سرور ايران كه نه
ولي تمام سايت هايي كه با آپارات هاست مشترك دارن يكي حساب ميشن يعني از يك جا هاست و سرور خريدن از نظر شاتل و قابل تشخيص نيست فكر كنم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
سرور ايران كه نه
ولي تمام سايت هايي كه با آپارات هاست مشترك دارن يكي حساب ميشن يعني از يك جا هاست و سرور خريدن از نظر شاتل و قابل تشخيص نيست فكر كنم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
سایتی هس با هاست فیلیمیو یکی باشه؟![]()
آقا خواهشا یکی جواب منو بده. فردا میخوام از این طرحهای یکساله که شبانه رایگان داره بگیرم. میخوام بدونم کدومش بنظر شما ارزش داره و اینکه شبانه چقد دانلود کنی محدود میکنن ؟
ضمنا اگه محدود بشی سرعت دانلودت میاد روی چند ؟
ممنونم .
اگر فقط برای دانلود میخواهید سرویس صبحانه آسیاتک با 12 گیگ حجم و 6 تا 10 رایگان فکر میکنم بهتر است.(این سرویس را برداشته اند ولی ظاهرا یکی از نمایندگان در تاپیک آسیاتک میتواند ثبت نام کند)
اگر میخواهید کیفیت روزانه هم قابل قبول باشد و مصرف روزانه شما در ماه بیشتر از 2 گیگ است، جشنواره صبانت با حجمهای 12، 30، 48 و 60 گیگ از ساعت 4 تا 10 رایگان بهتر است.
اگر مصرف روزانه شما در ماه کمتر از 2 گیگ است و بازی آنلاین برای شما مهم است ، سرویس 20 گیگ 2 تا 7 رایگان شاتل برای شما بهتر است.
با آسیاتک معمولا سرعت دانلود داخلی و خارجی 256 کیلوبایت و سرعت سرورهای آسیاتکی 1.2 مگابایت است که در روز 3.5 تا 18 گیگ میشود دانلود کرد.
سرعت صبانت هم حداقل 128 و حداکثر 300 کیلوبایت است که در روز حدود 2.5 تا 6 گیگ میشود دانلود کرد.
سرعت شاتل را نمیدانم ولی شاتل هیچ تعهدی درباره حداقل سرعت دانلود شبانه ندارد و میتواند هر لحظه به سرعتهای دایال آپی محدود کند.
چطوری میشه سرویس شبانه رایگانو فعال کنم ؟
قبلا شنیده بودم با 5-6 تومان میشه فعالش کرد ، ولی توی پنل کاربری چیزی ندیدم !
(امروز عضو شاتل شدم)
شاتل هم مثل بقیه شرکت ها بسیار مرموزه.
خود من شده در یکماه 150 گیگ گرفتم و محدود نشدم. البته هر شب دانلود نکردم و پخش کردم.
ولی یکماه دو سه شب دانلود کردم بعدش کلا تا ساعت 4 سرعت در حد 50 کیلو بود بعدشم نصف سرعت معمول.
من که نفهمیدم چجوری محدود میشیم.
جشنواره هم میگیرین بعدش باید فقط ترافیک بخرین. اخه اون 20 گیگ کجا رو میگیره.
ولی یه خوبی داره طرح تشویقی برای خرید ترافیک میذاره مثلا 50 گیگ 60 تومن. من اینو میخرم چند ماه میمونه.
دوستان یه توضیحی در مورد شاتل لند میدین؟ الان استفاده از شاتل لند رایگانه دیگه تا 31 خرداد. بعد اون بخش گیم سنتر هم که زیر مجموعه ش هست رایگان محسوب میشه؟ اپلود سنترش چجوریه؟ یعنی من لینک یه فیلم بهش ریموت کنم بعد از آپلودسنتر دانلود کنم ، دانلودم رایگان محسوب میشه یا نه؟
سلام،بله رایگانه از تمام زیرمجموعه های شاتل لند.
هیجان و لذت در جشنواره بهاری شاتل لند
(ویژه کاربران شاتل)
1 ماه ترافیک رایگان در وب سایت های شاتل لند؛ تک شات، کاپ و نماوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا از سایت فیلیمو هم فعلا رایگانه
![]()
Last edited by fight12; 12-06-2016 at 20:37.
دوستان, مشترکین شاتل با دانلود فیلم یا تماشای آن از فیلیمو مشکل ندارید؟
"بنده مشترک آسیاتک هستم ظاهرا اینجا بگیر نگیر داره و برای شخصی رو رایگان و برای شخصی دیگری رو رایگان محاسبه نمیکند"
آیا شما هم با این مشکل روبرو استید؟
دوستان الان در صورت استفاده زیاد از شاتل لند سرعتش محدود میشه من ساعت 9 و 10 با سرعت 1.5 مگابایت دانلود میکردم ولی الان با 500-600 بیشتر دانلود نمیکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)