تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 1049 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

منظور این هست که نمیشه تا ته صداش رو زیاد کرد تا یه حدی بیشتر فک کنم شیشه ها بیاد پایین
    سلام

به نظرم از این سیستمها ( منظورم اونایی هست که در رده home theater دسته بندی میشن ) نباید انتظار پایین اوردن شیشه رو داشت

این سیستمها اصولا برای تفکیک صدا ساخته میشن

من خودم این تجربه رو داشتم ( در مورد جامو 606 و انکیو 608 ) -- ( سایر برندها رو نمی دونم )

یکی از دوستان که به تازگی یه سینمای خانگی-- اجباری / هدیه ای ( از اینایی که به اسم هدیه به زور به مردم میچپونن ) خریده بود از ماکس صدای سینمای خودش راضی نبود اومد خونه تا با صدای سیستم خونه من مقایسه کنه

وقتی بحث تفکیک صدا پیش اومد ( و ازمایش شد ) گفت : مثل سیستم منه یه کمی بهتر

برای شنیدن ماکس صدا رفتیم روی کانال pmc ( با توجه به محدودیتهای موجود ) ( ساعت 12 شب و همسایه ها ) چند ثانیه ای ولوم رو تا ماکس بالا بردم

صدا به حدود 2/3 کل که رسید صدا distort میشد وحشتناک ) ( جیغ میکشید )

( البته سیستم ساب نداره ) ( برای همین موضوع هم که شده ساب سفارش دادم تا یکی دو روز دیگه دستم میرسه )

این دوستمون با لبخندی حاکی از رضایت از خرید خودش خونه رو ترک کرد

عصر فرداش زنگ زدم به فروشنده ( فروشگاه اکوستیک ) ( گفتم شاید اشکال از تنظیمات من هست )

ایشون جواب دادن : خیر سیستمهای پیشرفته تر از این هم نزدیک به ماکس صدا .صدا نویز میفته

البته 2 موضوع رو عرض کنم:

1. این سیستمها در پخش صداهای با کیفیتر بهتر عمل می کنند

مثلا شما اگه یه فایل صوتی تصویری mp3 / mpeg رو بشنوید ممکنه زیاد با حالت معمول ( مثل شنیدن از اسپیکرهای کامپیوتر ) تفاوتی احساس نکنید و موقع بالا بردن صدا هم خیلی زودتر صدا نویز میفته

اما وقتی یه کنسرت با فرمت صوتی dts رو میشنوید تفاوت کاملا احساس میشه و هنگام بالا بردن ولوم هم تا نزدیکی ماکس صدا کیفیت حفظ میشه

2. فرکانس فایل های صوتی شنیده شده هم در پایین اوردن شیشه خونه موثره !!

من چند فایل صوتی mp3 با فرکانس های نا متعارف ( که معمولا قابل شنیدن برای انسان نیستند و برای تست ساب ها استفاده میشن ) رو گوش کردم

صدا در ولوم متوسط ( طوری که حتی نزدیکترین افراد رو به بلند گوها اذیت نمی کرد ) باعث لرزش شدید شیشه ها لوستر و ایینه میشد ( بدون وجود ساب )

2. 2 کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من منظورم اینه که تنها دستگاهی که میتونی دو تا شبکه رو همزمان روی یک فرکانس ضبط کنه ویونا ایست
    خوب دوست عزیز این را خودمون هم می دونیم ولی منظور من این است که طبق ادعای دست اندرکارانش دو شبکه از دو فرکانس نیست و از یک فرکانس است
    به جز ضبط شبکه ها یک مسئله دیگه هم هست که مهم است و اون هم قابلیت پخش فیلم است، دستگاه من با اکثر MKV ها و زیرنویس فارسی و DAT مشکل داره

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

الآن بلوسنس T14+ از همه بهتره؟ مشکلی که نداره؟ فایل معمولی دی وی دی یا سی دی (VOB و Dat) رو می خونه؟
    پرسیدم نمایندگی شهرمون ۹۵ می داد. قیمتش خوبه؟

5. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی کمکم کنه دیگه

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی کمکم کنه دیگه
    پست هاي گذشته را مطالعه كنيد حتما جواب سوالتون پيدا ميكنيد

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    به تازگی یه امپلی فایر vsx-520 pioneer خریدم اسپیکر ها رو دارم ولی ساب نه.
    فضای اطاقم بزرگ نیست برا همین نیاز به ساب گرون قیمت ندارم اگه لطف کنید یه مدلی معرفی کنید که قیمت پایینی داشته باشه ممنون میشم هر چی پایین تر بهتر.
    یه سوال دیگه یه ساب کریتیو دارم خود ساب رو برا ازمایش از برد جدا کردم و با فیش به امپ وصل کردم به subwoofer pre out ولی کار نکرد میخواستم ببینم ساب و اسپیکر چه تفاوتی باهم دارن یعنی چجوری کار میکنن
    اگه دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم در ضمن اگه ساب نیمه حرفه ای هم باشه مشکلم حل میشه اگه جایی هم سراغ دارید تا بتونم تهیه کنم باز هم ممنون میشم.
    سلام.خروجی سابی که شما استفاده کردید برای ساب ووفر اکتیو هست یعنی ساب شما حتما باید آمپلی فایر داخلی داشته باشه.
    اکثر بلندگوها اکتیو نیستند و تعداد کمی هستند که اکتیوند.
    برای ساب نمی دونم منظورتون از گرون نبودن چقدر است.همین سابی که روی سیستم های rs پایونیر عرضه میشه حدود 150 تونی قیمت داره،بگردید ببینید پیدا می کنید یا نه.

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

سلام به همه دوستان
    من یه 520ex سونی گرفتن
    دوستان خواهشا راهنمایی کنید چه مدل سینمای خانگی تا سقف 700 بگیریم.چندتا مدل پیشنهاد بدین لطفا
    بعد نظر شما راجب پایونیر HTP-ES3TB و همینطور HTP-RS33 رو هم لطف کنین بگین
    همین دو مدلی که انتخاب کردید انتخاب های خوبیه و همینطور پکیج denon 1311.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    به تازگی یه امپلی فایر vsx-520 pioneer خریدم اسپیکر ها رو دارم ولی ساب نه.
    فضای اطاقم بزرگ نیست برا همین نیاز به ساب گرون قیمت ندارم اگه لطف کنید یه مدلی معرفی کنید که قیمت پایینی داشته باشه ممنون میشم هر چی پایین تر بهتر.
    یه سوال دیگه یه ساب کریتیو دارم خود ساب رو برا ازمایش از برد جدا کردم و با فیش به امپ وصل کردم به subwoofer pre out ولی کار نکرد میخواستم ببینم ساب و اسپیکر چه تفاوتی باهم دارن یعنی چجوری کار میکنن
    اگه دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم در ضمن اگه ساب نیمه حرفه ای هم باشه مشکلم حل میشه اگه جایی هم سراغ دارید تا بتونم تهیه کنم باز هم ممنون میشم.
    آمپلی 520 و تقریباً تمام AVR های موجود خروجی تقویت شده برای ساب ندارند. برای وصل کردن ساب باید شما ساب اکتیو بگیرین یا اینکه خودتون یه امپلی برای سابتون تهیه کنید.

12. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

به نظرم از این سیستمها ( منظورم اونایی هست که در رده home theater دسته بندی میشن ) نباید انتظار پایین اوردن شیشه رو داشت

این سیستمها اصولا برای تفکیک صدا ساخته میشن

من خودم این تجربه رو داشتم ( در مورد جامو 606 و انکیو 608 ) -- ( سایر برندها رو نمی دونم )

یکی از دوستان که به تازگی یه سینمای خانگی-- اجباری / هدیه ای ( از اینایی که به اسم هدیه به زور به مردم میچپونن ) خریده بود از ماکس صدای سینمای خودش راضی نبود اومد خونه تا با صدای سیستم خونه من مقایسه کنه

وقتی بحث تفکیک صدا پیش اومد ( و ازمایش شد ) گفت : مثل سیستم منه یه کمی بهتر

برای شنیدن ماکس صدا رفتیم روی کانال pmc ( با توجه به محدودیتهای موجود ) ( ساعت 12 شب و همسایه ها ) چند ثانیه ای ولوم رو تا ماکس بالا بردم

صدا به حدود 2/3 کل که رسید صدا distort میشد وحشتناک ) ( جیغ میکشید )

( البته سیستم ساب نداره ) ( برای همین موضوع هم که شده ساب سفارش دادم تا یکی دو روز دیگه دستم میرسه )

این دوستمون با لبخندی حاکی از رضایت از خرید خودش خونه رو ترک کرد

عصر فرداش زنگ زدم به فروشنده ( فروشگاه اکوستیک ) ( گفتم شاید اشکال از تنظیمات من هست )

ایشون جواب دادن : خیر سیستمهای پیشرفته تر از این هم نزدیک به ماکس صدا .صدا نویز میفته

البته 2 موضوع رو عرض کنم:

1. این سیستمها در پخش صداهای با کیفیتر بهتر عمل می کنند

مثلا شما اگه یه فایل صوتی تصویری mp3 / mpeg رو بشنوید ممکنه زیاد با حالت معمول ( مثل شنیدن از اسپیکرهای کامپیوتر ) تفاوتی احساس نکنید و موقع بالا بردن صدا هم خیلی زودتر صدا نویز میفته

اما وقتی یه کنسرت با فرمت صوتی dts رو میشنوید تفاوت کاملا احساس میشه و هنگام بالا بردن ولوم هم تا نزدیکی ماکس صدا کیفیت حفظ میشه

2. فرکانس فایل های صوتی شنیده شده هم در پایین اوردن شیشه خونه موثره !!

من چند فایل صوتی mp3 با فرکانس های نا متعارف ( که معمولا قابل شنیدن برای انسان نیستند و برای تست ساب ها استفاده میشن ) رو گوش کردم

صدا در ولوم متوسط ( طوری که حتی نزدیکترین افراد رو به بلند گوها اذیت نمی کرد ) باعث لرزش شدید شیشه ها لوستر و ایینه میشد ( بدون وجود ساب )
    به نظرم یه مشکلی توی سیستم شما هست شما باید اختلاف قابل توجهی با این سینما خانگی های هدیه داشته باشین چه از نظر حجم صدا و مهمتر از اون تفکیک صدا شما نباید Destortion زیادی توی ولوم بالا داشته باشین سورس صدا رو عوض کنید یا تنظیمات آمپ رو دوباره انجام بدین.
    البته من همیشه از طرفدارهای استفاده از ساب های قوی هستم استفاده از ساب می تونه تاثیر زیادی توی قدرت و عمق صدا داشته باشه هر چند جامو 606 یه ووفر بزرگ داره ولی کار ساب رو انجام نمی ده. در ضمن به قول آقای برزین توی صدای 5.1 عدم وجود ساب باعث میشه که تاثیر کانالهای سوراند و سنتر خیلی کم و نا همگن بشه چون درایور معمولاً به نسبت خیلی کوچکتر موجود توی بلندگوهای سوراند بدون همراهی ساب تأثیر گذار نیست و نمی تونه افکت خاصی به صدا بده.

14. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض سلام

با سلام
    ممنونم از راهنمایی خوب و مفید شما دوستان عزیزم pejman3 , mr . rayan متوجه اشتباهم شدم
    باز هم ممنون

16. این کاربر از wsxwsxw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الآن بلوسنس T14+ از همه بهتره؟ مشکلی که نداره؟ فایل معمولی دی وی دی یا سی دی (VOB و Dat) رو می خونه؟
    پرسیدم نمایندگی شهرمون ۹۵ می داد. قیمتش خوبه؟
    دنبال چیز بی عیب نگرد که غیر از خدا ، چیز دیگه ای پیدا نمی کنی
    توی این گیرنده ها بلوسنس T14+ عیب کمتری داره
    پسوندهایی که شما می خوای به همراه این پسوندها می خونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •