تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 754 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان.بالاخره مودم دستم رسید منتهی یه مشکلی هست اینکه تو تنظیمات فقط advanced setup هست و از نصب آسان و سریع خبری نیست تو سی دیش یه برنامه بدو که اصلا به درد نمی خوره یه خواهشی دارم اگه کسی می تونه کوتاهی نکنه و کمک کنه به شرکت زنگ زدم می گه مودمت از این آشغالاست و تنظیم نمیشه بیا از ما یه مودم زایکسل بگیر می گم 150 پولش دادم چیپ برودکام 2790 u اخه شما بگید آشغهاله یه فحش دادم بعدشم قطع کرد و کمک نکرد اصلا نمی دونست چی مگم به خاطر همین دارم با مودم قبلیم که hg 521 هست سر می کنم تا شما سروران کمکم کنید یوزر پس و وی سی ای و وی پی ای هم دارم.تازه وقتی خواستم مودمو 521 تنظیم کنم گفتن باید تو سیستم ثبت کنیم و می گفتن که بله مودم وصله و مشکل از ماست و تو دو دقیقه حل می شد مشکل اما این جدبده دی لینک میگن که اصلا چیزی وصل نیست که ثبت کنیم خواهشا سروران و عزیزانی که می تونن کمکم کنن دارم کم کم نا امید می شم.

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان.بالاخره مودم دستم رسید منتهی یه مشکلی هست اینکه تو تنظیمات فقط advanced setup هست و از نصب آسان و سریع خبری نیست تو سی دیش یه برنامه بدو که اصلا به درد نمی خوره یه خواهشی دارم اگه کسی می تونه کوتاهی نکنه و کمک کنه به شرکت زنگ زدم می گه مودمت از این آشغالاست و تنظیم نمیشه بیا از ما یه مودم زایکسل بگیر می گم 150 پولش دادم چیپ برودکام 2790 u اخه شما بگید آشغهاله یه فحش دادم بعدشم قطع کرد و کمک نکرد اصلا نمی دونست چی مگم به خاطر همین دارم با مودم قبلیم که hg 521 هست سر می کنم تا شما سروران کمکم کنید یوزر پس و وی سی ای و وی پی ای هم دارم.تازه وقتی خواستم مودمو 521 تنظیم کنم گفتن باید تو سیستم ثبت کنیم و می گفتن که بله مودم وصله و مشکل از ماست و تو دو دقیقه حل می شد مشکل اما این جدبده دی لینک میگن که اصلا چیزی وصل نیست که ثبت کنیم خواهشا سروران و عزیزانی که می تونن کمکم کنن دارم کم کم نا امید می شم.
    سلام
    به نظر ميرسه تنظيماتش شبيه 2730 باشه.اونم ظاهرن نصب آسان يا همون ويزارد نداره.
    اين لينك آموزش كانفيگ 2730 هست شايد به دردت بخوره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    پیرو مشکل من در وصل شدن نت با مشغول بودن خط تلفن
    دوستان جالبه دو روز پیش در مشهد باران بارید از ان روز به بعد من دیگه اون مشکل مشغول بودن گوشی تلفن را ندارم

حالا نمیدانم مشکل از کجا بوده و چرا

فرستاده شده از vsun v3

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    پیرو مشکل من در وصل شدن نت با مشغول بودن خط تلفن
    دوستان جالبه دو روز پیش در مشهد باران بارید از ان روز به بعد من دیگه اون مشکل مشغول بودن گوشی تلفن را ندارم

حالا نمیدانم مشکل از کجا بوده و چرا

فرستاده شده از vsun v3
    احتمالا مشکل از مخابرات بوده شاید جعبه شاید کافو شاید هم مرکز
    ببینید جعبه مخابرات که تو کوچس پوشش خوبی داره یا نه

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

احتمالا مشکل از مخابرات بوده شاید جعبه شاید کافو شاید هم مرکز
    ببینید جعبه مخابرات که تو کوچس پوشش خوبی داره یا نه
    مخابرات کو گوش شنوا؟؟؟؟

پشتیبانی هم در حد زیر صفر واقعا ادم می مونه با اینها چیکار کنه!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان خدارو شکر یکی از دوستان کمک کرد مودمم وصل شد اما فقط سرعت خط رو نشون می ده کسی می دونه برای نویز و snr کجا باید برم ببینم d-link هست مودم

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان خدارو شکر یکی از دوستان کمک کرد مودمم وصل شد اما فقط سرعت خط رو نشون می ده کسی می دونه برای نویز و snr کجا باید برم ببینم d-link هست مودم
    سلام شما بگردید جایی به اسم status نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام شما بگردید جایی به اسم status نداره
    سلام نه ولب پیدا کردم xdsl داره تو device info و زیر شاخش stations بعد هم x dsl

9. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله دوباره برگشت به همون حالت سابق من که دیگه تحمل این مخابرات را ندارم با این کاراش و پشتیبانی زیر صفر

فرستاده شده از vsun v3

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان سرویس دهنده ی من می گه چون مرکز مخابراتی شما مشکل داره نمی شه سرعت بالای دو بدیم می خوام بدونم راسته یا نه چون تو مودم به من می گه خط تا 12 هم می کشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •