تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 1211 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

14

این بازی اومده ؟؟؟

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

این بازی اومده ؟؟؟
    23 اکتبر
    17 روز دیگه
    Last edited by *QWERT*; 06-10-2009 at 00:12.

3. این کاربر از *QWERT* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

آقا از بچه ها کسی نمیتونه تاریخ شمار اومدن ساکر رو بسازه که اینقدر سوال نشه چموقع میاید؟
    ------------------------
    مهدی جون متشکرم در حد تیم ملی بجز فوتبال. همه چیز عالی شده فقط یه سوال دیگه دارم اونم اینه که تو برنامه GGS از کجا بدونیم هرفایل IMG مربوط به کدوم قسمت بازیه؟؟؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

آقا از بچه ها کسی نمیتونه تاریخ شمار اومدن ساکر رو بسازه که اینقدر سوال نشه چموقع میاید؟
    ------------------------
    مهدی جون متشکرم در حد تیم ملی بجز فوتبال. همه چیز عالی شده فقط یه سوال دیگه دارم اونم اینه که تو برنامه GGS از کجا بدونیم هرفایل IMG مربوط به کدوم قسمت بازیه؟؟؟
    خاهش می کنم
    از کالبد شکافی باید بفهمی اینم ادرسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل صدا در2010 PES
    من تو چند جا مشکل صدا دارم. آیا برای شما هم این مشکل وجود داره؟
    1. صدای تشویق تماشاگرها : تماشاگرها از اول بازی تا آخر فقط شعار می دند. خیلی خیلی کم میشه صدای تشویق عادی و معمول رو شنید. وقتی هم تشویق می کنند، صداش بسیار پایینه. همین طور تماشاگرها خیلی خشک و بی تفاوت نسبت به مسائل بازی اند.
    صدای شعارها طوریه که انگار تو استدیو ضبط شده و واقعا حال و هوا و جو ورزشگاه رو القا نمی کنه. عجیبه برام چگونه کونامی راضی شده صدای تشویق هوادارها و جو ورزشگاه رو اینگونه بد بسازه. به این خاطر حدس می زنم مشکل از کامپیوترم باشه.

2. صدای فریاد هم تیمی ها و کادر فنی : در PES 2009 وقتی روی فردی خطا می کردم، صدای ناله و دادش به آسمون ها می رفت! ولی الان هیچ خبری نیست. همین طور صدای فریاد کادر فنی رو هم نمی شنوم. مشکل از کامپیوتر منه؟ اگر پاسخ مثبته، راه حلی داره؟

3. صدای سوت داور : این مشکل رو تو نسخه ی 2009 هم داشتم. صدای سوت داور انگار از ته چاه میاد! اصلا محکم و قوی نیست. طوریه که انگار داور نفس تنگی داره!

اگه مشکل از کامپیوتره، لطفا راه حلی ارائه بدید و اگر مشکل از کونامیه که دیگه هیچ.
    Last edited by Yi Yi; 06-10-2009 at 04:35.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سیستم عامل شما xp یا ویستا؟....من توی 2009 در ویندوز ویستا همچین مشکلی داشتم....
    اخرش هم نفهمیدم چطور میشه رفعش کرد...من میگم شاید مربوط به ویستا باشه

در آغاز فعالیت Capello's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هرچی تو فیفا گشتم لیگ آرژانتین نداشت خوب PES چرا از این فرصت استفاده نمیکنه و این لیگ لایسنس نمیکنه یا چرا مثل قدیم لیگ کشور ژاپن (جی لیگ) دیگه لایسنس نمیکنند این اخری که یکجورایی مال خودشون دیگه؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

و شخصا گیم پلی فیفا رو شدیدا پسند می کنم. بخصوص فیفا 10 که عالی شده حتی گیم پلی نسخه کارنت
    با سلام آرمین جان.....
    واقعا نمیدونم چرا از بازی بدت اومده چون اونقدر پیشرفت کرده و خوب شده که حتی دشمنان درجه 1 PES هم تو فروم EA دیدم دارن تعریف میکنن فکر کنم حدود 5 درصد از بازی امسال بدشون اومده و 95 درصد بازی را خوب و عالی میدونن!
    حالا نمیدونم شما بیشتر به فوتبال و سبک بازی آرکید علاقه داری یا نه ولی بازی کاملا شبیه ساز شد دیگه نمیدونم چطور باید سبک بازی را SIM میکردن!
    سرعت بازی خوب شده حرکات کند شده کنترل توپ سخت شده هم اون چیزی بود که انتظارش را داشتیم دیگه یا شما انتظارات اینه که بیان همه طرفدارا را بگذارن تو استدیو بازی سازی و بگن گیم پلی چطور شده خوشت میاد از همون اول 95 درصد افراد گفته بودن که میخوان بازی را از آرکید سبکشو دور کنید و همینطور هم شده دیگه نمیدونم مد نظرتون چیه!البته نظرتون محترم هست!
    بعضی واقعا اشکالات مسخره ای از بازی گرفتند شاید خواستن بگن ما هم بلدیم اشکال بگیریم اومدن ریپلی ها را میگردن مثلا یک دست بره تو سر یکی دیگ و عکس بگیرن بگذارن اینجا بگن آره ما اشکال پیدا کردیم بابا دیگه اینا ایراد نیستن که تو همه بازیها هست مشکلات داوری هم من نمیدونم چرا من از داوری سوتی آنچنانی ندیدم دیگه بابا اینقدر حساس هستید خوب مثلا یک دونه توپ میره اوت به نفع دیگه میگره اینقدر واقعا اعصابتون را خراب میکنه که نتونین بازی را ادامه بدین یا زمان پاسخگویی که به نظر من یک حسن هست و اصل اینه روی این مورد بتونین بازی کنین و موفق بشین امیدوارم زمان پاسخگویی همینطوری که هست بمونه!
    مخصوصا که درجه Superstar هم فکر کنم اضافه شده!
    من اصلا نمیخوام حرفهاتون رو انکار کنم فقط خواستم بگم اگه 4 تا دلیل مثلا برای بد بودن Pro Evolution Soccer 2010 پیدا بشه مطمئنا 15 دلیل یا بیشتر برای خوب و زیبا بودن بازی پیدا میشه!
    من با بازی کردن PES 2010 همون خاطره خوب PES 5 برام تداعی شد و تو اون فوتبال هم مشکلات حفظ توپ بود حالا PES 2010 هم اونقدر خوبی داره که باعث بشه به بازی جذب شد!
    رفتار بازیکنها در بازی به نظر من مهمترین دلیل برای لذت بردن از بازی هست...............این چیزیه که فیفا اصلا نداره!هیچ جور هم نمیشه انکارش کرد
    فكر خيلي خوبي هستش 4039 جان اميدوارم خودتون همچنان با قدرت به فعاليتتون تو اين تاپيك ادامه بدين چون من يكي كه خيلي استفاده ميكنم از پست هاي شما و لذت ميبرم از نقطه نظراتتون كه به جا و مفيد هستش من پيرو اين پستتون مهران جان رو به شما پيشنهاد ميكنم چون هم از نزديك ميشناسمش و ميدونم شيفته و مراد بازي هستش و به خوبي ميتوني اطلاعات به روز رو جمع اوري و ويرايش كنه
    ممنون از محبتت وحید جان!
    ولی فکر نمیکنم زیاد فعالیت بکنم چون کمتر میام اینجا از این رو پوزش میخواهم از دوستان!من نهایتا 1 هفته بعد از ریلیز بازی میتوانم تو تاپیک باشم چون شاید اون موقع بتونیم درباره بازی با دوستان بحث کنیم و بعد از یک هفته تاپیک فقط میشه پچ و ..........ساختن و دانلود و سیستم مورد نیازو..............
    البته اگه بحث باشه مطمئنا من استقبال میکنم ولی فعالیت رو شرمنده شما و دوستان هستم 100 تا مشکل دارم من واسه این کار
    بازم ممنون

10. 12 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل در نصب PES 2010 دارم
    در هنگام نصب قسمت کپی فایلهای جدید
    ارور 1335 میده و میگه که نمیتونه فایل DATA1.cab را بخونه و بعد سه گزینه ایگنور - ریترای - ابورت را میده
    که با هیچ کدوم جواب نمیده
    من باید چی کار کنم ؟؟؟
    لطفا راهنمایی بکنید
    با دو تا فایل که از دو منبع جدا دانلود کردم همین مشکل را دارم
    ممکن هست که از ویندوز باشه؟؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

مشکل صدا در2010 PES
    من تو چند جا مشکل صدا دارم. آیا برای شما هم این مشکل وجود داره؟
    .
    توی ویندوز vista و 7 این مشکل وجود داره باید بازی رو توی xp اجرا کنی
    Last edited by Mehdi.ss; 06-10-2009 at 13:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •