آقا هوا این آقا احسانا داشته باشین با اینکه دیگه جواب sms های منا نمیده اما کارش درسته![]()
راستی بچه ها شما میتونید برید E-care ؟ من اصلا نمیتونم برم تو سایتش با دوتا اکانتم امتحان کردم نشد!
آقا هوا این آقا احسانا داشته باشین با اینکه دیگه جواب sms های منا نمیده اما کارش درسته![]()
راستی بچه ها شما میتونید برید E-care ؟ من اصلا نمیتونم برم تو سایتش با دوتا اکانتم امتحان کردم نشد!
خوبه خودت گفتی از 8 صبح!
شما که هنوز 7 نشده تو سایت بودی!
میگه یعنی اوم موقع هم می گفته یه شماره دیگه انتخاب کنین !!
دیگه جواب دیگه ای پیدا نکردی چه ربطی داشت . الا برای یک همچین زمانی که یک لحظه
معلوم نیست چند صد هزار ارتباط با این سایت برقرار میشه وآن هم این سایت که تا ساعت
11.45 شب که آخرین باری بود که چک کردم هنوز down بود الا با ید قبل از شروع آن را چک
کرد . در ضمن ایرانسل ماشااله سوتی کم نمیده این یکی جدید ترینش بود سوتی بعدی مربوط
به این مسئله چند وقت دیگه ظهور میکنه (مانند دفعه پیش شماره طلائی) اونم با این خبر
ساکنین شهرهایی که هنوز به شبکه ملحق نشده اند، می توانند با استفاده از این فرصت
استثنایی، شماره مورد نظر خود را از پیش خریداری نموده و تا زمانیکه شهرشان به شبکه
ملحق شود، در شهرهای تحت پوشش از خدمات پیشرفته شبکه ایرانسل استفاده نمایند.
پس فردا که خرشان از پل گذشت و سیم کارتشان را فروختند حالا حالاها نتونستند به وعده
پوشش در شهرهای دیگر عمل کنند ( مثل اصفهان که هنوز رسمی نشده وچند شهر دیگر که
تا مدتها از شبکه خبری نبود) و صدای مردم در آمد وشکایت به نمایندگان مجلس بردنند دیگه
صدایی ازشون در نمیاد ولی چندتا وکیل مدافع یدفه پیداشون میشه میگن میخواستی نخری .
بنده به اصرار یکی از دوستام برای گرفتن شماره رند دارم الان خودمو خسته میکنم ولی
دوستان این تاپیک میدانند بنده یک سیمکارت ایرانسل دارم و آن هم برای هفت پشتم
کافیه
آقا من هفته ي پيش طرح قرمزو انتخاب کردم ولي هيچ sms برام نيومد!!!به 140 هم زنگ زدم ولي اونم ميگه منتظر باشيد.راستي اين سيم کارتهاي جايزشم پيامش برام نيومده چيکار کنم؟!
حق با شماست
من که هر چی شماره به ذهنم میرسید تست کردم
اما هیچ کدومش نیست
جز چند تا شماره پرت و پلا که الکی زدم و در هر دکون بقالی پیدا میشه !!!![]()
بجه ديشب ساعت 4 صبح با شماره هاي 130 و 140 و 150 تماس گرفتم و جالب اينجا بود كه اپراتوره بيدار بود
تا يه بوق زد گوشيو برداشت
هر سه دفشم هي يه نفر بود مثل روبات ميگفت چه كمكي ميتونم بهتون بكنم
دفه سوم بهش گفتم شبا خوابم نميبره شمام مثل اينكه خوابت نميبره آره؟![]()
اونم قطع كرد
ولي خوب پشتيباني داره ايرانسل
ايول
ورود شما رو هم تبريك ميگم آقا شاهين
فقط نخواي بپيچونيتمون كه ما خودمون خداي جعليم
نري با فوتوشاپ كارت بسازي
اگه خواستي در خدمتيم![]()
نههههههههههههههههههه این کارا چیه میکنی (گفتم شبا خوابم نميبره شمام مثل اينكه خوابت نميبره آره؟)
ترکیدم از خنده تو مثل اینکه در این زمینه استعداد خوبی داری
وای حالا کی جواب میلیومید رو بده (اخه من به تو چپ نگاه کردم)
من دیشب تا ساعت 4 صبح بیدار بودن اقا این مبایل تا صبح یه سره اس ام اس میومد
البته از تو اس ام اس داشتم یادته بهت گفتم تا این وقت صبح چیکار میکنی گفتی دارم با دوست دخترم حرف میزنم گفتم دوست دخترت از بچه های انجمنه گفتی نه
--------------------
من گفتم ساعت 8 صبح بیام سری یه شماره مثا 093666666666 انتخاب کنم اقا من 25 دقیقه شماره میزدم تا یکی انتخاب شد فکر کنم اینطوری بود 09368564291هاها اخرش ولش کردم چه خوش خیال بودم یادش بخیر دیروز گفتم از این به بعد به همه میگم 09366666666 به من تماس بگیرید![]()
Last edited by علیرضا خارجی; 11-07-2007 at 14:43. دليل: رسول دنیا مثل تو دیگه نداره
دوستان 1 سوال در مورد سیم کارت دائمی
1-تماس از ایرانسل به دولتی چقدره
آیا همون 49.9 هست
یا گرون میشه
(شنیدم 49.9 فقط مخصوص داخلی ایرانسل هست آیا حقیقت داره)
بچه ها این اقا شاهین دیگه پیداش نشد چرا؟یعنی واقعا تقلبی بوده شاید هم اسم واقعیش افشین بوده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)