آقا چرا اینقد گرفتن توپ از حریف سخته؟ اصلا نفر به نفر نمیشه توپ رو قاپید.
خیلی مزخرف شده، تحت کوچکترین فشار مهاجمین به بدترین نحو ممکن به توپ ضربه میزنن.![]()
آقا چرا اینقد گرفتن توپ از حریف سخته؟ اصلا نفر به نفر نمیشه توپ رو قاپید.
خیلی مزخرف شده، تحت کوچکترین فشار مهاجمین به بدترین نحو ممکن به توپ ضربه میزنن.![]()
شما وقتی بری تو Control Panel یک قسمتی هست که عکس گیم زده اسمش هم گیم هست دقیقاً اسمش را نمدونم روی اون دوبار کلیک کن اگه دسته سالم باشه باید اسمش رو تو اون پنجره ببینی و بعدش Propertis را بزن یک پنجره ای باز میشه که میتونی دسته را تست کنی شما دکمه ها را که تکون بدی اونجا هم یک اشاره گر هست تکون میخوره اگه تکون خورد یعنی سالمه .
موفق باشید
نه دوست عزیز...نسخه ای که شما داری مثل اینکه اساسی ایراد داره![]()
نسخه انگلیسی BAL Editor :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:29 AM ---------- Previous post was at 04:24 AM ----------
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری میشه دکمه های کیبورد را به دلخواه برای این بازی تنظیم کرد؟؟
ببخشید
قدیما تو pes با نگه داشتن L1 میشد یک دو کرد، اما حالا اینطور نیست
چیکار باید کرد واسش؟ میشه تنظیم کرد باز مثل قبل بشه؟
؟ : یه نفر پیدا میشه برای یک بار هم که شده جواب ما رو بده و بگه پچی که لباس ها و نام تیم ها رو درست کنه و با dlc سازگار باشه اومده یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟
-----
---
-
جایی که بازی رو نصب کردی ، روی فایل settings کلیک کن ، در سربرگ keyboard تنظیمش کن
چرا میشه ، یا تنظیمات دسته ات درست نیست ، یا دسته ات دکمه ی L1 اش خراب شده ، چون دقیقا به همون شیوه ی قبلیه
[QUOTE=shahab_f;5541866]؟ : یه نفر پیدا میشه برای یک بار هم که شده جواب ما رو بده و بگه پچی که لباس ها و نام تیم ها رو درست کنه و با dlc سازگار باشه اومده یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟
پچ pes edit 0.3 را از صفحه 410 تاپيك دانلود كن با هر دو dlc 12 ,15 سازگار هست و لباسا رو هم درست ميكنه و امكانات ديگر...
درود
دوستان کمک !
من دریبل نمیتونم بزنم مثل قبل :(
مثلا" دربیل زیدانی و اینها نمشه زد ، 1 پا 2 پا رو خیلی ریز میشه انجام دادف نه مثل قبل
کلا" اگر میشه همه مدل های دربیلش رو بگید
راستی من با دسته بازی میکنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)