مشتری میپرونی ؟ دارم برات وایسا... اصلا هم شبیه کریس نیستی بیشتر شبیه رونالدینیو هستیدروغ میگه
آبجی شما اینا رو بخون سوتیست میشی از نوع پروفشنالش
بابا خوشگلعکس خودتو بزار جا آواتور ما هم مفیوض بشیم
![]()
--
--
مشتری میپرونی ؟ دارم برات وایسا... اصلا هم شبیه کریس نیستی بیشتر شبیه رونالدینیو هستیدروغ میگه
آبجی شما اینا رو بخون سوتیست میشی از نوع پروفشنالش
بابا خوشگلعکس خودتو بزار جا آواتور ما هم مفیوض بشیم
![]()
بابا اینا کلاهبردارن. از این آموزشگاههای تقلبی ... شما تشریف بیارید آموزشگاه ما شهریه هم تخفیف میدیم از بیت رهبری نامه بیارید...
عجب پسر بی عرضه ای![]()
بله من میام برای ثبت نام، اجازه بدین بابامو تیغ بزنم![]()
تاپ چی چی ؟ دکلته چیه دیگه![]()
بله... شما که خودت از اساتید فن هستید ( فن <> پنکه )
100 بار گفتم از این آهنگا گوش نکنیداثر منفی رو که من تنهایی هم گوش میدادم خجالت میکشیدم ...
یه جوری گفتی آبجی جونم من دلم آب شد
از اثرات شرکت در کلاسهای ماست. استعداد بسیار خوبی دارید.
بزن... ما منتظریم
راستی کی به من گفت پست همه رو بگیرم نقل قول کنم ؟!!!
اون قسمت قرمز
قسمت دومم باحال بود ولی نه به اندازه اولی
توضیح دیگه نمیخواد هرکی بخونه متوجه میشه و اگه نشه دیگه نباید بیاد تو تاپیک چونهست
![]()
ما هر چی باشیم شاگرد شماییمبله... شما که خودت از اساتید فن هستید
M.etallic.A جان شما اگه 11 پست دیگه تو این تاپیک بدی از ووکمن جلو می زنی و به عنوان بزرگ سوتیست انجمن معرفیت می کنم...
به بهM.etallic.A جان شما اگه 11 پست دیگه تو این تاپیک بدی از ووکمن جلو می زنی و به عنوان بزرگ سوتیست انجمن معرفیت می کنم...دوستان میتونید پیشاپیش تبریک بگید. پرچم هم بنویسید بزنید دم در تاپیک
راستی یه سکو هم بزارید من برم بالاش بعد یکی یه مدالی چیزی بیاره بندازه دور گردن من همه کف بزنن فیلمشو هم بگیرید... یادتون نره ها ....
ولی یه چیزی بگم. حالا که میشینم نگاه میکنم به فعالیتم تو پی سی ورد از کجا به کجا رسیدم. اوایل کارم تو پی سی ورد تو تاپیک کلوپ تخصصی موتورولا بود که من زده بودم. من و چند تا از دوستان فعالیت میکردیم و آخر این تاپیک هم منتهی شد به زیرمجموعه موتورولا تو کلوپ گوشی ها ... یعنی ما اینقدر فعالیت کردیم تو این تاپیک که ادمین ها تصمیم گرفتن زیرمجموعه موتورولا رو بزنن.این آدرس اون تاپیک تاریخی ...
بعد از اون من یه مدتی نمیومدم پی سی ورد تا اینکه دوباره برگشتم ولی اینبار دیگه فعالیت تخصصی نکردم و بیشتر تو متفرقه میگشتم و این تاپیک.... تا الان که در خدمت شمام. جالب بود برام امروز اون تاپیک رو مرور میکردم خاطرات قدیمی برام زنده شد با خودم گفتم از کجا به کجا رسیدیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آگهی آگهی
یک دی وی دی حاوی مجموعه آموزش های زیر با قیمت 40000 تومن به فروش می رسه با شست مجانی
1. آموزش سوتیست شدن در خواب
2. آموزش سوتی نصرت 1 و2 0به همراه تقویت سوتی نصرت به صورت اشانتیون )
3 . آموزش سوتی به روش WOQ دارای تایید یه از اتحادیه ی سوتیست های کلیمانجاروی شمال غربی و دارای مهر اضتاندارد از دولت موقت سودان (تشکیل شده توسط شورشیان )
3 . چگونه یک سوتیست ماهر شویم ؟ نوشته شده توسط استاد سوتی سوتیان فوث دکترای سوتینگ و مشتقات از دانشگاه رسمی سوتی در زیمباوه
4 . 101 نکته طلایی برای سوتی دادن
5 . کتاب معروف ( چه گونه سوتی بدهیم ) به صورت پی دی اف
6 . گفتگوی تصویری با استادی که بالا ذکر شد به همراه تعریف کردن بزرگ ترین سوتی عمرشون ( همین به تنهایی میلیارد ها دلار زیمباوه میرزه می گی نه برو توی گوگل تورم در زیمباوه را سر کن تا باورت بشه )
برای خرید دی وی دی فوق با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس بگیرید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)