن محدود بوده یک آمار ار پنل بدن که همیشه هم می زارن وضعیت مشخص بشه دوستی که جدیدا می خواد بیاد شاتل با این وضعیت نیان .
وضعیت دانلود دیشب
دیگه ساعت 7 گفتم بهتره خاموش کنم ...
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان همچنان پافشاری میکنن که محدودیتی وجود نداره!! خب برادر من خواهر من شما تهران هستی(ممکنه محدودیت دیرتر براتون اعمال بشه یا تا الان مصرفتون مشکلی نداشته!).....چرا خودتو با ما مقایسه میکنی؟!
ما که شهر دیگه هستیم وضعیتممون اینه!
![]()
اینم دانلود من دیشب گفتم کمی دانلود کنم دیدم اوه اوه سرعت در جد جفتگیری لاکپشته
گفتم کپی آپلود کنم بازم همون جفت گیری بود
هیچی دیگه مجبور شدم به خاطر این دانلود ضروری تو روز بزنم دانلود حیف حجمولی خب مجبوری بود
راستی کسی کامپایلر زبا c++ سراغ نداره به جز بورلند و ویژال استودیو ؟
![]()
سمت پسر عموی شما در شاتل چی هست؟
من مطمئنم این دوستانی که میگن محدود شدن،راستشو میگن(اینا همونایی هستند که روش اسمشو نبرو لو دادن و سایت های داخلی برای دانلود معرفی کردند پس دلیلی نداره که الان بخوان دروغ بگند)
فک کنم آبدارچیه(شوخی کردم )
ولی خداییش کار شاتل بیخوده الان دنبال یک آی اس پی دیگه ام شما جایی رو میشناسین؟
ولی بچه ها من میگم تقصیر خودمونه هرکی که محدود شده !!! مصرف منصفانه نداشتیم باید الگو مصرف رو عوض کنیم
دو سه شب که باز کمتر دانلود کنید فکر کنم محدودیت برداشته بشه، مشکلی خاصی نیست که لازم باشه از شاتل کوچ کرد
راستی تا اونجایی که من یه بار توی تابستون تست کردم و فهمیدم، اگه چند شب توی تایم شبانه اصلا به اینترنت وصل نشید و یک کیلوبایت هم استفاده نشه( یعنی مودم رو خاموش کنید شبا) زودتر از محدودیت در میاید
هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)