مگه نمیگید شماره های روی مموری کارت بک آپ گرفته شدن؟اگه اونایی که روی سیم هستن دقیقا همون تعداد کل کانتکتها باشه که باز میشه برشون گردوند.مشکل دقیقا چیه؟
اگه مموری کارت رو فرمت کردی میتونی با یه برنامه ریکاوری برشون گردونی.
مگه نمیگید شماره های روی مموری کارت بک آپ گرفته شدن؟اگه اونایی که روی سیم هستن دقیقا همون تعداد کل کانتکتها باشه که باز میشه برشون گردوند.مشکل دقیقا چیه؟
اگه مموری کارت رو فرمت کردی میتونی با یه برنامه ریکاوری برشون گردونی.
نه دوست عزیز تعداد کل کانتکتها خیلی بیشتر از شماره های سیکارتم بود..وقتی که بک اپ گرفتم شماره های سیمکارت نشست رو اونا!
مموریم فرمت نشده اما شماره های قبلی پریده..
دوستان ROOT با یک کلیک اومد یا نه؟
مگه با همون مموری ریکاوری بتونی برگردونی.نه دوست عزیز تعداد کل کانتکتها خیلی بیشتر از شماره های سیکارتم بود..وقتی که بک اپ گرفتم شماره های سیمکارت نشست رو اونا!
مموریم فرمت نشده اما شماره های قبلی پریده..
نه هنوز.الان یا رام داریم که از قبل روت شده.یا باید با یه روش 10-12 کلیکی انجامش بدیدوستان ROOT با یک کلیک اومد یا نه؟![]()
بچه ها این xloud بلندگو رو فنا میکنه...قبول دارین؟
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
اون پایین این پست یه لینک هستا مال مارکته...کی دارتش؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونچنان بلند نمیشه که بخواد آسیبی برسونه.به 2 برابر نمیرسه.بچه ها این xloud بلندگو رو فنا میکنه...قبول دارین؟
اون یه برنامه کاربردش برای Media Server هست.فکر نکنم توی رام اصلی باشه.هست؟من فقط توی رم ولف دیدمش.کار این برنامه این هست که کل مموری رو واسه پیدا کردن آهنگا اسکن نمیکنه که باعث افزایش عملکرد و مصرف کم باتری میشه.اون پایین این پست یه لینک هستا مال مارکته...کی دارتش؟
راست میگه من یکم استفاده کردم , احساس میکنم آسیب زده! نمیدونم من الکی حساس شدم یا واقعا آسیب زدهبچه ها این xloud بلندگو رو فنا میکنه...قبول دارین؟![]()
Media server رو یکی از توی arc استخراج کرده بود من تایپیکش رو دیدم اونجا نوشته بودن با وایرلس میتونی اهنگ و فیلمهاتو روی لپتاپ و مدیا پلیرببینی من راهش انداختم ولی اهنگهام رو نمیاورد..نمیدونم چرا...
اره من حس میکنم به بلندگو فشار میاره..برخی اهنگهام داره میخونی یه خیش خیش میکنه![]()
من خوبی X- Loud رو واسه صدای زنگ میدونم.من موردی ندیدم.اصلا اهل گوش دادن آهنگ با اسپیکر نیستم.ولی خوب هم میشه این مورد رو غیر فعال کرد هم میشه تا ته صدا رو بالا نیاورد.
من تستش نکردم هنوز.میشه فایل هم رد و بدل کرد؟Media server رو یکی از توی arc استخراج کرده بود من تایپیکش رو دیدم اونجا نوشته بودن با وایرلس میتونی اهنگ و فیلمهاتو روی لپتاپ و مدیا پلیرببینی من راهش انداختم ولی اهنگهام رو نمیاورد..نمیدونم چرا...
این امکان در رام MIUI به خوبی وجود داره!Media server رو یکی از توی arc استخراج کرده بود من تایپیکش رو دیدم اونجا نوشته بودن با وایرلس میتونی اهنگ و فیلمهاتو روی لپتاپ و مدیا پلیرببینی من راهش انداختم ولی اهنگهام رو نمیاورد..نمیدونم چرا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)