با 246 منطقه3 با غیر بومی تهران میشه سخت افزار شریف قبول شد؟هم قلمچی وهم گزینه2 میگن قبولی, درسته؟اقاvahid م شیمی شریف میتونم قبول شم؟
با 246 منطقه3 با غیر بومی تهران میشه سخت افزار شریف قبول شد؟هم قلمچی وهم گزینه2 میگن قبولی, درسته؟اقاvahid م شیمی شریف میتونم قبول شم؟
دوستان من با رتبه 14837 منطقه3 ریاضی انتخاب رشته کنم ترجیحا اذربایجان و همجوار رشته خوب پیدا میشه اگه قبول بشم نرم میتونم 92 شرکت کنم ممنون
نه واسه من فرقی نمیکنه
68 منطقه 2
مکانیک شریف میارم ؟
راستی همین جا از سجاد ( Samba) هم تشکر می نمایم![]()
Last edited by Demon_342; 01-08-2012 at 22:25.
ای بابا تو دیگه چرا، اون از عرفان اینم از تو :|
یه تک هم ندادیم از p30
احتمال زیاد بیاری، نیاوردی هم بیا قول میدم بتونی بری مکانیک(یه رشته پایین تر انتخاب کن!)
با يازده هزار مهندسی کامپيوتر شبانه کاشان قبول ميشم يا نه؟
عرفان کجاس ؟ غیب شد یهو :(
سجاد من از اولشم هدفم رتبه نبود :|
با اون وضه درس خوندن این یه شاهکاره
تو یادگار ماندگار میانه رتبه منطقه 2 واسه مکانیک شریفو حدود 50 نوشته ...
رشته پائینتر یعنی چی ؟
داداش گلم چه دانشگاهی؟منم پارسال همین مشکل رو داشتم.برای دانشگاه سراسری که نمیتونی و حتما باید تا شهریور مدرک رو تحویل بدی.برای دانشگاه آزاد 1سال وقت داری که تحویل بدی.برای پیام نور مشخص نیست.الان 2ساله که حدودا مهر یا آبان ماه میگن که کسانی که واسه پیام نور درومدن و نتونستن تا شهریور مدرکشونو بدن بیارن دی ماه بدن و برن سر کلاس و ثبت نام کنن.به حتم غیرانتفاعی هم همینطوره ولی سراسری این امکان وجود نداره و حتما باید تا آخر شهریور مدرکو بدی
موفق باشی تو پاس کردن درس های پیش.من که پارسال سر این قضیه پدرم درومد و از دانشگامم موندم و دوباره امسال کنکور دادم
پاسخنامه ها رو کی میذارن رو سایت سنجش؟
یا بهتره بپرسم که اصلا میذارن پاسخنامه ها رو؟؟!!
بعضی از رشته ها که تعداد قبولی زن و مرد رو ذکر نکرده یعنی فرقی نداره؟
Last edited by xerxes again; 02-08-2012 at 00:40.
نه نمیذارن
Last edited by Samba; 01-08-2012 at 23:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)