تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 827 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من چند روز پیش یه دونه seagate goflex desk 2tb usb3 گرفتم 250 تومن با گارانتی سازگار چه نکاتی رو باید در استفاده از این هارد رعایت نمود؟
    سلام

1. مهمترین نکته این هست که در زمانی که هارد در حال کار هست تکان ندهید و جابجا نکنید .
    2. اگر هارد رو به مدت طولاني روشن ميذارين حتماً دماي هارد رو با نرم افزارهاي مربوطه چك كنيد . اگر هم ميتونين از يه فن براي خنك شدن هارد هم استفاده كنيد .
    3. اگر این هارد نرم افزاری برای spindown و خاموش کردن هارد ندارد (مشابه هاردهای وسترن) میتونید طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنید (حتماً قبل از جدا کردن کابل safe remove کنید) .
    4. برای افزایش عمر کابلها و سیم آداپتور از تا زدن و خم و راست کردن آن تا حد ممکن خودداری کنید .
    5. به پورتهای usb مطمئن وصل کنید مثلاً پورتهای پشت کیس .

اگر امکانش هست برنامه HDtune رو دانلود و نصب کنید و برید به قسمت info و بررسی کنید RPM و cache هارد چقدر هست ؟؟

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام .

قیمتهایی که داده میشه تقریبی هست ...

حدوداً 255 هزارتومن .
    هارد 1 ترابایت اکسترنال WD My Passport usb3 چند روز قبل تهران 208 هزار تومان برای یکی از دوستان خریدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

1. مهمترین نکته این هست که در زمانی که هارد در حال کار هست تکان ندهید و جابجا نکنید .
    2. اگر هارد رو به مدت طولاني روشن ميذارين حتماً دماي هارد رو با نرم افزارهاي مربوطه چك كنيد . اگر هم ميتونين از يه فن براي خنك شدن هارد هم استفاده كنيد .
    3. اگر این هارد نرم افزاری برای spindown و خاموش کردن هارد ندارد (مشابه هاردهای وسترن) میتونید طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنید (حتماً قبل از جدا کردن کابل safe remove کنید) .
    4. برای افزایش عمر کابلها و سیم آداپتور از تا زدن و خم و راست کردن آن تا حد ممکن خودداری کنید .

اگر امکانش هست برنامه HDtune رو دانلود و نصب کنید و برید به قسمت info و بررسی کنید RPM و cache هارد چقدر هست ؟؟
    ایا این نکات برای استفاده از هاردهای پاورسیلیکون A80 هم نیازه ؟
    این هاردها(پاور سیلیکون) کش هم دارند؟
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایا این نکات برای استفاده از هاردهای پاورسیلیکون A80 هم نیازه ؟
    نكته اضافه در مورد هاردهاي پرتابل اين هست كه تا حد امكان از usbhub يا كابلهاي رابط استفاده نكنيد چون با افزايش طول سيم دچار افت ولتاژ خواهد شد و ممكنه هارد پرتابل راه اندازي نشه . هاردهاي آداپتوري اين مشكل رو ندارند .

این هاردها(پاور سیلیکون) کش هم دارند؟
    بلي نه تنها هاردهاي سيليكون پاور بلكه تمام هاردهاي مدرن و جديد داراي cache هستند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

با تشکر از شما برنامه ای که معرفی کردید رو نصب کردم ولی متاسفانه وقتی safe remove میکنم نه چراغش خاموش میشه و وقتی گوشم رو کنار هارد میگیرم هدای موتورش رو هم میشنوم البته ممکنه اشکال از ویندوز باشه

در مورد پارامتر ها :

average speed: 98 mb/s
    rotation speed: 5900 rpm

چیزی به عنوان کش پیدا نکردم ولی فکر میکنم average speed باشه درسته؟ یا تفاوت داره؟

ورژن5 برنامه hd tune رو نصب کردم

با تشکر

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان متاسفانه حالم از این وسترن دیجیتال بهم خورد.
    به خودی خود یکدفعه دیدم کار نمیکنه نه فرمت میشه نه ریکاوری و فقط چراغش روشن هست و هیچ صدایی ازش نمیاد و 500 گیگ اطلاعات مهم من رو هواست .هنوزم جایی نبردم ببینم درست میشه یا نه! احتمال میدم سخت افزاری باشه. فقط بعنوان cd drive تو my computer نشون میده! حجم هارد رو 0 byte نشون میده!
    خلاصه اگر کسی همچین مشکلی داشته بگه من هم برطرف کنم.
    به هر حال این تجربه ام بود که بگم مدل زیر را نخرید هنوز یکسال نشده اینطوری شد:
    my book essential external usb3 1 tb
    Last edited by amirbrad; 24-07-2012 at 13:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از شما برنامه ای که معرفی کردید رو نصب کردم ولی متاسفانه وقتی safe remove میکنم نه چراغش خاموش میشه و وقتی گوشم رو کنار هارد میگیرم هدای موتورش رو هم میشنوم البته ممکنه اشکال از ویندوز باشه

در مورد پارامتر ها :

چیزی به عنوان کش پیدا نکردم ولی فکر میکنم average speed باشه درسته؟ یا تفاوت داره؟

با تشکر
    لطفاً از قسمت option برنامه مطمئن بشيد كه گزينه power off the device after device stopping تيك خورده باشه (عكس زير) . ضمن اينكه با تاخير چند ثانيه اي هارد خاموش ميشه (ويندوزتون چي هست؟) .

در مورد پارامتر ها :

با تشکر
    خير ، average speed به معناي cache نيست . در عكس زير ميزان cache هارد pqi هشت مگابايت هست (buffer - بافر همون كش هست ) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جلو بافر چه برای هارد داخلی و چه خارجی n/a نوشته ویندوز 7 32 bit هست

هارد داخلی هم 1tb cavier green wd هست

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلو بافر چه برای هارد داخلی و چه خارجی n/a نوشته ویندوز 7 32 bit هست

هارد داخلی هم 1tb cavier green wd هست
    میتونید از نرم افزار AIDA64 هم استفاده کنید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان متاسفانه حالم از این وسترن دیجیتال بهم خورد.
    به خودی خود یکدفعه دیدم کار نمیکنه نه فرمت میشه نه ریکاوری و فقط چراغش روشن هست و هیچ صدایی ازش نمیاد و 500 گیگ اطلاعات مهم من رو هواست .هنوزم جایی نبردم ببینم درست میشه یا نه! احتمال میدم سخت افزاری باشه. فقط بعنوان cd drive تو my computer نشون میده! حجم هارد رو 0 byte نشون میده!
    خلاصه اگر کسی همچین مشکلی داشته بگه من هم برطرف کنم.
    به هر حال این تجربه ام بود که بگم مدل زیر را نخرید هنوز یکسال نشده اینطوری شد:
    my book essential external usb3 1 tb
    سلام .
    برای تست لطفاً روی همان آیکون دابل کلیک کنید (آیکونی که بصورت CD drive در my computer هست). آیا کادری برای درخواست پسورد ظاهر نمیشه ؟؟

بعبارت دیگه آیکون هاردهای وسترن در صورت lock شدن بوسیله نرم افزار WD smartware بصورت virtual CD در my computer ظاهر میشه که ظرفیتش صفر هست (عکس زیر) . اگر مشکل حل نشد این مسئله میتونه ناشی از مختل شدن سیستم قفل گذاری هارد باشه یا حتی firmware هارد مشکل پیدا کرده ...

Last edited by ata.royalfalcon; 24-07-2012 at 17:35.

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •