همچین مواقع فقط eBay
متاسفانه زیاد نگشتم اما آشنای شما اگه مالزی بود الان می تونست 10 تاش رو بگیره و بیاره چون آدرس فروشگاه برای مالزی دارم
شما هم موفق باشید.
همچین مواقع فقط eBay
متاسفانه زیاد نگشتم اما آشنای شما اگه مالزی بود الان می تونست 10 تاش رو بگیره و بیاره چون آدرس فروشگاه برای مالزی دارم
شما هم موفق باشید.
دیروز 10-12 ساعت گزاشتم برای برنینگ امروز هم همینطور , 24 ساعت کافی هست برای Burn-in ؟.شاید تو بقیه اهنگ ها هم این مشکل باشه اما من متوجه نمیشم یا شاید شک کنم که مال خود اهنگ هست به خاطر همین اون قسمت اون ترک برای مثال گفتم
اون هدفن m-audio قبلا دیدم اینجا داشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر امکان خرید خارج از کشور نیست
فول سایز .گوش رو کاملا پوشش بده
در حال حاضر ایپاد تاچ و سامسونگ yv-120
موزیک باز نیستم.این مورد رو باز بزارید!رپ راک متال پرنس...
بنده تهران هستم فروشگاه معتبری میشناسید که امکان تست محصول داشته باشه؟
قصد خرید بیتس استادیو داشتم که در تاپیک دیگر فرمودید بیتس جنبه تبلیغاتی داره..حالا دنبال برند حرفه ایی تری هستم البته بین همون رنج قیمت که گفتم
ممنون
نظرتون راجب هدفون sony xd-100 چيه ؟ كيفيتش چطوره ؟
يه هدفون در حد اين مدل سوني كه ميكروفون هم داشته باشه معرفي ميكنيد؟![]()
بله کافی هست و این مورد بعضی اوقات پیش میاد و دلیل مشخصی هم نداره مثلآ ممکنه یک کمی اون حالت راحتی و نرمی که ممبران باید داشته باشه به دلیل اینکه مدت زیادی از تولیدش گذشته کمی سفت شده و این صداها که ناشی از ضربه یا برگشت نیمه رفته ممبران به شمت جلو هست واین باعث صدای تق هست اما اگر به مرور برطرف نشد هیچ چاره ای جزء تعویض نیست چون تقریبآ می شه گفت سیستم تعلیق ممبران از بالانس هر چند نیمه دقیق برای هدفونهای ارزون قیمت خارج شده و اگر انحراف افقی پیش اومده باشه باعث از بین رفتن درایور خواهد شد که بعدآ به صورت پاره گی یا انحراف ممبران مشخص میشه
به هر حال نتیجه ای درست از توضیحات شما نگرفتم که اشکال کار کجاست اما اگر هر نوع انحراف چه افقی چه عمودی پیش اومده باشه با صدای بیس تنها قابل شنیدن هست و حتی یک آماتور هم متوجه ضربه می شه و در غیر اینصورت فکر شما به دنبال چیزی هست که دیگه نیست
معمولآ اشکلات مکانیکی درایور توی بیس به خوبی مشخص می شوند و این مورد رو میشه به فروشنده ثابت کرد اما بقیه موارد . . .
مرسی از لینکی که معرفی کردید و شما جدیدآ تماس با اونها گرفته بودید که ایا این مدلهای تو گوشی نه فول سایزها رو موجود داشته باشند؟
شما هم موفق باشید.
خیلی سخت شد
فول سایزها هیچکدام بدون آمپ برای پرتابل مناسب نیستند حتی اگر هم باشند بعید میدونم شما حاضر باشید با اونها توی اتاقتون راه برید و به نظرم بهتره که یک مدل توگوشی انتخاب کنید مثل ie8 ,iE7 هر چند باید خیلی خیلی احتیاط کنید اما اگر عجله ندارید صبر کنید تا به نتیجه ای از هدفونهای M-Audio برسیم که اونها هم هدفونهای بسیار با ارزشی هستند.
متاسفانه برای هیچ محصولی فروشگاه معتبری برای معرفی ندارم چون فروشندگان ما جزی کار می کنند و ممکنه هر پارت جدیدشون = %100 تقلبی باشه (:
اما بهترین مراکز خرید نمایندگی های اصلی و یا وارد کنندگان کلی هستند
شما هم موفق باشید.
انتظار داشتم الان کلی هدفون معرفی میکردی
اصلا با تو گوشی کنار نمیام.اشکال نداره چند مدل فول سایز معرفی کنید دوستان از دوبی برام تهیه کنن.امپلی تو چه رنج قیمته?تو دوبی پیدا میشه؟
یه نگاه به این سایت انداختم.بین این همه هدفون فقط برند BeyerDynamic مدل DT 880 Pro چشمو گرفت.تخصصی چیزی ازش نمیدونم ولی فکر میکنم نمیارزه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان یه نگاهی به اینم بندازین
خود نمایندگی نداشت !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودمم گیج شدم , فعلا فکر کنم بیخیالش بشم بهتره
نه من چند هفته پیش دنبال نمایندگی ام - ائودیو بودم برای کارت صدا , دیدم این هدفن ها هم داره, تماسی نگرفتم باهاشون
هدفون خوبی هست اما نه به خوبی XD200 هر چند اگه اصلش گیر بیاد البته اینی که توی نمایندگی سونی دیدم به نظرم اصل نبود هر چند نمی تونم %100 تایید هم کنم
هدست خوب زیاد هست اما اگر به دنبال صدای خوب و با کیفیت هستید به دنبال هدفون تنها باشید تا فقط بابت صدا هزینه کرده باشید نه میکروفون و . . .
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)