چی کارشون میکنه؟
چی کارشون میکنه؟
به طور مثال شاخشون
Bane of the Undead : Sets undead up to level 44 on fire and makes them flee for 30s.
باعث میشه اسکلته اتیش بگیره و فرار کنه.
البته باید لول اسکلت از ۴۴ کمتر باشه.
لینک دانلود DLC ـیه Hearthfire
65 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من dlc ها رو دانلود کردم و کوپی کردم تو فایل data اما وقتی game luncher رو اجرا میکنم گزینه data files غیر فعاله.
مشکل از کجاست.
برای نصب dlc ها و بعضی از مدها باید باید علاوه بر ریختن توی فولدر نصب بری به ادرس Documents/My Games/Skyrim/SkyrimPrefs.ini رو باز کنی .
ctrl+f (جستجوی کلمه) خطی که نوشته [launcher] رو پیدا کن.
زیرش یک اینتر بزن و این خط رو اضافه کنی
benablefileselection=1
سیو بزن.
بعد لانچر اسکایریم رو که باز کردی توی گزینه دیتا فایل باید تیکش زده شده باشه.
دوستان من این باگ حرف زدن با ازبرن رو هر کار میکنم رفع نمیشه....اون 3 تا راه حلی که براش داده بودن رو هم امتحان کردم ولی نشد
کسی میتونه کمکی بکنه؟
این زنه که پیش esbern هست که میگه فاراتوگز(یادم نیست چی بود Dرو بکش وقتی ماموریت میده یه همراه برام بیار باید باید یه دوست بیاریم؟
بعد اون سه تا راه حل چی بوده؟منم مشکل دارم
بعد توضیحات dlc های heartfire و downgaurd رو میتونه یکی بنویسه ببینم چه تغییراتی کرده
این زنه که پیش esbern هست که میگه فاراتوگز(یادم نیست چی بود Dرو بکش وقتی ماموریت میده یه همراه برام بیار باید باید یه دوست بیاریم؟
بعد اون سه تا راه حل چی بوده؟منم مشکل دارم
بعد توضیحات dlc های heartfire و downgaurd رو میتونه یکی بنویسه ببینم چه تغییراتی کرده
اقا تو این بازی چطور میشه پول درست حسابی در اورد
من می خوام خونه بخرم قیمتش 25000 تاست
در حالی که من پولم به زور به 3000 تا می رسه و اونم که خرج می کنم
از alchemy و smithing و enhancing هم استفاده می کنم ولی سودش اونقدر ها هم نیست.
نمی دونم شاید به خاطر اینه که لولم پایینه.
لطفا چند تا راه برای پول در آوردن تو بازی بگید.
سلام
دوستان من دو تا DLC هرت فایر و دانگراد رو از میهن دانلود دانلود کردم و دانگارد رو هم تموم کردم حالا هرت فایر رو ریختم تو data file لود هر دو تیک خورده وقتی میرم تو بازی بعد 5 دقیقه بازی میپره بیرون خواهشا کمک کنید رزولیشن رو هم خیلی اوردم پایین فایده نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)