یکی جواب منو بدههه ! این pope هنوز فعال نشده ؟
تاپیک منحرف شد
همه هم کارشناس
....
هنوز دوستان به سرویس جدید کوچ نکردن تا با این مشکل مواجه شن
ولی من ندید احتمال میدم مشکل از شما باشه
دوست عزیز
احتمالا مشکل از مودمت هست
مودمت رو عوض کن ببین درست میشه !!!!!!![]()
دقیقا
توی این تاپیک گاهی اوقات از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو بحث میکنیدو بحت اصلی که ADSL مخابرات مازندران هست رو ول میکنید
اگر کسی غیر از موضوع این تاپیک حرف داره توی پیغا خصوصی بگه![]()
دوستان شما هم این مشکل رو داری؟ اینکه هر جند دقیقه یک بار انگار یه قطع و وصل کوچکی رخ می ده!
![]()
نه آقا اینترنت آفلاین نرم افزار هست که توسط کارت ----- کار میکنه در ی مثال ساده مثلا ی شبکه مثله شاتل که کاریرانش با خرید اکانت با کارت ----- دانلود آنلاین میکنن رو ی فرکانس مثلا 10770 W3 و دانلود آفلاین اینه که شما با ی کارت ----- بر روی همین فرکانس با ی نرم افزار بنام اسکایNET همون فایلهایی که داره به صورت آنلاین دانلود میشه رو بگیرین البته نیاز نیست که آنلاین باشید و نیازی به اینترنت نداره میشه گفت دزدی فایلهای دیگران بهش اسم داد که الانم وضعیتش خرابه و فایل زیاد دانلود نمیشه و پدر هارد رو هم در میاره شما که دوست ندارین که تو این گرونی هاردتون مورد پیدا کنه
اونی که ممنوعه فقط زمانی هست که send رو با ماهواره انجام بدی اون ایترنت چمدانی هم فکر کنم قضیش یه چیز دیگست
دوستان از جوابتون متشکر ! تا قبل مخابرات شاتل داشتم که خوب بود و مودم وصل می شد !
بعدش که مخابرات گرفتم خودم تنظیم کردم بازم خوب بود !
از موقعی که سیستم مخابرات ارتقا پیدا کرد اون زمانPPPoEقطع بودو من از طریق bridge وصل می شدم !
الان هنوزم که هنوزه نمی تونمPPPoEرو فعال کنم و از طریق bridge وصل میشم !
چه طوری خوبش کنم ؟ مودمم D-Link
مدل 2730U هست !
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککککک ؟
یه سوراخ پشت مودمت هست یه سیخ بکن توش چند ثانه نگه دار تا مودم ریست بشه بعد دوباره از اول کانفیگش کن به احتمال زیاد خوب میشه
مودمت رو Reset کن و دوباره کانفیگ کن
شاید یکی از تنظیماتش رو سیخ دادی!
من هم مودم D-Link دارم اما با PPPoE هم وصل میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)