احتمال خیلی زیاد یکی از مودهای که ریختی این مشکل رو درست کرده. من هم این مشکل رو داشتم دونه دونه مودها رو پاک کردم تا مود مشکل دار رو پیدا کنم. به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنی.![]()
احتمال خیلی زیاد یکی از مودهای که ریختی این مشکل رو درست کرده. من هم این مشکل رو داشتم دونه دونه مودها رو پاک کردم تا مود مشکل دار رو پیدا کنم. به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنی.![]()
من که خودم به شخصه مد نقشه آمریکا رو که کوچیکه و زیاد تاثیری هم تو بازی نداره نصب کردم . مد نقشه آفریقا - اروپا (مصر) و روسیه رو نصب نمیکنم چون واسه بار بردن به اون دوتا نقشه باید new game برم که اصلا حال نمیده . شما اگه اولای بازی هستی میتونی امتحانشون کنی فکر کنم مد آفریقا بخاطر بیابوناش جالب باشه ولی سازندش خیلی بازی رو سیخ زده .
Last edited by hamed30; 05-01-2013 at 17:27.
من مد نقشه شمال آفریقا رو که البته شامل اروپا هم میشه رو ریختم اینجوری شد نه تنها وام که خیلی چیزای دیگه هم بدتر شد مثل هوش مصنوعی ماشینا ، سرعتشون خیلی زیاد شده یهو میان تو شکمت ، نور چراغا هم خیلی افتضاح شده بود . این شد که پاکش کردم .
من مد نقشه افریقا 1.5 و 1.2 رو دارم ، ولی هرکدومو میزنم شمال افریقا اضاف نمیشه به نقشه ، فقط چنتا شهر از ایتالیا و اتریشو اینا اضاف میشه ، چرا ؟![]()
مد مصر رو ریختم ...توی یه سری از سربالایی ها ماشین میمونه دیگه بالا نمیره!!!جریان چیه؟
چون ماشين نميكشه و بار سنگينه موتور قئيتر بخري مثلا 730 اسكانيا يا 750 اف هاش حله
همین گردنه ها هستن که منو مجذوب این نقشه کردن
توی ای گردنه ها تا حد امکان از دنده های پایینتر استفاده بشه یک بار ایست کامل هم شاید لازم باشه ولی تا قبل از رسیدن به همچین جایی بهتره دنده 5 و پایینتر رو انتخاب کنید
موترو قویتر خوبه ولی یه کم واقع گرایانه به بازی نگاه کنید خودتون رو جای یک راننده بذارید . خیلی هیجان داره
آخه هرکاری کردم نرفت بالا ماشین!!
چی کار کنم؟
چون موتور ماشینت ضعیفه نباید ایست کامل کنی
برو از سیو قبلت بیا این دفعه نذار ماشین کاملا وایسه از دنده های سنگین استفاده کن به محض اینکه سرعت داره میا پایین معکوس بده
به هر بد بختی که شده ردش کن تا یه ماشین قویتر گیر بیاری
ادیتورهای عزبز ایا راهی برای ادغام نقشه ها پیدا کردین یــــــــــــــــــــــــ ـا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)