تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 4105 اولاول ... 3303804204264274284294304314324334344404805309301430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سوال نیست درخواسته من نزدیک به سه ماهه دارم این تاپیک را دنبال می کنم زمانی که دوستان اعزامی تیر می خواستند برند یکی از دوستان گفت که قفل ها توی بازار به راحتی باز می شند الا یک مدل که عکس را هم گذاشته بود من درخواست کردم اگر امکان داره دوباره عکس را بگذارند.

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

آموزشی تموم شد
    سپاه - هتل ( سلاخ خانه ) باغرود - دوره 178
    پدرمون رو در آوردن . روز آخر یه مشت روانی تحویل اجتماع دادن !!!
    ولی خوبیش این بود که بچه ها همه یک دل بودیم ، همه چی رو دسته جمعی پیچوندیم ! تنبیهات رو هم دسته جمعی تحمل کردیم !

در ادامه صحبت دوستمون ، شما یکبار میتونی تو طول خدمت ویزای زیارتی و یکبار هم برای مسابقه علمی با هماهنگی وزارت علوم بری .

فقط ارتش درجه ثابت داره . سپاه هم مثل بالا درجه میده . ولی در کل فرقی نداره ، همه تو قشر افسری انجام وظیفه می کنن ! حرص نخورین .

1. اگر سپاه هستی که سپاه کربلای ساری - در کل روی حکم درجت یا برگ سبزت که بهت میدن آدرس رو نوشته
    2. خیر - نوشهر و چالوس تا خود گیلان از این خبرها نیست . دوست شما احتمالا بسیج داشت روش نمیشده بگه .

هر نوع قفلی ببری برارد با یک ضربه سنگ وا میشه ، خودم تو آموزشی تخصصم باز کردن قفل بود ( به دلیل آلزایمر خودم و کمک به دوستان آلزایمریم )
    برادر ! یه فایل بهت میدن ، بعدش کلی وسایل سازمانی میدن . بعد همه رو باید تو همون یه فایل جا بدی !!! بعد هی خدا خدا میکنی میان دوره بیاد زودتر وسایل اضافت رو برگردونی خونه !
    در کل هیچکس مسخرت نمیکنه ! هیچکس ! اونجا بری خودت می فهمی !
    اگه به ذهنت اومد مثلا باید چشم بند خواب ببری ، ببر ! نه دژبانی و نه هم خدمتی ها ! هیچکس نه بهت میخنده و نه مسخرت میکنه . اصلا هیچکس بهت توجه نمیکنه !
    منم قبل از اینکه برم تصور میکردم مثلا چایی ببرم یا قرص دژبانی بهم میخندن ، ولی اونجا 3 دقیقه هم برام وقت نذاشتن . اونا هم مثه بقیه بدبختن ، اونجا همه سعی می کنن یه جوری به هم دلداری بدن !!! تنها چیزی که همه بهت میخندن اینه که بخوای ابا بازی در بیاری و مثلا پماد ضد آفتاب به سر و صورتت بزنی !!!

1. حتما پلاستیک فریزر و قاشق ببر
    2. با 200 ستاره تاکید حتما پوتین نرم و سبک ببر ( نوع هاتف - 17 هزار تومان ) ، اگه میان دوره پوتین نو نخریده بودم ، الآن پینه های پام بجای 2-3 تا 10 تا بود ! همینجوریش بزور راه میرم !
    3. قند و چایی و لیوان پلاستیکی
    4. خرما خشک 2 کیلو ببر که بازم کمه !
    5. قرص بروفن و کدئین واقعا برای 2 هفته اول نیازه . پماد عرق سوز هم ببر .
    6. بانداژ و زانو بند و یکم پتادین حتما برای تمارض و دودر کردن ورزش و غیره ( از هفته دوم دستون میاد چکار باید بکنین )
    7. چشم بند برای میدون تیر خیلی خوبه .
    8. یه فریم عینک 2000 تومانی با شیشه خالی ! برای میدون تیر با ماسک که برای عینکی ها حذفه !!! لزومی نداره همش بزنی ، بعضی وقت ها جلو فرمانده بزن .

دیگه چیز خاصی نبر که بعد میای تو همین فروم برام مینویسی که راست میگفتی فلانی که نباید چیز اضافه ای برد .

کلا آماده کن خودتو که 2-3 هفته ای خواب و استراحت نداشته باشی
    ممنون توضیحاتتون خیلی کامل بود البته من خودم عینکیم کلا ولی ممنون ازتون

2. 3 کاربر از navidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام نحوه گرفتن تمدید دو ماه چطوریه شنیدم سخت شده دیگه تمدید نمی کنند. درسته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. من 18شهریور اعزامم. امروز صبح یکی زنگ زد گفت بیا بع آدرس (خ مطهری خ میرعماد نبش کوچه یکم) با کارت ملی. گفتم واسه چیه گفت امریه. میخواستم بپرسم این امریه چیه. من که هیچ اقدامی نکردم واسه امریه. برگ سفیدمم هنوز نیومده! مرسی

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

با سلام نحوه گرفتن تمدید دو ماه چطوریه شنیدم سخت شده دیگه تمدید نمی کنند. درسته؟
    تاریخ اعزامتون کی هست اول شهریور؟
    اگه اول شهریور هستید که دیگه خیلی دیر شده مگر اینکه یه پارتی کلهن گنده داشته باشید یا یه نامه پزشکی محکم بگیرید تا بتونید تمدید کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام . من دکتری تخصصی خودم را تیرماه از دانشگاه دولتی دریافت کردم. بعد از کلی دوندگی اعلام نیاز سرباز هئیت علمی رو گرفتم بردم وازت بهداشت آخه رشته من علوم پزشکی بود. اونا بهم گفتم باید دفترچه رو پست کن برگ سبز رو بدم به اونا. اما بهم گوشزد کردند که تاریخ اعزام دی ماه باشه. به نظر شما اگه من 30 مرداد ماه نود پست کنم از تهران تاریخ اعزامم بطور متوسط کی میشه ؟ من متولد ده تیر 1363 هستم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید. تشکر

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط imanpod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟
    2 تا سوال دیگه هم دارم :
    1-من یکشنبه هفته ی دیگه (6 شهریور) که پایان دورم تموم میشه باید کجا مراجعه کنم ؟ باید برم ساری ؟ آدرسشو کسی نمیدونه ؟
    2-شهرهای شمالی مرز آبی حساب میشن ؟ آخه من شنیدم یکی چالوس افتاده بود ، 2 ماه از خدمتش به خاطر مرز آبی کسر شد .

1. اگر سپاه هستی که سپاه کربلای ساری - در کل روی حکم درجت یا برگ سبزت که بهت میدن آدرس رو نوشته
    2. خیر - نوشهر و چالوس تا خود گیلان از این خبرها نیست . دوست شما احتمالا بسیج داشت روش نمیشده بگه .
    دستت درد نکنه ولی سپاه نیستم . من نیرو انتظامیم . در مورد نیرو انتظامی بگو . سپاه که هتل پارتی داراس ، جای نگرانی نداره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما میری نظام وظیفه مرکز استان درخواست تمدید میدی . اما اگه کلا تو مود این نیستی که بری و فقط میخوای دو ماه دیگه بری ، یعنی همه چیزت مشخص بشه ولی جای شهریور مثلا آبان بری ، همون روز اول آموزشی برو آموزش بگو واست تجدید دوره رد کنن و تصفیه کنن . کل این دو ماه با همین تهدید تجدید دوره داشتن پدر مارو در می آوردن ، آب میخوردیم میگفتن برین آموزش تجدید دوره کنین ، ما هم میدونستیم کشکه به ریششون میخندیدیم

[QUOTE=kamalz1478;6383883][SIZE=2][COLOR=Red][B]سلام. من 18شهریور اعزامم. ا

9. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو وزارت دفاع هم برا لیسانس ستوان سه و برای فوق ستوان دو دادن که

درجه ی ستوان 2 از ستوان 3 بیشتره.

در ضمن جایی که من خدمت میکردم کسی که لیسانس داشت ستوان 2 فوق ستوان 1.نیروی زمینی ارتش.رسته پیاده

خیلی حال میکردن تو خدمت 7 صبح میومدن و 13:30 ظهر میرفتن. درست مثل کادری های ارتش.
    Last edited by Nasser_ZRE; 20-08-2011 at 18:40.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کلا تو ارتش حکم تقسیم یگانی رو با اسم امریه میشناسن
    بهش میگن امریه درون سازمانی . . . .

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

درجه ی ستوان 2 از ستوان 3 بیشتره.

در ضمن جایی که من خدمت میکردم کسی که لیسانس داشت ستوان 2 فوق ستوان 1.ارتش.

خیلی حال میکردن تو خدمت 7 صبح میومدن و 13:30 ظهر میرفتن. درست مثل کادری های ارتش.
    الان همه لیسانسه ها تو ارتش ستوان 3 میشن که از نظر وضعیت خیلی فرقی با ستوان 2 نداره .
    تازه یه مدت به ما میگفتن قراره گروهبان بشید ! کلی عذاب روحی ! داشتیم . . . .

12. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

1

آره.سه شنبه 7 صبح باید نظام وظیفه باشیم.معلوم نیست چه آشی برامون پختن.راستی این ماه رمضونی روزه رو چیکار کنیم ؟ احتمالا روز اول رو نمیشه روزه گرفت.چون بعید میدونم ظهر خواسته باشیم راه بیفتیم.

ولش کن مهم اینه که هم ارگان هستیم برادر.
    چاکرم
    تا جایی که من میدونم بعدظهر به سمت تهران حرکت می کنیم ! تازه اکه نگن شنبه !
    اونجا هم بریم بین 3روز تا 10روز امکان داره مرخصی بدند ! یعنی حداقل 3روز و حداکثر هم 10روز! به بهانه لباس!
    من که وستم اونجان زیاد بهشون خوش میگذره-مو هاتم نمیخواد فعلا دست بزنی بعد عید فطر که خواستی بری اون وقت...
    دیگه همین کلا چند از هرکی پرسیدم میگن هتله !
    میگن موبایل هم بیارید )
    متن پیامک دوستم از اونجا:
    آره بابا اینجا هتل من گوشیم رو هم آوردم ,هرچی می خواین بیارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •