تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4300 از 4428 اولاول ... 33003800420042504290429642974298429943004301430243034304431043504400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,991 به 43,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من یه چیز دیگه هم بگم خدمتون که درسته شما الان 1ساله می بندی باهاشون محدودیت حجم هم نداری در ساعات رایگان

ولی اینجا 1سوال مطرح میشه اونم اینکه آیا سرعت مشترکین قدیمی که قرارداد بلندمدت با دانلود رایگان بستند سرعتشون همچنان در حد مطلوب باقی خواهد ماند یا نه مثل 1ماه رمضان طرف خطشو روی 9مگ بسته بودند سرعت دانلودش اومده بود روی 8کیلو اینطوری قراراه بشه؟!

ولی در کل جمع بندی isp ها برای دانلود بنده هم به شخصا از بچه ها و دوستای خودم تعریف فن آوا برای دانلود رایگان شنیدم...
    والا کاکو.. ما هنوزم داریم افرادی که از عید تا الان مشکل سرعت شبانه دارن! اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکیشونه اگه اشتباه نکنم هنوزم اون مشکلات رو دارن... که اون زمان مشکل از پهنای باند بود و بعد از ماه رمضان سرعت من چسبید به سقف و دوباره 5 شنبه و جمعه ها میشد اسمی... دوباره سقف و.... اینکه اینا بیان مشترکای قدیمی رو محدود کنن یه حرف هست.. ولی فکر میکنم بات توجه به اینکه خیلی ها دیگه تو اون بازه نمیتونن دانلودی داشته باشن پهنای باند انقدری باز بمونه که افراد حداقل سرعت اسمیشونو دریافت کنن... نمونه این حرکت رو اینا برای هدیه سرویسهای نامحدود هم راه انداختن... گفتن اگه قبل فلان موقع تمدید کنید مشمول این سیاست جدید نمیشید ... اینا دنبال محدود کردن نیستن.. دارن کاربرارو سوق میدن به سمت قراردادهای بلند مدت و درامد زایی بیشتر برای شرکت... نمیدونم توجه کردید یا نه... هیچ شرکتی ( تا جایی که من میدونم ) برا قراردادهای بلند مدت یک ساله تخفیف 20 درصدی نمیده ! عوض تخفیف تمدید قراردادهای 1 تا 6 ماهرو 0 کرده.... این چیزا هست... بنظرم با همه این حرفها ادم نقد رو ول نکنه و به نسیه نچسبه خیلی بهتره...

دوستان اگه به عنوان مثال کمپین پاییزه تو منطقشون داده میشه حتما به اون تو اولویت فکر کنید...
    storm is coming

از اینستاگرام:"دوست من در کامنت های قبلی هم گفته شد که قراره سرویس های جدید شبانه هم ارائه بشه که از طریق سایت اطلاع رسانی میشه حتما"
    معلوم نیس چیه این سرویسا. یکساله نخریم پشیمون شیم
    شما جراتشو دارید که نقد رو با 20 درصد تخفیف ول کنی و به نسیه بچسبی؟ بسم الله!!!
    همونطور که گفتم پارس این قانون جدید کوفتش شده.. از درای دیگه میخواد اقدام کنه....
    Last edited by hasanoooooooo; 29-11-2014 at 20:54.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگر امکان داره لینک بدید یا بگید زیر کدوم مطلب کدوم user بوده که از متن گفتگو مطلع بشیم

دیگه به نظر من خیلی بخواد حال بده به مشترک مثل های وب فشفشه بذار (هر1گیگ هزار) قالب کار همین می تونه باشه...

دیده آمار تخلیه این چند روز صعودی داره میره بالا گفته چیکار کنیم داریم نابود میشیم...
    به نظر میاد همین سرویس های 512.12night باشه ......

3. این کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kod1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سوال من
    یه سوال توی سیاست شبانه جدید لازمه من یه طرح جدید قبل از 10 آذر بخرم و طرح قبلیم رو کنسل کنم یا صرف رزرو کردن شامل طرح می شم

پاسخ پشتیبان میرحیرتی 8:48:32 PM
    اگر استارت بخوره بله اما پشتیبان باشه خیر
    میتونید قرارداد رزرو بخرید فردا زنگ بزنید واحد مالی واستون ما بالتفاوت حساب میکنه البته به شرطی که از سرویس خودتون ترافیک مونده باشه نه ترافیک اضافی
    اینم پاسخ به دوستانی که شک دارند

5. 2 کاربر از kod1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگر امکان داره لینک بدید یا بگید زیر کدوم مطلب کدوم user بوده که از متن گفتگو مطلع بشیم

دیگه به نظر من خیلی بخواد حال بده به مشترک مثل های وب فشفشه بذار (هر1گیگ هزار) قالب کار همین می تونه باشه...

دیده آمار تخلیه این چند روز صعودی داره میره بالا گفته چیکار کنیم داریم نابود میشیم...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کامنت های آخری رو ببینید

7. 2 کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان یه روش جدید و نوین و اتوماتیک برای سوزوندن !!!!!!!

اول تمام حجمتون رو مصرف کنید . بعد سرویس جدید بگیرید ....اتوماتیک جایگزین میشه .

چرا می خوای این کار را بکنی. اتفاق خاصی افتاده. پارس انلاین. شبانه را برگردوند

یا طرحی چیز خاص جدیدی داره. من فردا دارم می رم برای تخلیه لطفا اگر کسی چیزی می دونه بگه

ممنون

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمایندش تو مشهد جم کرد

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه دستور از کمیسیون بود که نمیومدن هر کدوم یه روشی اعمال کنن اما کمیسیون برای کسب درآمد بیشتر بهشون اجازه داده تا بتونن تو شبانه دست ببرن آخرم کاربرا باید ببینن سیاست کدوم شرکت براشون بهتر هست سمت اون برن اما نوع سیاست پارس جوری هست که مجبورت میکنه حجم بخری و قیمت حجم اضافی هم گرون هست
    بفرما این هم مدارک برو بخون تا دولت راستگویان را درست درک کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

داره قانون مصرف منصفانه رو میگه چه ربطی به شبانه رایگان داره؟ شما از دارو دسته دلواپسها هستی از آب گل الود ماهی نگیر

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

12. این کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سوال من
    یه سوال توی سیاست شبانه جدید لازمه من یه طرح جدید قبل از 10 آذر بخرم و طرح قبلیم رو کنسل کنم یا صرف رزرو کردن شامل طرح می شم

پاسخ پشتیبان میرحیرتی 8:48:32 PM
    اگر استارت بخوره بله اما پشتیبان باشه خیر
    میتونید قرارداد رزرو بخرید فردا زنگ بزنید واحد مالی واستون ما بالتفاوت حساب میکنه البته به شرطی که از سرویس خودتون ترافیک مونده باشه نه ترافیک اضافی
    اینم پاسخ به دوستانی که شک دارند

بچه ها حواسم نبود.... می تونید از این روش هم استفاده کنید الکی قراردادتون رو نسوزونید.... یه جدید بگیرید بعد مابالتفاوت اون قرارداد قبلی رو میدن و جدید رو جایگزین میکنن!
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 21:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داره قانون مصرف منصفانه رو میگه چه ربطی به شبانه رایگان داره؟ شما از دارو دسته دلواپسها هستی از آب گل الود ماهی نگیر

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    نه آقا ، بین کاربرا چند دستگی نندازین اگه دلواپس بود الان داشت از اینترانت دفاع میکرد

15. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •