همین الان گوشی رو با gprs به ورژن 31 آپدیت کردم ! ( تقریبا 6 مگ بود )
هیچ تغییری ملاحضه نشد !
![]()
همین الان گوشی رو با gprs به ورژن 31 آپدیت کردم ! ( تقریبا 6 مگ بود )
هیچ تغییری ملاحضه نشد !
![]()
سلام.
این اموزش تو سایت موبایلستان بود نمیدونم به دردت میخوره یا نه.هنوز خودم امتحان نکردم ولی اگه امتحان کردی جوابش رو بذار.اگه کسی هم راه دیگه ای بلده لطفا آموزشش بده
چند وقتی بود که داشتم به این موضوع فکر می کردم که چرا بسیاری از دوستان(نه همه) فکر می کنن تکنولوژی وایرلس لن (wi-fi) که در گوشیشون هست چیز بی مصرفی و کاربردش تو اینه که اگه یه جایی اینترنت وایرلس پیدا کردی روشنش کن و بورو حال کن( کما اینکه خیلی ها همینو نمی دونستن!) اما این فقط قسمتی از ماجرا هست
قسمت باحالش وقتیه که یک روتر ( یا حداقل یه کارت وایرلس ) داشته باشی - در اینجا چون من روتر دارم تا اخر هم بر مبنای اینکه شما روتر داری ادامه می دم- .
حالا سوال اینه که خب من برای چی باید روتر داشته باشم!
جواب سوال ساده است اگه adsl داری به جای مودم معمولی مودمی بگیر که قابلیت وایرلس داشته باشه اونوقت تو هم روتر داری!
خب حالا که روتر داری و یه گوشی که وایرلس داره بزار یک قابلیت باحال از وایرلس برات بگم
و اون اینه که حالا تو می تونی تمام اهنگهای کامپیوترتو( که ماله من 3880 تا هست) بدون اینکه رو گوشیت داشته باشی از رو گوشیت پخش کنی( البته به غیر از آهنگ ویدیو و عکس هات رو هم می تونی داشته باشی) در واقع حالا تو فایلای کامپیوترتو رو گوشیت شیر(share) کردی!
تنها کاری که باید بکنی اینه که :
1 ) از روی dvd همراه گوشیت نرم افزار home media server رو نصب کنی
2) از روی گوشیت بری تو menu>tools>connectivity>Home media و ویزاردشو تا اخر بری
حالا از تو نرم افزار home media server همه ی فایل های که می خوای تو گوشیت دیده بشه رو اد کن( اگه تو این زمینه مشکلی داشتین من هستم)
حالا در آخر چند تا ویژگی این کار رو می گم:
1) استفاده از گوشیتون به عنوان ریموت کامپیوتر به طوریکه:
1) بتونین اهنگ رو از توی گوشی( بدون دیدن نمایشگر کامپیوتر) انتخاب کنید و کامپیوتر ان را پخش کند
2) عکس های روی گوشیتون وقتی از توی گالری دارین نگاه می کنین به صورت فول اسکرین رو مانیتور کامپیوتر به نمایش در میاد
2) انتقال موسیقی ،ویدیو، عکس و ... مورد علاقه خود از کامپیوتر به موبایل بدون استفاده از کامپیوتر و راحتی هرچه بیشتر
آقا شما چطوری آپدیت کردین؟؟ من هرچی با GPRS و وایرلس چک آپدیت می کنم میگه No Updae. گوشیم ورژن 21 هستش و فارسیم هم هست. ممکنه به خاطر فارسی بودنش باشه؟؟؟؟
سلام دوست من
یکی از بچه ها همین سوال منو اینشکلی جواب داد که: مشکل از پروداکت کد گوشی شماست که واسش هنوز آپدیت هیومده...یا صبر کن یا عوضش کن... البته با NSU هم اگه تونستی یه چکی بزن.....
من یه سوالم دارم58 یه بچه ها وقتی دکمه منو رو میزنی ریست میشه...بعد چند بار ریست شدن خوب میشه ...چرا آیا؟؟؟؟
![]()
سلام.از امروز صبح گوشیم دچار اشکال شده.سیم کارت همراه اول روش بود ولی اسم اپراتور مشخص نیست.تماس برام میاد ولی نمیتونم تماس بگیرم میزنه فقط تماس های ضروری میشه گرفت.سیم کارت رو عوض کردم روش ایرانسل گذاشتم اون هم همین طور بود ولی باهاش تونستم برم توی نت.برنامه خاصی هم نصب نکردم جز چند تا بازی و gdesk.کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟اشکال از کجاست؟
یه سوال هندز فری این گوشی قیمتش چنده؟؟
فابریکیش 20-25 تومنه!
خیلی دلم میخواد پروداکت کد گوشی رو عوض کنم. اما شنیدم بعد از عوض کردن باید بلافاصله گوشی رو آپدیت کرد.
آخه من میخوام بعد از عوض کردن کد گوشی اون را از طریق خود گوشی و توسط وایرلس آپدیت کنم.
برنامه ای است که بشه بعد از عوض کردن کد گوشی بازم از گوشی استفاده کرد؟ یعنی بعد از عوض کردن کد گوشی، گوشی از کار نیفته.
گوشی رو فرمت کردم درست شد.فقط موندم چه چیزی باعث شد اینطوری بشه.یک سوال دیگه دارم برنامه ای هست که جلوی تماس گرفتن رو بگیره؟این برام یک سوال شده هر چی فکر میکنم به چیزی نمیرسم
سوال منو کسی نبود جواب بده لطفا......
58 یه بچه ها وقتی دکمه منو رو میزنی ریست میشه...بعد چند بار ریست شدن خوب میشه ...چرا آیا؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)