تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 507 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اطلاعاتی که بهتره همه بدونند اما گفتنش ساده نیست (قسمت دوم)
    سلام دوستان , سال نو همگی پر خیر و برکت و پر از علم و دانش مفید و سلامتی و آرامش
    چیزهایی هست که دانستنش خیلی بهتر از ندانستنش هست اما گفتنش ساده نیست
    قبلاً در همین تاپیک یکیش رو خدمتتون عرض کردم که در مورد رفتار و عکس العمل در مقابل کودکانی هست که تمایل به ارتباط عاطفی دارند و گاهی بیش از یک ارتباط نرمال میخوان . متاسفانه لینکش رو پیدا نکردم .
    بگذریم
    ===========================================
    این هم یکی دیگه از این اطلاعات که یکی از مشکلاتِ تاریخ بشریت رو حل میکنه !!!!!
      محتوای مخفی: ! 

گلاب به روتون , گازهای درونِ دستگاه گوارش 2 تا مشکل داره
    1- بو
    2- صدا
    برای خروج بی صدای این گازها از مخرج کافیه با چهار انگشتِ یک دست , باسن از نزدیکِ مخرج گرفته بشه و کمی کشیده بشه . گازها خارج میشه بدون صدا . این کار رو از روی لباس هم میشه انجام داد
    امروزه آپارتمان نشینی زیاد شده و شنیده شدن این صداها حتی از داخل دستشوئی هم هیچوقت خوشایند نبوده و یا در خیابان و اماکن عمومی و محل کار و غیره و غیره, این راه حلِ ساده میتونه 50% از مشکل این گازها رو حل کنه
    این روش رو یکی از همکاران ما کشف کرده!!! . یه روز از (معذرت میخوام ) WC برمیگشت و قاه قاه میخندید . گفتیم چته میخندی ؟
    گفت راه حلی برای یکی از مشکلاتِ دهها و شاید هم صدها هزار ساله ی بشر پیدا کردم !!! و بعدش این جریان رو تعریف کرد
    یکی از همکاران با خنده بهش گفت اگه 50 درصدِ بقیه رو هم حل کنی (بو) جایزه نوبل پزشکی رو افتادی . همه خندیدند .
    البته کنترل کردن این گازها در فضاهای سربسته نشانه ادب هست

بعضی از مردم هم به غذاهای خاصی حساسیت دارند و باعث تولید گازهای بسبار بدبو در بدنشون میشه مثل شیر یا تخم مرغ و غیره
    یعنی بهتره مصرف نکنند مثلا به جای شیر از لبنیات دیگه مثل ماست و دوغ و پنیر استفاده کنند البته کم چرب

2. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

عاغا تعداد بوسه های امسال 3 تاس من جواب گرفتم همه رو سه تا ماچ کردم اصلا هم مورد ضایعی واسم پیش نیومد امسال دور رو دوره سه ماچه میچرخه

4. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    این مطلب رو با دقت بخونین و جدی بگیرین و به دیگران هم اطلاع بدین:
    این روزها تعداد کسانی که دائماً به نت وصل هستند زیاد شده . مثل استفاده از تلگرام و واتس اپ و وایبر و غیره
    این گوشیها دائماً امواج میفرسته و امواج دریافت میکنه
    بعضیها گوشی رو میذارند توی جیب پیراهنشون درست روی قلب و یا توی جیب جلوی شلوار نزدیک کیسه ی بیضه ها و با هندزفری یا بلوتوث شروع میکنن به حرف زدن . این کار اصلاً درست نیست و میتونه صدمات جبران ناپذیر بزنه به بافتهای بدن خصوصاً سلولهای جنسی و قلب
    صحبت از چندین ساعت در معرضِ این امواج بودن در روز هست خصوصاً در وضعیت 3G و 4G که موبایل با قدرت بیشتری امواج ارسال میکنه
    درسته که محققان هنوز اختلاف دارند در تاثیر امواج موبایل بر بدن اما خیلیاشون میگن یقیناً اثر بد داره و احتمال سرطانزا بودنش خیلی خیلی زیاده و خیلی از مردم هم یقین دارند که صدمه میزنه به بدن خصوصاً سلولهای حساستر مثل مغز و بیضه ها .
    سلولهای جنسی بسیار بسیار حساس هست . یادمه در زمان جنگ یک رادار دریائی متحرک توی جبهه بود که آنتنش روی سقف ماشین بود . به همه هشدار داده بودند که موقع روشن بودن رادار کسی نباید بره روی سقف ماشین وگرنه ظرف یکی دو دقیقه بلائی سرش میاد که دیگه هیچوقت بچه دار نشه
    این مسئله رو جدی بگیرین . موبایل رو توی جیب شلوار و پیرهن نذارید
    در یک برنامه ی پزشکی میگفت موبایل باید حداقل 50 سانت از بدن فاصله داشته باشه تا ضررش کم بشه .
    یک گزارش دیگه میگفت رشوه میدن به محققین و شرکتها تا ساکت بمونند
    بنده نمیدونم کجای بدن ضرر کمتری میبینه از امواج موبایل اما نظر شخصی بنده اینه که بهترین کار بستن یک کیف مخصوص به مچ دست یا ساعد هست و موبایل در اون کیف قرار داده بشه و یا جائی نزدیک زانو و یا حتی ساق پا (زیر زانو)
    دیگه خود دانید

6. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سرعت بالا، بخصوص این روزها، حماقت هست ... به فکر خودتون نیستین به فکر خانواده و پدر مادرهای خودتون و دیگران باشید ... چن وقت پیش یکی از آشناها تو اتوبان با سرعت ۱۶۰ رانندگی میکنه و به خاطر یه موج جزیی تو جاده کنترل خودرو رو از دست میده، زنش و بچه دو سالش درجا فوت میشن خودشم تا آخر عمر ناقص شده ... فقط بخاطر اینکه میخواست چند دقیقه زودتر برسه ... دیروزم پسر همسایه مون که تازه ازدواج کرده بخاطر سرعت بالای 170 و لغزندگی جاده باز کنترل ماشینو از دست میده و درجا فوت میکنه ...

قبل از جوان بازی و کورس گذاشتن و عجله و ... یه لحظه به مادرا و بچه ها و همسراتون فکر کنید ... تمام اینایی که اتفاقی براشون می افته هیچ وقت انتظارش رو نداشتن ...
    Last edited by AMHSIN; 27-03-2017 at 16:16.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این روزها بازار موبایل و کلا گجت ها همه گیر شده و جز لاینفک زندگی بشر امروزی. چند موردی هست که در خرید گجت سرم اومده و تجربه شده واسم یک موردش در مورد خرید گوشی موبایل.
    اخیرا بنده برای خرید گوشی موبایل به نمایندگی سامسونگ جهت خرید S7 Edge رفتم، پس از بازگشایی جعبه و تست گوشی نوبت به لوازم جانبی رسید که باید بگم سود بیشتر موبایل فروش ها از لوازم جانبی مثل گلس و کاور محافظ و کیف شارژر و... هست. مخصوصا که اگه گوشی پرچمدار و گرون قیمتی باشه تا میتونن روی لوازم جانبیش قیمت فضایی میزارن و بیشتر خریدارای از همه جا بی خبر بدون دقت به جنس و قیمت، اقدام به خربد میکنن. بذارید اینحوری بگم که چون شما گوشی نو و مخصوصا گرون قیمت میخرید حرف های فروشنده در قیمت گذاری لوازم جانبی ناخودآگاه شما رو مجاب به خرید لوازم قرون میکنه تا بقول معروف گوشیتون با لوازم اعلا همه چی تموم بشه ولی واقعیت امر اینه که بیشتر مواقع یه کلاه گشاد با قیمت فضایی میذارن سرتون که شاید هیچ وقت متوجه نشید.
    نمونه بارز روزی که بنده به نمایندگی مراجعه کردم (سود کردن فضایی ربطی به نمایندگی یا فروشگاه آزاد نداره) وقت لوازم جانبی شد و 3 مدل برام محافظ صفحه نمایش تاچ "ژله ای" آوردن گفتن یکی 40 هزار تومن یکی 80 و اون یکی 120 تومن و توصیه میکنیم از 120 هزار تومنی بندازید روش. گفتم حالا نشونمون بده ببینم جریان از چه قراره. 40 تومنی که کاملا معلوم بود هزار تومن هم ارزش نداشت نه بسته بندی درست حسابی داشت و نه جنسش اعلا بود و یک جنس بنجل چینی به تمام معنا. 80 هزار تومنی رو نگاه کردم دیدم هم بسته بندی درست و حسابی داره و هم اینکه جنسش خوبه. گفتم از همین بنداز. فروشنده محترم گفت اشتباه نکن بیا از همین 120 تومنی بنداز. گفتم باشه همین که 120 تومنی رو از جعبه در آورد دیدم همون شرکت 80 تومنی هست (چون رو هر دو 360 نوشته بود و کپی هم بود جلد روش، فقط قوطی فرق میکرد که جالبش اینجاست 120 تومتی رو تو یه قوطی دیگه و بزرگ و چشم نواز! گذاشته بودن و با چب نواری چسبونده بودن سرش ولی 80 تومنی پلمپ بود قوطیش. بعد که فهمید فهمیدم گفت این همون شرکته فقط این چسبندگیش بیشتر و مطمئنتره. من گفتم نه! از همون 80ای واسم بنداز گفت باشه دو بار چسبوند اما باب میل نبود و کلی ایراد داشت که بگذریم... آخرش گفت دیدی به حرفم گوش نمیدی این اینجورین و فلان... بیا از 120 بندازم تخفیفم میدم 6 ماه هم گارانتی (کشک) داره بصورتی که اگه از LCD جدا شد میتونی بیاری تا رایگان عوضش کنم. خلاصه اینا رو گردن ما گذاشتن تا 120 بندازن و انداختن تموم شد و خوب بود. بعد کاور آورد واسم کمترین قیمتشون 50 تومن بود که معلوم بود از جنس بنجل چینی آشغال هستش و 5 هزار تومن هم ارزش نداشت. (اینم بگم اکثرا لوازم جانبی همه از چین با کمترین قیمت وارد میشن و با فضایی ترین قیمت به فروش میرسن!)
    کاور رو از نمایندگی نگرفتم. یه جایی تبریز میشناسم که لوازم جانبی رو به قیمت عمده میفروشه و قیمتشون با بازار موبایل فروش ها نصف نصف متغییره! همون کاور ژله ای که واسم 120 تومن آب خورد گفت که همون 80 هزار تومنی بود 40 تومن بود اینجا! و همون کاور محافظی که نمایندگی بهم گفت 85 تومن اینجا گرفتم 35 تومن!

پی نوشت: دوستان در این مواقع با دقت و حواس جمع برید واسه خرید و اصلا خجالت نکشید. گوشی که جعبه گشایی شد اولا همه جوره تست کنید از دوربین، اسپیکر، حسگر ها و... مال سامسونگ که اینه #*0#* بعدش لوازم جانبی رو حتما قرار نیست از همون فروشگاهی که گوشی رو تهیه کردید بخرید به اسم تخفیف تیغ بزننتون. برید بگریدید مطمئن باشید بالاخره کمترین و معقولترین قیمت رو میتونید پیدا کنید. حتی ده هزار تومن هم پوله چرا الکی به این و اون مفت بدید!
    اینم مد نظر داشته باشید که بارها شده گوشی کارکرده مخصوصا قرون قیمت مثل آیفون رو ریفریش کردن به صورتی که گوشی چندین ماه استفاده شده و حتی شاید تعمیر قطعه شده اما خیلی شیک و مجلسی تمیزش کردن و گذاشتن تو قوطیش و جوری برچسب زدن به قوطی که شما فکر کنید پلمپ بوده! البته این گوشی ها رو بیشتر به اونایی میفروشن که نه هدفی از خرید اون گوشی گرون قیمت دارن و نه سواد کافی در مورد گجت (فقط پول دارن!) و فروشنده ها چون با همه جور مشتری سرکار دارن آدم شناس شدن با دو کلمه حرف زدنتون در مورد گوشی و کلا تکنولوژی میفهمین تو باغ هستین یا نه!

پیِ پی نوشت: به هیچ وجه به حرف فروشنده تحت عنوان نصب نرم افزارهای لایسنس دار و پرمیوم با آنتی ویروس شرکتی و اینا توجه نکنید همش دروغه و چاپیدن مردم. همه نرم افزارهای لایسنس دار رو رایگان وب سایت فارسروید یا اِی پی کا تروپس موجودن یزای دانلود!

9. 13 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

بهترین و کار امد ترین متد درس خوندن چگونه هستش ؟ بنده درس میخونم یاد هم میگیرم 4 روز بعد یادم میره سه سال هست فارغ شدم ولی دوست دارم همیشه advance باشم واسه همین هنوز که هنوزه نمیدونم بهترین روش درس خوندن چیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

وقتی به پزشک مراجعه میکنید حتی برای یک بیماری خیلی ساده حتما و حتما از سوابق سایر بیماری هاتون بگید ... در مورد نحوه صحیح استفاده ی دارو هم بپرسید ... زمان مصرفش... با شکم خالی استفاده بشه یا پر و... حتی در مورد عوارضش بپرسید و اگر به عوارضش مشکوک شدین بگید گزینه های دیگه چه داروهاییه ...

اگر این چیزا رو یادتون میشه بپرسید حتی توی کاغذ بنویسید و با خودتون ببرید ...

سر استفاده ی اشتباه یک نوع قرص آنتی بیوتیک لعنتی به نام تاوانکس یا لووفلوکساسین نمیدونید 3 شبه به چه بلایی دچار شدم... توضیحاتش توی انجمن پرسش پزشکی نوشتم...

12. 7 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

بیمارستان دولتی با خصوصی زمین تا آسمون فرق میکنه!!!

تو بیمارستان دولتی رسیدگی خیلی ضعیفه کادر خیلی ضعیفه..ولی بیمارستان خصوصی خیلی حرفه ای و بهتر رسیدگی می کنند..

1 نفر رو بردیم بیمارستان دولتی چون بیمه بود و رایگان قلبشو عمل کنه....قلبشو عمل کردن..ولی ریه و کلیه از کار افتاد...به دلیل عفونت..

حالا طرف داره میمیره در به در دنبال بیمارستان خصوصی هستیم تا پذیرش کنه...

اگر از اول می بردیم بیمارستان خصوصی بیمارمون تا پای مرگ نمی رفت...

درسته بیمارستان خصوصی هزینش بالاست ولی بهتر از مرگ در بیمارستان دولتیه

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

چیز هایی که من از زندگی فهمیدم شاید بدردتون بخوره .

در زندگی بیشتر از همه آدم های اطراف مهم هستند مراقب آدم ها باشید و در روابط شخصی تاکید میکنم خیلی خیلی خیلی دقت کنید. و نسبت به آدم های اطراف کلا گارد داشته باشید.
    به هیچ کس اعتماد نکنید حتی صمیمی ترین دوستتون من که به هرکی اعتماد کردم چوبشو خوردم .
    هرکی مهربون و ساده باشه ضرر کرده. اصلا به آدم های این دوره زمونه خوبی و محبت نیومده .
    به هیچ کس قرض ندهید و هرگز ضامن کسی نشوید تا مثل من و خیلی ها به دردسر نیوفتید.
    غریبه رو تو خونتون راه ندهید

کلا هر بلایی سرآدم میاد از آدم های اطراف میاد.پس باید خیلی پروفشنال و حرفه ای رفتار کنید. تا سرتون کلاه نره .

و از همه مهم تر توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید

15. 2 کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

بیمارستان دولتی با خصوصی زمین تا آسمون فرق میکنه!!!

تو بیمارستان دولتی رسیدگی خیلی ضعیفه کادر خیلی ضعیفه..ولی بیمارستان خصوصی خیلی حرفه ای و بهتر رسیدگی می کنند..

1 نفر رو بردیم بیمارستان دولتی چون بیمه بود و رایگان قلبشو عمل کنه....قلبشو عمل کردن..ولی ریه و کلیه از کار افتاد...به دلیل عفونت..

حالا طرف داره میمیره در به در دنبال بیمارستان خصوصی هستیم تا پذیرش کنه...

اگر از اول می بردیم بیمارستان خصوصی بیمارمون تا پای مرگ نمی رفت...

درسته بیمارستان خصوصی هزینش بالاست ولی بهتر از مرگ در بیمارستان دولتیه

بیمارستان های ایران بیمارستان نیستند بلکه کشتارگاه هستند . من که تمام سعیمو میکنم تو زندگیم به هیچ مرضی دچار نشم و پام تو این بیمارستان های لعنتی ایرونی باز نشه فامیلمون کلا همه عمرش سالم بود و مشکلی نداشت فقط یه بار قلبش مشکل پیدا میکنه تو بهترین بیمارستان رشت عمل کردند دیگه بهوش نیومد گفتند خون تو مغزش لخته شده . پول عمل رو هم گرفتند و پول همه روزهای که اونجا بستری بود و هیچی به هیچی ..

اکثر بیمارستان ها ایران امروزه فقط با پول کار میکنند. تا پول ندی هیچ خبری نیست .لدرحالیکه در بعضی کشور ها همه خدمات درمانی و بیمه ها کلا رایگانه مثل کشور دانمارک .

17. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •