تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 430 از 870 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

پروفشنال slambovich's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض دیدار تیم های فوتبال ایران و کنیا 4 مرداد

(به نام خدا)

دیدار تیم های فوتبال ایران و کنیا 4 مرداد

تیم های ملی فوتبال ایران و کنیا روز 4 مردادماه در دیداری تدارکاتی در تهران به مصاف هم می روند.

قرارداد نهایی برگزاری این دیدار تدارکاتی با توافق مسئولان فدراسیون های فوتبال دو کشور مورد مبادله قرار گرفت و تیم ملی فوتبال کشورمان پس از بازگشت از اردوی تدارکاتی اسپانیا و جمهوری چک در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملی فوتبال کنیا خواهد رفت.

تیم فوتبال کشورمان بلافاصله پس از دیدار با تیم ملی کنیا، مهیای حضور در پنجمین دوره مسابقات فوتبال غرب آسیا (17 تا 25 مرداد) در تهران خواهد شد.

ملی پوشان کشورمان روز 30 مرداد با سفر به امارات در دیداری تدارکاتی با مصرقهرمان قاره آفریقا پیکارخواهند کرد تا خود را برای نخستین دیدار درمرحله نهایی رقابتهای مقدماتی جام جهانی که روز 16 شهریور برگزارخواهد شد، آماده کنند.

تیم ملی فوتبال کشورمان درگروه B رقابتهای مقدماتی جام جهانی با تیم های عربستان، کره جنوبی، کره شمالی و امارات همگروه است.

منبع : irib news

در آغاز فعالیت VALENTINO.46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

12

فعلا که تیم ملی داره پیش میره.فقط نیاز به یه دستیار خوب داره تا همه چی درست بشه.
    کلینزمن هم هیچ تجربه مربی گری نداشت.پشتوانش حضور در سطح بالای جهانی و کار کردن با مربیای بزرگ بود(که دایی هم این تجربه رو برای چندسال داشت)ولی در عرصه مربی گری کمبود داشت که با حضور یواخیم لو در کنارش این مسئله هم جبران شد.
    دایی هم به یه دستیار تراز اول نیاز داره کنارش

انتخاب دایی به عنوان سکاندار تیم ملی رو میشه با کاري که در در برزیل با دونگا در آلمان با کلينزمن و فولر و در هلند با فان باستن تجربه شده، مقايسه کرد...

اریش روته مولر در جام جهانی2002 دستیاراول رودی فولر کم تجربه بود...روته مولر نایب قهرمانی جهان رو در کارنامه داره "بهترین نتیجه آلمانها در یک دهه اخیر"

یا همین کلینزی که (شما به درستی بهش اشاره کردید ) بدون کمک یواخیم لو هرگز نمیتونست به تنهایی آلمانها رو به مقام سوم جهان برسونه ...

به همین خاطر با این انتخاب ارزشمند-روته مولر- دایی میتونه در حاشيه هدايت تيم ملي، با دانش روز مربيگري آشنايي کامل پیدا کنه و تعاملاتش رو با مربيان موفق جهان مرتب افزايش بده و از تجربیاتشون نهایت استفاده رو ببره...
    Last edited by VALENTINO.46; 15-07-2008 at 23:59.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

رحمتی
    زارع – سید جلال – عقیلی – کعبی
    آندو – نکونام
    زندی – جباری – شجاعی
    ؟

فوتبال ملی دچار فقر مطلق گلزنی شده... به خصوص بعد از رفتن دایی..." تو سیستم 4-2-3-1" سانتر فورواردی که استعداد وشم گلزنی بالایی داشته باشه ، حداقل تو این مقطع زمانی نداریم...

آمار گلزنی مهاجمهای پر ادعای پرسپولیس و استقلال هم در تیم ملی تاسف آوره!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عبدالرحمان شاه حسینی مدعی شد رفتار برخی مسئولان فدراسیون فوتبال به گونه ای بوده است که یکی از کارمندان کمیته انضباطی به دنبال کناره گیری از سمت خود تاکید کرده است که گدایی می کند اما در این فدراسیون نمی ماند.

مواجهه با عبدالرحمان شاه حسینی در همایش فوتبال و رسانه و پرسیدن این پرسش که "آیا این درست است که از معاون پیشین شما در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خواسته شده است که به عنوان جانشین در این کمیته آغاز به کار کند؟"، پاسخی جالب توجه را به دنبال داشت. او گفت: " در خصوص جدایی از فدراسیون فوتبال مطلب جدیدی را نمی گویم. مطالبی را که می بایست می گفتم در آخرین گفتگوهایم با رسانه ها با در نظر گرفتن مصلحت نظام و ورزش کشور بیان کردم."

وی ادامه داد: زمانی که من به مسئولان فدراسیون فوتبال اعلام کردم که قادر به بازگشت دوباره به فدراسیون فوتبال نیستم آنها از من خواستند که اگر اجازه بدهم معاون من به عنوان مسئول موقت کمیته انضباطی مشغول به کار شود. مسئولان فدراسیون فوتبال تاکید کردند که معاون بنده از من اجازه می خواهد که در کمیته انضباطی قبول مسئولیت کند که من این اجازه را دادم و...

شاه حسینی در ادامه از این گفت که هیچ کس چون او نمی داند از سال 83 تا روزهای قبل از کناره گیری اش از ریاست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال چه بر اعضا این کمیته گذشته و چه زحماتی را متحمل شده است.
    رئیس پیشین کمیته انضباطی همچنین خاطرنشان کرد: احساس کردم که شاید مشکل فوتبال من باشم. به همین خاطر از سمت ریاست کمیته انضباطی کناره گیری کردم اما در عین حال از همکارانم در این کمیته خواستم که به فعالیت خود ادامه دهند تا کارهای فدراسیون روی زمین نماند اما برخوردهای برخی مسئولان فدراسیون به گونه ای بود که آنها هم عطای ماندن در فدراسیون را به لقایش بخشیدند و از فدراسیون رفتند.
    وی در ادامه خاطره ای را بیان کرد که بی ارتباط با فوتبال نیست: چندین سال پیش در عدلیه مشغول به کار بودم که یکی از روحانیان و ائمه جماعات شرق تهران در دفتر کار من حضور یافت و موضوعی را بیان کرد که مرا منقلب کرد. او از خانواده ای گفت که به حکم دادگاه و به دنبال شکایت صاحب خانه 15 روز است که کنار خیابان خوابیده اند. دیدن شرایط این خانواده حال مرا دگرگون کرد تا حدی که حتی تا نیمه های شب خواب به چشم نیامد.
    شاه حسینی برای حل مشکل این خانواده هفت نفری اقدام می کند و سرایداری دادگاهی را که در آن مسئولیت داشته به آنها بسپارد.
    سالها از آن ماجرا می گذرد. شاه حسینی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال می شود و حال ادامه ماجرا از زبان او: زمانی که رئیس فدراسیون فوتبال شدم، تمامی اعضا این کمیته را مطابق با نظر خود تغییر دادم و از وجود چهره های شناخته شد و معتمد استفاده کردم.

یکی از اعضا کمیته انضباطی دختر همان خانواده ای است که شاه حسینی با سپردن سرایداری یکی از محاکمه قضایی درصدد رفع مشکلات شان بر آمده بود. شاه حسینی تاکید می کند که این دختر یکی از مودب ترین، دقیق ترین و بهترین کارمندان فدراسیون فوتبال بوده است.

و اما ادامه ماجرا بازهم از زبان شاه حسینی: زمانی که از فدراسیون فوتبال جدا می شدم از مسئولان فدراسیون خواستم و به آنها تاکید کردم که از شما هیچ نمی خواهم به غیر از اینکه این دختر را که نان آور خانواده اش است را در کمیته انضباطی و فدراسیون فوتبال حفظ کنید. من به غیر از این کار از شما و این فوتبال چیزی نمی خواهم.

شاه حسینی که اشک در چشمانش حلقه زده بود با صدایی بغض آلود گفت: متاسفانه شخصی که دوماه است به فدراسیون فوتبال آمده با وجود تمام خواهش های من رفتاری توهین آمیز با این دختر کرده است که باعث رنج خاطر او شده است.

این دختر جوان هم دیگر نمی خواهد در فدراسیون فوتبال کار کند و زمانی که از او خواهش کردم که به فدراسیون برگردد تاکید کرد که من گدایی می کنم اما در این فدراسیون نمی مانم.
    Last edited by VALENTINO.46; 16-07-2008 at 00:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

...................
    Last edited by VALENTINO.46; 16-07-2008 at 00:50. دليل: مغایرت با اساسنامه فوروم

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

این پیروزی 87 منو یاد پیروزی سال 82 میندازه.
    بازیکنهای اسمی.
    مربی ادعا.
    مدیر عامل حرف مفت زن.
    امیدوارم نتیجه اش هم مثل سال 82 بشه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

15 مرداد هفته اول برگزار میشه.
    استقلال تو مشهد با ابومسلم بازی داره.
    پیر وزی هم تو تهران با سایپا.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اس تق لالی ها
    ببندین ..... که بدجوری دارین .... میگین
    یک سوال..
    لیستتون را فرستادین afc
    دوستام چندتا پاکت نامه خریدن که بفرستن باشگاه برای قلعه نویی تا بده دست قاصد اسب سوار و ببره afc
    یه مدت که توی روزنامها و کانال های عربی سوژه شده بودین
    فصل قبل هم برای ملت ایران سوژه بودید
    برای تیم ها حریف تمرینی
    برای مربی ها دست گرمی و تیم اموزشی
    هر کی میخواست دوره تستی مربی گری رو بگذرونه میرفت اس تق لال و چند روزی مربی گری می کرد
    حجازی...کریمی...البته یک سری دیگه توی لیست بودند که نوبتشون نشد
    در ضمن قطبی هر چی که گفته باشه حرف اصلیش قهرمانی سرورتون پرسپولیس بوده که بهش عمل کرده
    پس دیگه اس تق لالی ها

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اس تق لالی ها
    ببندین ..... که بدجوری دارین .... میگین
    یک سوال..
    لیستتون را فرستادین afc
    دوستام چندتا پاکت نامه خریدن که بفرستن باشگاه برای قلعه نویی تا بده دست قاصد اسب سوار و ببره afc
    یه مدت که توی روزنامها و کانال های عربی سوژه شده بودین
    فصل قبل هم برای ملت ایران سوژه بودید
    برای تیم ها حریف تمرینی
    برای مربی ها دست گرمی و تیم اموزشی
    هر کی میخواست دوره تستی مربی گری رو بگذرونه میرفت اس تق لال و چند روزی مربی گری می کرد
    حجازی...کریمی...البته یک سری دیگه توی لیست بودند که نوبتشون نشد
    در ضمن قطبی هر چی که گفته باشه حرف اصلیش قهرمانی سرورتون پرسپولیس بوده که بهش عمل کرده
    پس دیگه اس تق لالی ها
    ببین پسر شما که نتونستین با همون مربی های به اصطلاح بین المللی تون نتونستین همین مربی های تستی رو ببرین . پس دیگه ببین قلعه نوعی چه می کنه این فصل

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دقیقا به خاطر همین خوشم نمیاد اینجور تاپیکا زده بشه چون آخرش یه سری بن میشن و تاپیک هم قفل یا ترش میشه
    وظيفه بنده اطلاع رساني بود.
    اينجور تاپيك هم موردي نداشت(حداقلش مثل اون نظر سنجي هاي مسخره نيست) اما يه عده بچه كوچولو كه فروم رو با كوچه و بازار اشتباه گرفتن جريان تاپيك ها رو منحرف ميكنن.
    در هر صورت من خبر رو دادم حالا اگه هم قفل بشه خيلي بهتره چون بازم برادران نخودچي شيرين كاري هاي خودشون رو ادامه ميدن.
    Last edited by Rjoun; 16-07-2008 at 05:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •