تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 2605 اولاول ... 3303804204264274284294304314324334344404805309301430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکم سیگنالت کمتر و نویزت بیشتره در مقابل خط من(دلیل اینکه کل سرعت نگرفته همین نویزتونه 574 کیلو گرفته که باید 576 بگیره) اما اشکالی نداره دلیل اینکه 15 دقیقه چشمک میزنه تا ثابت بشه این نیست
    این کارو بکن ببین زود وصل میشه یا نه

اون دو مورد که زرد کردم اول همه تیکارو بردار بعد تیک یکیشون بزن و apply کن بعد اونیکیرم امتحان کن(شاید استاندار مرکز مخابراتتون مشکل داشته باشه)
    اگه مشکل برطرف نشد ایراد از مرکز مخابراتتونه حتما زنگ بزن 2828 و پیگیری بکن تا اگه درست میشه برات درست کنن

2. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یکم سیگنالت کمتر و نویزت بیشتره در مقابل خط من(دلیل اینکه کل سرعت نگرفته همین نویزتونه 574 کیلو گرفته که باید 576 بگیره) اما اشکالی نداره دلیل اینکه 15 دقیقه چشمک میزنه تا ثابت بشه این نیست
    این کارو بکن ببین زود وصل میشه یا نه

اون دو مورد که زرد کردم اول همه تیکارو بردار بعد تیک یکیشون بزن و apply کن بعد اونیکیرم امتحان کن(شاید استاندار مرکز مخابراتتون مشکل داشته باشه)
    اگه مشکل برطرف نشد ایراد از مرکز مخابراتتونه حتما زنگ بزن 2828 و پیگیری بکن تا اگه درست میشه برات درست کنن
    مودم من am602 اینایی که دادی نمیدونم کجاست!

در آغاز فعالیت mahnaz1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من الان 6 ماهه این سرویسو دارم و همیشه هم همین طوری بوده و هیچ محدودیتی مخابرات مازندران اعمال نمی کنه،شما خوب به 1 مگ رازی هستید،من با نت زیر 4 مگ کار نمی کنم تو 24 ساعت حداکثر می تونید با 1 مگ 9 گیگ بگیرید اما ما تو 5 ساعت بالای 20 گیگ می تونیم بگیریم.روی خط دیگم از شرکت خصوصی سرویس دارم،اینم سرعت اون خط:

یعنی‌ چی‌ شما ۴ مگا بدون محدودیت دانلود داری از مخابرات اگه اینطوریه که حرف نداره در ضمن من به ۱ مگا راضی‌ نیستم بیشتر نمیدن که بگیرم منظورم از راضیم بین گزینهٔ ۱۰۰۰۰۰۰۰ مگا با محدودیت دانلود و ۱ مگا بدون محدودیت دانلود من ۱ مگا رو ترجیح میدم
    Last edited by mahnaz1; 23-12-2012 at 01:49.

5. 4 کاربر از mahnaz1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم من am602 اینایی که دادی نمیدونم کجاست!
    وقتی وارد کنسول شدید از قسمت سمت چپ گزینه advanced setup رو انتخاب کنید سپس از زبانه کشویی باز شده گزینه ADSL انتخاب بکنید احتمالا اینجاس

7. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تیک G.Dmt Enabled رو برداشتم فعلا که درسته! حالا یه بارم باید ویندوز رو ریستارت کنم اگه بازم مشکلی پیش نیاد که خیلی حال میده!

Last edited by lexuus; 23-12-2012 at 02:28.

9. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تیک G.Dmt Enabled رو برداشتم فعلا که درسته! حالا یه بارم باید ویندوز رو ریستارت کنم اگه بازم مشکلی پیش نیاد که خیلی حال میده!

ری استارت کردم بازم همون آش و همون کاسه. چند دقیقه طول میکشه تا چراغ ثابت بشه. ولی بعد از بالا اومدن ویندوز دیگه مشکل نداره هرچقدر مودم رو خاموش روشن کنی.
    کلا با این ریست کردن همه چی خراب میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید اینو تیکشو میزدید بقیرو برمیداشتید(اشکالی نداره هر جور با این مد ها نتیجه گرفتید همونو بزارید) یه بارم رو حالت ADSL معمولی همینکارو میکردید(توی عکس اولی که مربطو به نویزتون میشه سطر اول mode رو نوشته adsl+ حالا الان شما نگاه کنید ببنید تغییر کرده یا نه بعد با این مد ها بازی کنید توجه داشته باشید برای اعمال هر کدوم باید تیک بقیرو برداری و یکیشون بزنید که اوتوماتیک انتخاب نکنه
    ری استارت کردم بازم همون آش و همون کاسه. چند دقیقه طول میکشه تا چراغ ثابت بشه. ولی بعد از بالا اومدن ویندوز دیگه مشکل نداره هرچقدر مودم رو خاموش روشن کنی.
    کلا با این ریست کردن همه چی خراب میشه
    چند دقیقه که برای ریستارت میتونه به مدمت ربط داشته باشه برا منم 1 دقیقه طول میکشه اما مربطو به خطتت اگه میخوای بفهمی دو راه داری یکی سیم تلفن از مودم قطع کن دوباره بزن جاش ببین چقدر طول میکشه ثابت بشه یکی اینکه اونجا تو انتخاب مدها هر کدوم انتخاب کردی apply بزنی چراغ dsl قطع میشه بعد دوباره وصل میشه(ولی مودم ریست نکن)
    Last edited by saeid72; 23-12-2012 at 02:48.

12. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

باید اینو تیکشو میزدید بقیرو برمیداشتید(اشکالی نداره هر جور با این مد ها نتیجه گرفتید همونو بزارید) یه بارم رو حالت ADSL معمولی همینکارو میکردید(توی عکس اولی که مربطو به نویزتون میشه سطر اول mode رو نوشته adsl+ حالا الان شما نگاه کنید ببنید تغییر کرده یا نه بعد با این مد ها بازی کنید توجه داشته باشید برای اعمال هر کدوم باید تیک بقیرو برداری و یکیشون بزنید که اوتوماتیک انتخاب نکنه

چند دقیقه که برای ریستارت میتونه به مدمت ربط داشته باشه برا منم 1 دقیقه طول میکشه اما مربطو به خطتت اگه میخوای بفهمی دو راه داری یکی سیم تلفن از مودم قطع کن دوباره بزن جاش ببین چقدر طول میکشه ثابت بشه یکی اینکه اونجا تو انتخاب مدها هر کدوم انتخاب کردی apply بزنی چراغ dsl قطع میشه بعد دوباره وصل میشه(ولی مودم ریست نکن)
    منم فکر می کنم مشکل از تنظیم مودم هست اما نمیدونم کجاش. چون خط که همون خطه و شرکت همون شرکت قبلا مشکلی نداشت. نویزشم زیاد با شما فرقی نداره. سیم تلفن رو قطع و وصل می کنم کلا 30 ثانیه طول نمیکشه تا ثابت بشه. مشکل اصلی همون اولین روشن کردن مودم بعد از بالا اومدن ویندوز هست

این سری تیک همه رو برداشتم به جز ADSL2 Enabled زمان خیلی کاهش پیدا کرد. تقریبا شد 2 دقیقه. بازم یه چند باری ریپ میزنه و چراغ ثابت نمیشه ولی در نهایت زمان ثابت شدنش یک سوم شد. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برداشتن تیک adsl2+ و اینا ضرر نداره؟

اما تو صفحه statics همچنان زده : Mode : +ADSL2
    Last edited by lexuus; 23-12-2012 at 03:15.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دلتون رو خوش نکنید که تهران هم حجمی بیاد با سرعت 20 مگ بده. همین الانش توش مونده! ساعت های پرمصرف سرعتم با 4 تا کانکشن به 30کیلوبایت هم نمیرسه!
    البته شبی 20 گیگ هم وسوسه برانگیزه!ولی من ترجیح میدم روزا با خیال راحت بشینم از اینترنت لذت ببرم تا اینکه با سرعت 20 مگ وقتی یدونه آهنگ 10 مگی میخوام دانلود کنم دست و پام بلرزه!
    البته اگر سرویس حجمی ای ارائه بدن که بشه باهاش بشه شبی 5گیگ دانلود کرد و ترافیک روزانه اش هم بالای 30 گیگ باشه، قیمتش هم کمتر از 20 تومن شاید نظرم عوض شد!

15. 4 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما اگر واقعا نگران رفت و آمد isp ها بودی این حرف رو اینجا! نمیزدی!
    میتونستی تو پیغام خصوصی بهم بگی. شما فکر میکنی مدیرا و روئسای مراکز از این چیزا هیچ خبری ندارن؟؟؟ دوست من مطمئن باش اونا بهتر ا زمن و شما از این مسائل آگاهند.که اگر می خواستن اقدامی به خاطر این حرفها انجام بدن تا حالا داده بودن. و اگر میبینی تا حالا اقدامی نشده مطمئن باش از این به بعد هم نمیشه. این کاغذ بازیا همش تشریفاتیه.
    موفق و موید باشی
    اين مساله رو پ.خ نكردم تا بقيه از اين كارا نكنن.
    سيستم هاي دولتي اينطوريه كه اگه صداي چيزي درنياد ، بهت كاري ندارن ولي اگه عمومي بشه ، حالت رو مي گيرن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •