تو مودینگ وی هست ولی هنگام شروع کریر از بازی بیرون میپره....مودینگ وی ولی تازیگیا یه پچ میده بیرون تمام نقل و انتقالات هستش و کریر مود هم از 2014 شروع میشه
تو مودینگ وی هست ولی هنگام شروع کریر از بازی بیرون میپره....مودینگ وی ولی تازیگیا یه پچ میده بیرون تمام نقل و انتقالات هستش و کریر مود هم از 2014 شروع میشه
دوستان من چطور میتونم اتو سیو رو غیرفعال کنم و دستی سیو کنم؟
سلام ببخشید یک مشکلی پیش اومده من آخرین پچ مودینگ وی رو ریختم اما مشکلی بوجود اومده که همه ی اسامی تیم ها رفته لطفا کمک کنید
دکمه برگشت رو که میزنی save and quit رو انتخاب کن و به هر اسمی که میخوای سیو کندوستان من چطور میتونم اتو سیو رو غیرفعال کنم و دستی سیو کنم؟
نچچچ اسمش اینه FIFA WORLD حجمش هم حدود دو گیگ و صدو و خورده ای مگ هست،اصلا جداست با فبفا اولتیمت تیم آنلاینه مث کریر فیفا،گیم پلی ش هم مثه فیفا 12 هست ؛ولی خب آنلاین که هست می چسبه
ایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ش
باید هم حقوقشو زیاد کنی هم roleشو بهتر کنی که قبول کنه
سلام دوستان
یه سوال داشتم...
fifa 15 کی رلیز میشه واسه pc ؟
یه سوال دیگه هم دارم!سیو گیم برای آخرین نقل و انتقالات رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام واقعا ممنون داداش .بخصوص برای فرستادن لینکش. چطوری میتونم در ORIGIN ثبت نام کنم هرکاری میکنم نمیشه ثبت نام کرد میشه راهنمایی کامل بکنی. یه جا نوشته بودکه وی پی ان رو تغییر بدم چطوری انجامش بدم . ممنون
1- تو کریر چطوری میشه برای تیم لباس های جدید طراحی کرد؟ با چه نرم افزاری ؟
2به چه شکل باید این تغیرات رو اعمال کرد؟
با تشکر![]()
1-لینک برنامه ها پاک شده اگه امکان داره دوباره قرار بدید
2- این قسمت
"حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین ."
یه بار دیگه مرحله به مرحله توضیح می دید ؟
چون از اونجا که اسم یه برنامه ی دیگه اومد به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا متوجه نشدم که باید چی کار کرد
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)