آموزشی تموم شد
سپاه - هتل ( سلاخ خانه ) باغرود - دوره 178
پدرمون رو در آوردن . روز آخر یه مشت روانی تحویل اجتماع دادن !!!
ولی خوبیش این بود که بچه ها همه یک دل بودیم ، همه چی رو دسته جمعی پیچوندیم ! تنبیهات رو هم دسته جمعی تحمل کردیم !
در ادامه صحبت دوستمون ، شما یکبار میتونی تو طول خدمت ویزای زیارتی و یکبار هم برای مسابقه علمی با هماهنگی وزارت علوم بری .
فقط ارتش درجه ثابت داره . سپاه هم مثل بالا درجه میده . ولی در کل فرقی نداره ، همه تو قشر افسری انجام وظیفه می کنن ! حرص نخورین .
1. اگر سپاه هستی که سپاه کربلای ساری - در کل روی حکم درجت یا برگ سبزت که بهت میدن آدرس رو نوشته
2. خیر - نوشهر و چالوس تا خود گیلان از این خبرها نیست . دوست شما احتمالا بسیج داشت روش نمیشده بگه .
هر نوع قفلی ببری برارد با یک ضربه سنگ وا میشه ، خودم تو آموزشی تخصصم باز کردن قفل بود ( به دلیل آلزایمر خودم و کمک به دوستان آلزایمریم )
.gif)
برادر ! یه فایل بهت میدن ، بعدش کلی وسایل سازمانی میدن . بعد همه رو باید تو همون یه فایل جا بدی !!! بعد هی خدا خدا میکنی میان دوره بیاد زودتر وسایل اضافت رو برگردونی خونه !
در کل هیچکس مسخرت نمیکنه ! هیچکس ! اونجا بری خودت می فهمی !
اگه به ذهنت اومد مثلا باید چشم بند خواب ببری ، ببر ! نه دژبانی و نه هم خدمتی ها ! هیچکس نه بهت میخنده و نه مسخرت میکنه . اصلا هیچکس بهت توجه نمیکنه !
منم قبل از اینکه برم تصور میکردم مثلا چایی ببرم یا قرص دژبانی بهم میخندن ، ولی اونجا 3 دقیقه هم برام وقت نذاشتن . اونا هم مثه بقیه بدبختن ، اونجا همه سعی می کنن یه جوری به هم دلداری بدن !!! تنها چیزی که همه بهت میخندن اینه که بخوای ابا بازی در بیاری و مثلا پماد ضد آفتاب به سر و صورتت بزنی !!!
1. حتما پلاستیک فریزر و قاشق ببر
2. با 200 ستاره تاکید حتما پوتین نرم و سبک ببر ( نوع هاتف - 17 هزار تومان ) ، اگه میان دوره پوتین نو نخریده بودم ، الآن پینه های پام بجای 2-3 تا 10 تا بود ! همینجوریش بزور راه میرم !
3. قند و چایی و لیوان پلاستیکی
4. خرما خشک 2 کیلو ببر که بازم کمه !
5. قرص بروفن و کدئین واقعا برای 2 هفته اول نیازه . پماد عرق سوز هم ببر .
6. بانداژ و زانو بند و یکم پتادین حتما برای تمارض و دودر کردن ورزش و غیره ( از هفته دوم دستون میاد چکار باید بکنین )
7. چشم بند برای میدون تیر خیلی خوبه .
8. یه فریم عینک 2000 تومانی با شیشه خالی ! برای میدون تیر با ماسک که برای عینکی ها حذفه !!! لزومی نداره همش بزنی ، بعضی وقت ها جلو فرمانده بزن .
دیگه چیز خاصی نبر که بعد میای تو همین فروم برام مینویسی که راست میگفتی فلانی که نباید چیز اضافه ای برد .
کلا آماده کن خودتو که 2-3 هفته ای خواب و استراحت نداشته باشی
.gif)