سلام.
یه جا داره mc700 رو با lion ارجینال داخل جعبه 35تومن گرونتر میده. بنظرتون می ارزه؟ قسم میخوره که شرکت بهش گرونتر میده. گارانتی نقش 3سالست. یعنی با 35 تومن اضافه میشه 1665.
خواهشا زودتر بگین چیکار کنم بگیرم یانه؟ می ارزه بنظر اساتید؟
خیلی ممنون
سلام.
یه جا داره mc700 رو با lion ارجینال داخل جعبه 35تومن گرونتر میده. بنظرتون می ارزه؟ قسم میخوره که شرکت بهش گرونتر میده. گارانتی نقش 3سالست. یعنی با 35 تومن اضافه میشه 1665.
خواهشا زودتر بگین چیکار کنم بگیرم یانه؟ می ارزه بنظر اساتید؟
خیلی ممنون
یعنی چی لایون اورجینال ؟؟؟ بهش بگو مگه غیراورجینالش هم هست
لایون روش نصب بوده یا نصب کرده؟؟
مواظب باش شکل جعبه اش باید شبه عکس سمت چپی باشه نه راستی
Last edited by arash59b; 28-08-2011 at 21:13.
به فرض اینکه روش اروجینال هم نصب باشه فکر نکنم از طرف خود اپل قیمتش فرقی کرده باشه
به هر حال رو سری های قبلی هم یه او اس با همین حدود قیمت وجود داشت دیگه
تازه الان راحت بی قیمت می شه از اینترنت دانلودش کرد
یعنی osی که داخل جعبش هست به جای لئوپارد lion هست. مثل جعبه تو سایت خود اپل. macbook جدیدارو اپل با lion داخلش میفروشه دیگه. آره میشه دانلود کرد اما فکر میکنم نشه آپدیتشون کرد. و از این نظر هم خوبه که دستگاه قطعا جدیده که داخل جعبه lion به جای leopard هست.
خودم فکرمیکنم بد نباشه مخصوصا وقتی خواستم بفروشم جدیدتر از بقیست.
تا نظر دوستان چی باشه؟
اگه بخوام مستقیم دانلود کنم 29دلار باید بدم دیگه. اینایی که واسه دانلود هست فکرکنم واسه آپدیت یه مشکلاتی داشته باشه. بهرحال اپل الکی که 29 دلار قیمت نذاشته. حتما یه فرقایی با اینی که داخلbox هست وجود داره.
چند تا باید پست بدم تادیگه محدودیت نباشه؟
آره lion روی خودش نصب باشه وجعبش هم شکل سمت چپی باشه. با اینکه تو سایت خود اپل قیمت فرقی نکرده 35تومن اضافه می ارزه؟
درضمن تو سایت خود نقش mc700 قیمتش 1740هست. من دارم 1630 میگیرم باهمون گارانتی 3ساله. اما با lion باید 1665بگیرم یعنی تومن35 اضافهخوبه؟
سلام به همگی دو مدل جدید مک بوک پرو رو نمایی شد یکی مدل "15 که از 2.2 به 2.3 ارتقا یافته البته قیمتش هنوز اعلام نشده و گرونترین لپ تاپ اپل مدل"17 که اون هم از2.2به 2.3 ارتقا یافت وبا قیمت 3760000 باگارانتی نقش به فروش میرسدالبته خوش به حال هرکی که میتونه بخره
![]()
یه سوال برای خرید از تهران اگه بخوام از جای معتبر مثل نقش بخرم و دنبال قیمت کمتر نگردم چه قدر گرونتر برام در میاد (مدل مثلا 723) بعدش چجوری تشکر میکنن ما که همه جارو گشتیم و اخر از تو گزارش تخلف سر دراوردیم![]()
با صفر دلار از همین سایت های ایرانی می تونی دانلودش کنی
ورژن های اولیه آپدیت نمی شدن، من خودم آپدیتش کردم
اینم یه لینک مستقیم
فکر کنم از پست 10 به بعد درست بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو لینک هرچی ستاره * گذاشتم پاک کن بعد دانلود کن
Last edited by SaeedEminem2; 29-08-2011 at 01:45.
سلام
بچه ها من بین دو تا برند سونی و اپل شک دارم. اینهمه چیزایی که نوشته شده رو خوندم اما به نتیجه نرسیدم! چون از آیفون خیلی راضیم، به مک بوک بیشتر تمایل دارم اما می ترسم واسه کوچکترین مساله ای لنگ بمونم و بلد نباشم کارمو راه بندازم (کارایی که به نصب نرم افزار خاص نیاز داره) یا اگه هنگ کنه و مشکلی براش پیش بیاد بخوام هی توو راه پایتخت باشمو پول خرجش کنم!
من یه لپ تاپ می خوام واسه استفاده ی شخصی مثه نت گردی و فیلم دیدنو چیزای اینجوری خلاصه. حالا با توجه به اینکه میخوام حتمنِ حتمن ویندوز رو هم واسه یه سری کارا داشته باشم کار درست تر اینه که اپل رو انتخاب کنم؟ هنگ نمیکنه؟ من اینو شنیدم آخه...
بعد اینکه با توجه به نوع استفاده م؛ مک بوک ایر برام مناسب تره یا پرو؟ و کدوم مدلش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)