تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 522 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دمتون گرم
    عجب كلوپ گرميه
    فقط k800
    البته كلوپ كه نيست تاپيكه
    تو كلوپ گل ميگن گل ميشنون اينجا هركي در مورد K800 و K810 مشكلي داره مطرح ميكنه ما هم از دستمون بر بياد كمكش ميكنيم

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت استادان و دوستان عزیز

1 سوال داشتم (خیلی عجله دارم) قیمت k800 تو هفته ی جاری چند بوده و در هفته ی آینده چند خواهد بود؟ آخه تو مجله ی عصر ارتباط ویژه نامه ی تابستان 87 قیمت این گوشی رو نوشته بود : 189 هزار تومن و نوشته بود گارانتیش متفرقه هست .میخوام ببینم گارانتیه متفرقه ینی چی و آیا با این قیمت که زده ساخت چین هست یا این که اصله؟؟............

خیلی عجله دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت استادان و دوستان عزیز

1 سوال داشتم (خیلی عجله دارم) قیمت k800 تو هفته ی جاری چند بوده و در هفته ی آینده چند خواهد بود؟ آخه تو مجله ی عصر ارتباط ویژه نامه ی تابستان 87 قیمت این گوشی رو نوشته بود : 189 هزار تومن و نوشته بود گارانتیش متفرقه هست .میخوام ببینم گارانتیه متفرقه ینی چی و آیا با این قیمت که زده ساخت چین هست یا این که اصله؟؟............

خیلی عجله دارم
    K800 الان تو بازار حدود 173 هزار تومن هست اگه ميخواي با كمترين هزينه بهترين K800 رو بخري به حرف فروشنده اهميت نده
    موقعي كه ميري K800 بخري فروشنده بدون شك بهت ميگه من بهت K800 اصل رو به فلان قيمت ميدم
    كاري به حرفش نداشته باش همه K800 هاي موجود در بازار ايران Winner هستند كه محصول كشور چين هستند. شك نكن فقط صحبت اصل بودن به خاطر باطريشون هست تو وقتي روي K800 يه باطري اصل مالزي كه حدود 14 15 هزار تومن هست در واقع بهترين K800 رو داري كاري كه ميكني اين هست :
    ميگردي ارزون ترين جايي كه K800 ميده پيدا ميكني هركي هم گفت ارزون تقلبي هست تو بگو باشه همونو ميخوام ميگري قشنگ امتحانش ميكني كد ستاره چپ ايناشم تست كن ببين صفر باشه. بعد بگو باطريش رو بعد تست كردن در آره. ازش بخواه اين باطري رو ازت به پول برداره. پولشو حساب كتاب كن بيا بيرون و برو به يه مغازه ديگه و بگو كه باطري اصل مالزي براي K800 ميخواي بهش هم بگو وقتي گوشيتو خريدي بهت باطري تقلبي دادن اينجوري طرف حساب دستش مياد كه آبديده هستي و نميشه سرت كلاه گذاشت. ازش ضمانت بگير كه اگه 1 روز تمام (24 ساعت) تو استندباي بمونه فقط 8 يا حداكثر 10 درصد باطري مصرف بشه. ازش تضمين بخواه و بهش بگو اگه زودتر خالي كنه مياي و پس ميدي باطريش رو پولتم عينن ميگيري خلاصه طوري تهديد كن كه بهت باطري تقلبي رو به قيمت گرون قالب نكنه. حتي لازم شد چند تا مغازه رو بگرد و يه جاي مطمئن پيدا كن كه فروشنده اش سرت كلا نذاره. وقتي باطري اصل رو گير آوردي بيار و 12 ساعت تمام گوشيت رو در حالت خاموش (Shut Down) بذار توي شارژ با توجه به اينكه روزا برقا ميره شب ساعت 8 بذار تو شارژ فردا صبح ساعت 8 از شارژ خارج كن. بعدش اگه خواستي با گوشيت كلي حال كن

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با یلام من دیروز یک ک 800 خریدم 185 هزار تومن و چینی هستش و سریالشم درسته تو سایته نامبرینگ پلنسم دادم درسته و یک برگ گارانتی که فقط یک تکه کاغذه به من داده که اسمش نیاتله من دیروز 6 ساعتی تلفنو روشن زدم به شارژ و از امروز که دارم کار می کنم می بینم خیلی شارژ کم می کنه در صورتی که من با اون کاری هم نکردم نظ ر شما عزیزان چیه و در ضمن چطوری بفهمم که گوشی صفر هست بالا توضیح دادین من نفهمیدم
    Last edited by aminkohan; 08-09-2008 at 18:41.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ما جنوب k800 رو 150 میخریم شما از دوستان کسی خواست میتونه پم بده

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با یلام من دیروز یک ک 800 خریدم 185 هزار تومن و چینی هستش و سریالشم درسته تو سایته نامبرینگ پلنسم دادم درسته و یک برگ گارانتی که فقط یک تکه کاغذه به من داده که اسمش نیاتله من دیروز 6 ساعتی تلفنو روشن زدم به شارژ و از امروز که دارم کار می کنم می بینم خیلی شارژ کم می کنه در صورتی که من با اون کاری هم نکردم نظ ر شما عزیزان چیه و در ضمن چطوری بفهمم که گوشی صفر هست بالا توضیح دادین من نفهمیدم
    اولا گرون خريدي 10 تومن گرون خريدي.
    باطريت رو كه احتمالا اصل بوده خراب كردي بايد تو حالت خاموش 11 اي 12 ساعت مي ذاشتي شارژ
    باطري اصل گير بياري 14 15 تومنه. اونو ديگه خرابش نكني. حيفه
    اينم رمز گوشياي سوني اريكسون براي تست گوشي
    *>*>*<*>>*>*
    فارسي مينويسم: ستاره چپ ستاره چپ ستاره راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
    منظور از چپ و راست جهت جوي استيك هست

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با تشکر من این کد را زدم و در قسمت اطلاعات نرم افزاریش جلوی مموری نوشته توضیحی پیدا نشد یا نیست نمی دونم در روزی کخ گوشیرم خریدم یارو 4/5 تا ممموری عوض کرد تا گوشی قبول کرد برای بار اول اصلا نشناخت بار کد برای فرمت خاست 4 صفرو داد اخر بار پیغامه ارور برای فرمت مموری داد بار سوم بازم قبول نکرد تا اخر قبول کرو و من دیروز داخلش خیلی چیزا ریختم کارم می کنه ولی چرا در این قسمت اصلا نشناخته یا نمی دونم جرا این پیغامو داده در ضمن گوشی هنوز روی این حالت بود که یکی زنگ زد و یکهو خارج شد ایا مسئله ای نیست و یا باید وقتی گوشی تو این حالته با کده خاصی دوباره خارج بشی وببخشین منو پس اون کدی که می گن دوربین و این یزارو میشه موقع خرید تست کرد چیه چون با این که نمیشه
    Last edited by aminkohan; 09-09-2008 at 20:23.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ما جنوب k800 رو 150 میخریم شما از دوستان کسی خواست میتونه پم بده
    از اونجا بخواي بفرستي همراه هزينه ارسال و كلي دنگ و فنگش مياد همون آب و همون كاسه ميشه تازه آدم از شهر خودش بخره بهتره اينجوري واسه خدمات پس از فروش و اينجور چيزا هم ميتوني بري يقه فروشنده رو بچسبي
    ولي در كل قربون معرفتت لطف داري
    با تشکر من این کد را زدم و در قسمت اطلاعات نرم افزاریش جلوی مموری نوشته توضیحی پیدا نشد یا نیست نمی دونم در روزی کخ گوشیرم خریدم یارو 4/5 تا ممموری عوض کرد تا گوشی قبول کرد برای بار اول اصلا نشناخت بار کد برای فرمت خاست 4 صفرو داد اخر بار پیغامه ارور برای فرمت مموری داد بار سوم بازم قبول نکرد تا اخر قبول کرو و من دیروز داخلش خیلی چیزا ریختم کارم می کنه ولی چرا در این قسمت اصلا نشناخته یا نمی دونم جرا این پیغامو داده در ضمن گوشی هنوز روی این حالت بود که یکی زنگ زد و یکهو خارج شد ایا مسئله ای نیست و یا باید وقتی گوشی تو این حالته با کده خاصی دوباره خارج بشی وببخشین منو پس اون کدی که می گن دوربین و این یزارو میشه موقع خرید تست کرد چیه چون با این که نمیشه
    چرا همونه همون كد رو ميزني اينارو مياره:

اطلاعات خدمات
    تنظيم هاي خدمات
    آزمايش هاي خدمات
    عنوان هاي نتن
    دشارژ كردن فلاش

گزينه سومي يعني آزمايش هاي خدمات رو انتخاب مي كني. اونجا همه چيرو مي توني تست كني.

من بالاخره نفهميدم شما با باطريت مشككل داري يا مموري البته 2 بار خوندم پستت رو چيز زيادي از حرفات دستگيرم نشد. الان اگه بگي دقيقا مشكلت با چيه گوشيت هست راهنمايي مي كنم داداش. اگه باطري هست كه تو پست قبلي دقيقا گفتم باس چيكار كني.
    حالا با مموريت مشكل داري؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اره عزیز ببین مموری هم موقع خرید با مشکل روبرو بود یارو 4/5 تا مموری عوض کرد بار اول که مموری رو تو تلفن گذاشت تلفنو داد به من منم رفتم که مموری رو امتحان کنم وقتی در فایل منیجر روی قسمت حافظه مموری رفتم اول یک پیغام مبنی بر فرمت داد اوکی کردم کد خاست منم کده چهار صفرو دادم و بعد پیغامی مبنی بر درست فرمت نشدن داد و اصلا مموری کار نمی کرد و دوباره یک مموری دیگه گذاشتیم اون دیگه پیغام فرمت نداد ولی اصلا تلفن نشناخته بودش و همینطوری تا اخرین مموری که گذاشت تلفن اونو شناخت و هیچ پیغامی مبنی بر فرمت هم نداد و منم دیروز داخلش کلی برنامه ریختم و کارم می کنه و از داخل خود تلفن شناخته میشه وفضایه خالیشو میگه ولی این کدی که شما دادی و من به تلفن دادم در قسمت اطلاعات نرم افزارش در مورد مموری اصلا نوشته هیچ چیزی نیست ولی مموری تو گوشی کار می کنه و سوال دومم اینه بعد از دادن این کد باید چطوری خارج شیم از این حالت گوشی
    Last edited by aminkohan; 10-09-2008 at 07:53.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستی بچه ها سونی اریکسونها که ویروسی نمی شن نه و درسته که میگن ک 800 در دو رنگ مشکی و قهوه ای است در صورتی که از من نقره ای هستش مزاحمه همیشگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •