ممنون از پاسختون ،
HP رو به خاطر برند و مارکش پیشنهاد میدین ؟ توشیبا در این زمینه خوب کار نکرده ؟
CPU هاشون توشیبا QM هست و اچ پی M هست تفاوتشون چیه ؟
این لپ تاپ ها خیلی داغ میکنن ؟ وجود کول پد الزامی هست ؟
گفتین 5730 خیلی قویتر از 330 هست ؟
ممنون از پاسختون ،
HP رو به خاطر برند و مارکش پیشنهاد میدین ؟ توشیبا در این زمینه خوب کار نکرده ؟
CPU هاشون توشیبا QM هست و اچ پی M هست تفاوتشون چیه ؟
این لپ تاپ ها خیلی داغ میکنن ؟ وجود کول پد الزامی هست ؟
گفتین 5730 خیلی قویتر از 330 هست ؟
سلام دوستان من چند وقتی هست که قصد خرید لپ تاپ دارم.بودجه من هم در حدود 1 میلیون هست! زیاد در مور د مدل ها وارد نیستم! فقط میخوام سونی باشه! برای بازی هم نمیخوام! اگر اساتید محترم لطف کنند و چندتا مدل به من معرفی کنند ممنون میشم!
![]()
برند و مارک لپ تاپ در اولویت نیست مهم کانفیگ هر مدله اما وقتی 2 لپ تاپ تقریبا مشابه باشند خوب منطق میگه که برندی بهتره
HP یکی از برند هایی هست که در اروپا حرف اول رو میزنه گرچه در ایران هنوز سونی و دل پرفروشترین هستند
از نظر cpu فرقی ندارند
آره حتما کول پد بگیرید
بله گرافیک 5730 خیلی قویتره
سلام..
من چند روز دارم تو انجمن دنبال یه لپ تاپ خوب میگردم...الانم به طرز وحشتناکی گیج شدم
بین چند تا لپ تاپ بد جوری گیر کردم
اگه ممکنه کمکم کنید
HP-DV7T-3300
Asus N61JQ-JX014V
HP DV6-2190
VPC F115
FW 590 CTO
من لپ تاپو برای بازی و کارای دانشگاه میخوام...یعنی گرافیک و رم و cpu
با اینکه بشه طولانی مدت باهاش کار کرد و نسبت به بقیه کمتر داغ بکنه برام خیلی مهمه
لطفا کمکم کنید
سلام.
با عرض خسته نباشيد لطفا يک لپ تاپي معرفي کنيد که براي کارهاي گرافيکي مثل ساخت انيميشن و بازي 3 بعدي و بازي کردن مناسب باشه، همچنين از نظر حمل و نقل نسبتا مداوم هم مشکلي نداشته باشه و همچنين ويژگي هاي زير را هم دارا باشد:
1. صفحه ي نسبتا بزرگ
2. صفحه کليد کامل
3. حداقل 3 پورت USB
4. کيفيت صفحه نمايش و بدنه و سخت افزار ها خوب و مقاوم
5. باتري با عمر طولاني
6. ترجيها گرما و سر و صدا کم
ممنون![]()
سلام .
SONY EB14 FX
CORE I 3 330
4GB DDR3
ATI 5470 DDR3
500GB HDD
DVDRW
15.5 " LED
2.6 KG
price : 1030
SONY CW 23FX
CORE I 3 330
4GB DDR3
GEforce 310M DDR3
500GB HDD
BLUERAY
14" LED
2.2 KG
price 1050
مگه میشه هم صفحه نمایش بزرگ باشه و هم حمل و نقل آسون؟
نوت بوک 16 اینچ براتون مناسبه اما حملش آسون نیست .
در ضمن نوت بوک هایی که قدرت و مشخصات سخت افزاری بالایی دارند ، باتری مناسب و با شارژ خوبی ندارند . پس قید باتری را باید بزنید.
ASUS N61JQ
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
640 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16"
BLUE-R
WIN 7
USB3
1,500,000
از سونی به فکر این مدل باشید :
F 127 FX /B
Intel® Core™ i7‐740QM Processor 6M Cache, 1.73 GHz
6GB DDR3
640GB HDD
Blu‐ray ROM
16.4"
GeForce® GT 330M 1GB
Win 7H
2.8kg
وزن هم نسبت به سری قبل کمتر شده ، البته ممکنه این مدل در بازار داخلی با نام F125 FX فروخته بشه.
متاسفانه مدل های HP نام برده ، کارت گرافیک به روزی ندارند ، اما اگر اهل بازی نیستید ، کارت گرافیکشون مناسبه
تماس بگرید با ایران اچ پی و قیمت دقیق را بگیرید ، مسلما اختلاف قیمت تا این حد نیست ، اما اگر هم بود ، پول تا این حد برای گارانتی دادن عاقلانه نیست
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
اولی حدود 1500 تا 1550 و دومی چون وارد شده حدود 100 تومان گرونتر هست که قیمتش زود پایین میاد
من کلی تحقیق کردم آخرش هیچکدوم مثل HP DV6-2190 با قیمت حدود 1200 عالی نبودن...
cpu اش که خداست RAM 4GIG DDR3 و گرافیکش هم در رده کارت گرافیک های خوب بازار هستشدرضمن یادتون نره که همه قطعات اصلیش قابل ارتقا هستن
دیزانش هم که عالیه، من که خیلی پسندیدم و حتما میخرمش امروز هم که تو روزنامه نوشته بود در رده پرفروش ترین های ایران قرار گرفته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)