قصد جسارت ندارم ولی چرا در تست های matousec کسپر نتایج خوبی نیاورده چون من زیاد وبگردی و دانلود میکنم به خاطر این گفتم
در ضمن ازMalwarebytes Anti-Malware هماستفاده میکنم
قصد جسارت ندارم ولی چرا در تست های matousec کسپر نتایج خوبی نیاورده چون من زیاد وبگردی و دانلود میکنم به خاطر این گفتم
در ضمن ازMalwarebytes Anti-Malware هماستفاده میکنم
سلام
اول اینکه من نمیخوام در مورد فایروال کومودو حرفی بزنم، ولی اینو خدمتتون عرض میکنم که کسپر در این زمینه عالیه. نیاز شما رو هم برآورده میکنه.(مطمئن باش) بیخیال تستها شو ...
اگر کاربری بر مبنای تستهای ماتوسک بخواد محصولی را انتخاب بکنه، من نظرم اینه که کاربر باید کمی وارد باشه. وگرنه خیلی نمیتونه قابلیتهای اون محصول به دردش بخوره... چون اون تستها وارد جزئیات میشه و انواع آسیب پذیریها (بصورت موشکافانه)و حملات به اونها را مورد تست قرار میده (تا اونجایی که من میدونم)که اگر کاربر بر مبنای اون تستها محصول رو انتخاب کنه باید این توانایی را داشته باشه که سر بزنگاه! از محصولش بهره و استفاده ببره...بازم میگم کسپر در این زمینه عالیه و بهتون کمک میکنه. معمولا هم نتایج بسیار خوبی رو میگیره.
و اینکه عرض کردم احتمال زیاد بعدا با این ترکیبی که ذکر کردید دچار مشکل میشید.... (من یه چیزی میدونم دارم بهت میگم)، صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
MBAM را داشته باش.
بازم ممنون که جواب دادی به گفته شما کومودو را پاک کردم![]()
سلام. دوستان من چند وقتی هست حس میکنم کومودو خیلی سنگین شده. بعد از این آخرین آپدیت که انجام شده سیستم خیلی کندتر از قبل شده. من بیشتر از سه سال هست از کومودو استفاده میکنم همیشه هم از سرعت سیستمم راضی بودم اما جدیدا دیگه اینطور نیست. مطمئن هستم سیستمم ویروس نداره. به نظر شما چه کنم؟ اینم بگم تو بخش resource monitor از پنجره task manager وقتی فعالیت هارد دیسک رو نگاه میکنم میبینم تقریبا 90درصد فعالیت هارد دیسک توسط پروسه های کومودو انجام میشه
سلام
برو به این مسیرها
Firewall> Network Security Policy> Application Rules
Defense+> Trusted Files
Defense+> Computer Security Policy> Defense+ Rules
و با انتخاب purge فایلهایی که از روی هارد حذف شدند را از لیست کومودو پاکسازی بکنید. در Performance تاثیرات مثبت داره.
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
بجز این مورد فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه. مگر اینکه بگم AV را Disable بکنید ببینید تاثیری داره. اگر داشت (که احتمالا داره) اونو بزارید روی Stateful .
من معمولا AV رو روی stateful میزارم اما به هر حال disable کردن AV تاثیری روی فعالیت پروسه های کومودو در task manager نمیذاره. 4گیگ رم دارم روی سیستم و فکر نمیکنم مشکل از کم آوردن منابع سیستم باشه. در کل من همیشه میبینم چراغ هارد روشنه و کومودو دائما داره فعالیت میکنه و اصلا از فعالیت دست برنمیداره. حتی زمانی که سیستم بیکاره باز هم چراغ هارد روشنه. بازم میگم که این ویروس نیست و من کاملا مطمئنم که سیستمم ویروس نداره. همین فعالیت بیش از حد کومودو داره منو کلافه میکنه!
Last edited by vahid_d; 24-09-2012 at 22:33.
دوست گرامی. این کارها را انجام بده شاید جواب بگیری. یکبار با آنتی ویروس کومودو فول اسکن کن. احتمالا پس از آپدیت جدید این کار لازم باشد. دوم پروسه هایی که در تاسک شدولر یا برنامه ریزی ویندوز هستند را بررسی کن ببین آنتی ویروس کومودو در زمان معینی به صورت خودکار فعال نمی شود؟ سوم اینکه احتمال هست برنامه ای در ساند باکس کومودو باشد که کومودو را وادار به فعالیت کرده. سوم اینکه کلا برنامه های در حال اجرا را غیر فعال کن، یعنی از تاسک منیجر غیر فعال کن، احتمال هست که برنامه ای دچار مشکل شده و چون کومودو تمام پروکسس های ویندوز را چک می کند به خاطر آن برنامه درگیر است. در نهایت ساند باکس و دیفنس کومودو را غیر فعال کن اگر باز هم کومودو مشکل داشت، راه دیگری به نظرم نمی رسد جز تعمیر کومودو که در تب more گزینه diagnostics
لطف کن جزئیات کار را در صورت برطرف شدن در همین تایپیک قرار بده تا اگر روزی ما هم دچار این مشکل شدیم بدانیم با چی طرف هستیم. تشکر
سلام. ممنون از توجه شما. پروسه های task scheduler رو چک کردم و موردی یافت نشد. sandbox خالی هست و چیزی توش وجود نداره. درکل sandbox رو همیشه disable نگه میدارم و ازش استفاده نمی کنم. با غیر فعال کردن دیفنس هم نتونستم مشکلمو کم کنم. در مورد فول اسکن و تعمیر هم بعدا انجام میدم و نتیجه رو می گم.
اما یه چیزی ذهنم رو درگیر کرده. ممکنه مشکل از هارد باشه؟ شاید کندی سرعت سیستم اصلا از کومودو نباشه و هارد باعث مشکل باشه. اما زمانی که به پروسس های تسک منیجر فکر میکنم باز ذهنم درگیر کومودو میشه!
یه عکس هم از resource monitor میزارم تا ببینید چقدر از فعالیت هارد مربوط به کومودو هست
تو این عکس اختلاف اولین پروسس که کومودو هست رو با دومین پروسس میتونین ببینید که چقدر زیاده. ضمنا بخش پایینی عکس هم میبینید درگیری هارد یا کومودو چقدر زیاده. از بالا تا همونجایی که از لیست قرار گرفته همگی کومودو هست. یعنی چیزی بیشتر از 60 درصد اون لیست!
Last edited by vahid_d; 25-09-2012 at 21:21.
سلام
در عکس زیر میبینید که من برنامه Ashampoo Burning Studio رو اجرا کردم (این برنامه در درایو D نصبه) و متعاقب اون پروسه cmdagent.exe هم فعال میشه و بر برنامه و پروسه های فعال و فایلهای (روی هارد) ارتباط برقرار میکنه (یکبار بررسی میکنه و تمام) جهت بررسی و کنترل...
در قسمت پروسه های فعال و در گیر با هارد cmdagent.exe رو میبینید که فعاله و در قسمت Disk Activity هم ارتباط اون با هارد نشون داده شده. شاید بفرمایید ( اوه چقدر زیاد) منم میگم نرماله! طبیعیه!( منم که تنظیمات کومودوم روی High هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه ای که من میتونم بکنم اینه که استارتآپ ویندوز رو خالی بکنید از برنامه ها و فایلهای غیر ضروری ؛ و توصیه بعدی اینه که اگر خیلی مشکل داری 50! تا برنامه را با هم ران نکنید.
jadda عزیز شما به عرایض بنده توجه نکردید! به هر حال در آینده نزدیک میخوام کومودو رو پاک کنم واسه تست و ببینم آیا واقعا مشکل از کومودو هست یا چیز دیگه. ممنون بابت جوابتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)