من همراه بانک توسعه تعاون دارم به راحتی باهاش کارت به کارت به هر بانکی انجام میدم
من همراه بانک توسعه تعاون دارم به راحتی باهاش کارت به کارت به هر بانکی انجام میدم
سلام
دوستان اگر قرار باشه پولهاتون رو در بین بانک های:
۱- ملت
۲- پاسارگاد
۳- سامان
نگهداری کنید به عنوان استفاده روزمره و یا پس اندازتون
کدام بانک از بین ۳ بانک بالا با توجه به امکانات و به روز بودنشون یا ایند هدار بودنشون از لحاظ امتیاز وام دهی و... انتخاب میکنید ؟
خدمات الکترونیک
پاسارگاد-ملت-سامان
امتیاز وام دهی
سامان-پاسارگاد-ملت
استفاده روزمره
تفاوت خاصی ندارند
برخورد با مشتری
پاسارگاد-سامان-ملت
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوستان شخص دیگه ای ام می دونه دیگه از چه بانک و موسسه ای با همراه بانک اش به همه کارت ها کارت به کارت کرد؟
الان باتوجه به رفع تحریم ها بانکی هست که visa card یا master card صادر کنه؟ شرایطش چیه؟
از وقتی ارسال پبامک پولی شده بانک دی برای برداشت هم بدون پول پیامک نمیده. بانک شهر هم همینطوره؟
الان با 50 میلیون بهترین روز شمار رو کدوم بانک میده؟
عسکریه روزشمار 20 درصد میده یک ساله اش هم 23 درصد
سلام
طبق خبر کانالِ جدیدِ اقتصادی TV5
فعلاً فقط سپرده های زیر 10 ملیون تومن قراره پرداخت بشه به سپرده گذاران ثامن الحجج
شماره تلفن 29954855 بانک مرکزی در تهران برای پرس و جو در مورد سپرده های مردم در موسسه ثامن و نحوه ی پرداختش به مردم هست
سلام بر همگی
من در وقتی که مدت سپرده ام به اتمام رسیده به بانک قوامین مراجعه نکردم برای همین بانک میگه که سپرده ات رو به صورت خودکار تمدید کردیم مطابق شروطی که قبلا تعیین کردیم و تو هم امضاء کردی
ولی مشکل اینجاست که بانک میگه الان که سپردت تمدید شده با سود بیست درصد تمدید شده این در حالی است که سپرده ای که من باز کردم ربیع سه با سود 23 درصد بوده
سوالم اینجاست مگر وقتی سپرده تمدید میشه نباید با شرایط قبلی تمدید بشه ؟ آیا بانک میتونه سود سپرده رو کم کنه بعد بگه تمدید کردم ؟ اگه اینطور باشه تمدید معنی نداره
قانونا در زمان تمدید، سپرده با شرایط روز تمدید میشه و امسال هم سود یکساله 20 درصد هست پس در این مورد تقصیری متوجه بانک نیست.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)