تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 531 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال Smartie7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

9 Windows Se7en Activation Problem

من از یه سایت اینترنتی ویندوز 7 رو خریدم نصب کردم...هیچ مشکلی نداشت تو نصب.... ولی Activate نمیشه
    یه فایلی تو CD هست به اسم Windows 7 Toolkit 1.8.exe روش اکتیویت کردن رو هم گفته ولی وقتی که مراحل رو میرم این خطا رو میده...

یه چیزی هم بگم درست اکتیویت کردن رو توضیح نداده...یه جورایی ناقص گفته...

یعنی چون اصل نیست اکتیویت نمیشه؟؟؟...(یعنی اصل نیست؟؟؟)....لطفا راهنمایی کنید...
    Last edited by Smartie7; 16-03-2010 at 12:34.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست عزیز همان طور که گفتی stereo mix در اینجا وجود نداره پس یعنی توسط کارت صدا پشتیبانی نمیشه ، اگر هم بخواهم صدای کامپیوتر و میکروفن را با هم ضبط کنم چی ؟ بازهم بخاطر این مشکل ممکن نیست؟؟؟
    شما یک عکس از قسمت Recording مثل عکس سومی که من براتون گذاشتم بگیر و اینجا بزار تا بهتر بشه بررسی کرد. اگر نمیتونی عکس بگیری تمام چیزهایی رو که اونجا در قسمت Recording وجود داره اینجا بنویس.

این سوالها رو هم جواب بده ...

آیا در کیس و لپ تاپ شما یک ورودی (سوراخ کوچک) به رنگ صورتی وجود داره؟ همون ورودی میکروفن رو میگم. اصلا به کامپیوتر یا لپ تاپت میتونی میکروفن وصل کنی؟

از اسپیکر های کامپیوترت میتونی صدایی بشنوی؟ مثلا اگر موزیکی پخش کنی میشنوی؟

اگر میکروفن وصل کردی تا حالا از طریق یاهو مسنجر و یا برنامه های آنلاین دیگه با کسی صحبت کردی تا متوجه بشی که صدای شما برای طرف مقابلت میره؟ شاید میکروفنت خراب باشه و یا درست وصل نکرده باشی.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

من از یه سایت اینترنتی ویندوز 7 رو خریدم نصب کردم...هیچ مشکلی نداشت تو نصب.... ولی Activate نمیشه
    یه فایلی تو CD هست به اسم Windows 7 Toolkit 1.8.exe روش اکتیویت کردن رو هم گفته ولی وقتی که مراحل رو میرم این خطا رو میده..

یعنی چون اصل نیست اکتیویت نمیشه؟؟؟...(یعنی اصل نیست؟؟؟)....لطفا راهنمایی کنید...
    منظورتون از یعنی اصل نیست چیه؟ مگه شما ویندوز با لایسنس خریدی که میگی اصل نیست. از یک طرف هم میگید از
    Windows 7 Toolkit 1.8 دارم استفاده میکنم.

جواب اینه...

هر ویندوزی که توسط روشهای -- و کرک برای اکتیو کردنش اقدام بشه حتی اگر اون ویندوز خریداری هم شده باشه دیگه جزو ویندوز های اصل بحساب نمیاد.

ویندوز اصل خواستی بخری با لایسنس معتبر اونوقت باید یک چیزی حدود 150 هزار تومن تا 350 هزار تومن رو بستگی به نوع ویندوزی که انتخاب میکنی بدی.

برای کرک ویندوزت هم این فایل زیر رو دانلود کن و وقتی اجراش کردی روی install کلیک کن ببین اکتیو میشه. لینک دانلود در پست زیر قرار داره. خود پست رو هم بخون تا برات مشکلی پیش نیاد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

یه فایلی تو CD هست به اسم Windows 7 Toolkit 1.8.exe روش اکتیویت کردن رو هم گفته ولی وقتی که مراحل رو میرم این خطا رو میده...

دوست عزیز اسم اون سایتی که خرید کردی رو هم بگو و به چه قیمتی تا دوستان برسی کنند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

پيش فرض

منظورتون از یعنی اصل نیست چیه؟ مگه شما ویندوز با لایسنس خریدی که میگی اصل نیست. از یک طرف هم میگید از
    Windows 7 Toolkit 1.8 دارم استفاده میکنم.

جواب اینه...

هر ویندوزی که توسط روشهای -- و کرک برای اکتیو کردنش اقدام بشه حتی اگر اون ویندوز خریداری هم شده باشه دیگه جزو ویندوز های اصل بحساب نمیاد.

ویندوز اصل خواستی بخری با لایسنس معتبر اونوقت باید یک چیزی حدود 150 هزار تومن تا 350 هزار تومن رو بستگی به نوع ویندوزی که انتخاب میکنی بدی.

دوست عزیز میدونم که اصلش خیلی گرونه ...منظورم همون نیمه اصل بود!

7. این کاربر از Smartie7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

پيش فرض

برای کرک ویندوزت هم این فایل زیر رو دانلود کن و وقتی اجراش کردی روی install کلیک کن ببین اکتیو میشه. لینک دانلود در پست زیر قرار داره. خود پست رو هم بخون تا برات مشکلی پیش نیاد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا ایول...دمت گرم...اکتیو شد!
    .
    این ویندوز 7 فارسی نداره ...من زبان رو persian انتخاب کردم ولی روزای هفته رو به عربی مینویسه!!!
    چه کار کنم؟

9. این کاربر از Smartie7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

.
    این ویندوز 7 فارسی نداره ...من زبان رو persian انتخاب کردم ولی روزای هفته رو به عربی مینویسه!!!
    چه کار کنم؟
    فارسی داره ولی تقویم شمسی نداره
    بهرتین کار استفاده از گجت تقویم شمسیه تو پست زیر هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از AK1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

11

.
    چه کار کنم؟
    دوست عزیز برای این که روزای هفتهخ رو توی 7 فارسی و شمسی ببینی برو توی کنترل پنل وتوی region and language توی همون تب اول پایین یه دکمه هست به نام additional setting حالا این دکمه رو که بزنی یه صفحه باز میشه که توی تب dateکه بری پایین یه گزینه کشویی هست به اسم calendar type از توی اون محلی شده یا localezed رو انتخاب کن البته اینو هم بگم باید قبلا باید فرمت و لوکیشن رو روی فارسی و ایران تنظیم کرده باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Far away

پيش فرض

دوست عزیز برای این که روزای هفتهخ رو توی 7 فارسی و شمسی ببینی برو توی کنترل پنل وتوی region and language توی همون تب اول پایین یه دکمه هست به نام additional setting حالا این دکمه رو که بزنی یه صفحه باز میشه که توی تب dateکه بری پایین یه گزینه کشویی هست به اسم calendar type از توی اون محلی شده یا localezed رو انتخاب کن البته اینو هم بگم باید قبلا باید فرمت و لوکیشن رو روی فارسی و ایران تنظیم کرده باشی
    ممنون...درست شد...
    Last edited by Smartie7; 16-03-2010 at 17:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

11

سلام
    من از ویندوز 7 نسخه 7600 استفاده میکنم البته 64bit اول که نصب میکنم مشکلی نداره اما نمیدونم با اپدیت یا با نصب برنامه ای هست که وقتی internet explorer 32 bit رو که باز میکنم صفحه و استارت و نوار پایین قفل میشه اما موس تکون میخوره بعد چند دقیقه هم درست میشه تا نبندم خوبه اما اگر بستم دوباره همینطور میشه جالب اینجاست که این مشکل برای safari apple هم رخ میده اما وقتی internet explorer 64 bit رو باز میکنم اون هنگ نمیکنه و اگرم فایر فاکس باز کنم و بعد internet explorer 32 و یا safari رو باز کنم اون موقع هنگ نمیکنه
    مشکل از چیه و باید چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟
    ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •