اول مطمئن شو اینترنت قطع شده بعد در قسمت لایسنس اگه لایسنس ادد کردی دیلیت کن و در قسمت اکتیو کردن کاسپر گزینه تریال رو انتخاب کن وقتی اینترنت قطع باشه بعد از چند ثانیه امکان ادد کردن کی جدید رو بهت میده
اول مطمئن شو اینترنت قطع شده بعد در قسمت لایسنس اگه لایسنس ادد کردی دیلیت کن و در قسمت اکتیو کردن کاسپر گزینه تریال رو انتخاب کن وقتی اینترنت قطع باشه بعد از چند ثانیه امکان ادد کردن کی جدید رو بهت میده
ضمن تشکر از کمک شما
اینترنت رو که قطع کردم و بعدش تریال رو زدم بعد از 20-30 ثانیه هیچ اتفاقی نیفتاد
میتونستم بیشتر صبر کنم اما من اینو پیدا کردم که به نظر بهتر میاد
یه اسکین برای 2012 که آموزشش هم داخلش هست....
الان کسپر رو تونستم فعال کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NELLY; 17-06-2011 at 10:40.
nelly عزیز من نتونستم skinرا دانلود کنم..کاسپر را dis هم کردم باز هم نشد.کی جدید هم نتونستم دانلود کنم ازsoft
forbidenمیزنه..اگر شما دانلود کردی لطفا اینجا قرار بده...
Last edited by kasi58; 17-06-2011 at 11:21.
سافتگذر کی آنتی ویروس داره فقط :
برای kis کجا داره..؟
میشه یه نفر یه key برای KIS 2012 بده !؟ ممنونم.
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
نمیدونم ، منم دنبالشم.......برای kis کجا داره..؟
سلام ودرود...............
دوبارهسلام ودرود
کسپر آنتی ویروسمو بلوکه کرده و وکد جدید رو هم که دادم بلوکه هستش ............چه کار کنم...........؟
دوستان
برای KIS 2012 میشه از Key های KIS 2011 استفاده کرد......همین !
Last edited by Lamanta; 17-06-2011 at 13:20.
سلام
دوستان از این تریال ریستی که میلاد جان گذاشتند استفاده کنید به درستی کار میکنه و دوره 30 روزه رو تمدید میکنه و اگه در
دانلود کردن مشکل داشتید از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده بفرمایید .
برای وارد کردن کی اگر برنامه فعال باشه روی لایسنز کلیک میکنید و کلید قبلی رو پاک میکنید سپس از اینترنت خارج شده و گزینه تریال را انتخاب میکنید که بعد از آن صفخه ای باز میشه و کلید هارو میتونی وارد کنید برای دریافت کلید های روزانه این برنامه به این لینک مراجعه کنید
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
دوستان عزیز کلید های روزانه را براتون همیشه در این لینک قرار میدهیم و میتونید استفاده کنید لطفا انقدر اسپم ندهید
ریستر هم میشه استفاده کرد ولی خوب دیگه استفاده بصورت تریال میشود دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)