تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 1138 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام.
    امروز وقت نشد کار زیادی انجام بدم.عکس هم از اون شماره که فرمودید نشد بگیرم.
    فردا ایشالا با آب و تاید می افتم به جونش.البته یه سری قعه رو که داشتمو با بنزین شستم.
    منم حدس میزنم بنزین براش ضرر داشته باشه و حرفتونو گوش کردمو امروز خاک های و جرم هاشو گرفتم.فقط مونده فردا با آب بشورمش تا خوب تمیز بشه.به امید خدا فردا چند تا عکس میزارم برای قطعه شناسی و راهنمایی های جدید.

يك سيم برق مثبت به اون وصل شده اون را در بياريد و فكر كنم حدود 5 يا 6 عدد پيچ هم داره كه اون رو روي يونيت كانال فن كه از جنس فايبر گلاس هست نگه ميداره. وقتي باز كرديد و بيرون آورديد مهره سر شافت اون رو باز كنيد و با ضربه هاي ملايم كم كم پروانه را آزاد كنيد.زير پروانه يك بوش قرار داره كه اون رو روغنكاري كنيد. يك بوش هم انتهاي موتور هست كه براي روغنكاري اون بايد موتور باز بشه..مراقب ذغال و جاذغالي اون هم باشيد تا نشكنه.
    تمام اين مراحل رو برعكس انجام بديد تا سر جاي خودش بسته بشه. اگر موقع روشن شدن فن سر و صداي زيادي كرد نشان ميده كه بوشها خشك هستند و يا فرسوده شده كه بايد عوض بشه. يك لوله لاستيكي كوچك كه هوا رو از سمت كانال خروجي فن به سمت موتور هدايت ميكنه هست كه مثل يه زانويي هوا رو براي خنك كردن موتور به اون ميرسونه اگر نبود حتما با يه لوله معمولي براش درست كنيد تا عمر فن زياد بشه.
    سيم كشي برق اون رو هم چك كنيد .اين فن هم براي كولر و هم بخاري كار ميده.مثل ماشينهاي ديگه..
    اين تصوير پروانه اون هست.
    راستی علی آقا من فنو باز کردم.پره هاش جدا شد.اما اون قسمت که سیم پیچ داره داخل محفظش هست که اونم پرچ شدست.و البته کاملا نیاز به روانکاری داره.اینو چیکارش کنم.پرچشو باز کنم یا راه دیگه ای هم داره؟
    Last edited by diyukis; 30-07-2011 at 21:57.

2. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله اون قسمت به صورت پرچ مانند درست شده البته باز كردنش كار مشكلي نيست. با لبه آچار دو پهلو ارام آرام بين دو لبه رو باز بكن و اگر نياز بود كمي با نوك يه وسيله مثل سيم چين لبه هاي اون پرچها رو كمي خم بكن تا موتور باز بشه. البته مراقب باش كه اون لبه هاي پرچ نشكنه چون دوباره بايد از همونها براي بسته شدن استفاده كرد.
    وقتي باز شد هر دو سمت بوشها رو گريس نسوز بزن.البته اگر فرسودگي زياد نباشه مشكل صدا با گريس حل ميشه وگرنه بايد بوشها عوض بشن. موقع جا زدن اول ذغالها رو در محل خودشون قرار بده و مراقب باش كه موقع بستن نشكنه.
    همونطوري كه باز كردي ببندش

, بیوک لسابر 77 قهوه ای , دوگانه فول اتومات , (قیمت 2/600)
    1390/5/10 الی 1390/5/11
    برای مشاهده تلفن آگهی به نسخه چاپی مراجعه نمایید

, شورلت ایمپالا , 1968آبی , فابریک درحد , 1976 آبی , تک برگ سند
    1390/5/10 الی 1390/5/11
    برای مشاهده تلفن آگهی به نسخه چاپی مراجعه نمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by camaro lt; 01-08-2011 at 12:28.

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام.
    کار شستشوی اواپراتور و یونیت تموم شده.فقط موتور فنو هنوز باز نکردم.امروز ببرم پیش آلومینیم کار ببینم میتونه پرچشو بشکنه و اینکه بعد از شکستن دوباره پرچ میکنه یا نه.
    اواپراتورو با کارواش خونگی و آب گرم شستم و کلی جرم و کثافت سالهای متمادی ازش اومد بیرون.خاک ها همه تاریخی بود.
    این عکس اواپراتور ماشین خودمه که بعد شسته شدنه.کجا باید ببرم تستش کنم؟کولر سازی ها؟؟؟

عکس زیر هم بعنوان اواپراتور پونتیاک خریداری شده.اما ظاهرا بزرگتر از مال خودمه.دلیلش چیه؟مال چه تیپی از پونتیاک هست؟؟

اینم مقایسه ابعاد دو اواپراتور

6. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

8. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد اواپراتورها بايد هر دوتا رو ببري پيش كولر ساز چك بكنه( با فشار هوا و وكيوم كردن) اگر نشتي داشت به درد نميخوره و بايد سالم باشه.نميدونم احيانا اگر سوراخي داشته باشه بشه با جوش آلمينيوم درست كرد يا نه؟ اينو بايد از خود كولر ساز بپرسين.من تا حالا نديدم كه اواپراتور رو تعمير كنن.
    اون يكي كه بزرگتره ممكنه مال كاپريس باشه و البته اگر سالم بود ميتوني استفاده بكني. من هم اوني را كه گرفتم و بجاي قديمي خراب نصب كردم يه مقداري بزرگتر بود. تنها چيزي كه هست اينه كه دو قسمت وسط يونيت كاملا بهم جفت نميشه و كمي فاصله داره كه با چسب اكواريم مشكي ميتوني كامل آب بندي كني و هيچ مشكلي نداره و يونيت رو ميتوني مثل قبل دوباره سر جاي خودش ببندي. ميتوني همين الان كه بيرون هستند اندازه ها رو موقع جا زدن و بستن توي يونيت ببيني. البته من عكسي را كه براي مقايسه اندازه ها گذاشته بودين رو نتونستم ببينم..

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون كندانسور رو كه خيلي صدمه خورده و بايد مثل اواپراتور ها با فشار و وكيوم هوا چك كني
    عكسها به ترتيب:
    اولي يه دلكو هست كه درب نداره . چكش برق رو داره. از يانجا معلوم نيست كه فيوز دلكو و مگنت هم داره يا نه؟ احتمالا داشته باشه.
    دومي موتور برف پاكن هست كه بايد ازمايش كني ببيني كار ميده يا نه؟ چرخ دنده ها..و بخصوص سيستم خاموش كننده اتوماتيك اون.
    فرمان هم ظاهرا مال خودشه. ارم پونتياك و فرم اون رو كه داره.

12. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اون كندانسور رو كه خيلي صدمه خورده و بايد مثل اواپراتور ها با فشار و وكيوم هوا چك كني
    عكسها به ترتيب:
    اولي يه دلكو هست كه درب نداره . چكش برق رو داره. از يانجا معلوم نيست كه فيوز دلكو و مگنت هم داره يا نه؟ احتمالا داشته باشه.
    دومي موتور برف پاكن هست كه بايد ازمايش كني ببيني كار ميده يا نه؟ چرخ دنده ها..و بخصوص سيستم خاموش كننده اتوماتيك اون.
    فرمان هم ظاهرا مال خودشه. ارم پونتياك و فرم اون رو كه داره.
    اون کندانسوره تو عکس آسیب دیده نشون میده.یه مقدار از پره های فلزیش خم شده که باید سر فرصت درست بشه و البته چک بشه که کار میکنه یا نه.
    البته همه لوازمو به شرط سلامت گرفتم.امیدوارم سالم باشن.الان مشکل دیگه ای که دارم پایه کمپرسوره.چند جا پرسیدم پیدا نمیشه.برای این چه حرکتی بزنم؟؟
    حالا اگر عصر حالشو داشتم و انرژی باقی موند میرم همه اینارو چک میکنم.اگر هم نبود که میمونه برای فردا صبح.
    مشکلم اینجاست که تو شهرمون یه دونه کولر کار خودرو هست که اونم تو همون برخورد اولیه فهمیدم که بدتر از من هیچی سرش نمیشه.چون وقتی کاپوت پونتیاکو زدم بالا یونیت کولرو نتونست تشخیص بده و به تته پته افتاده بود.
    احتمالا مجبورم اینارو ببرم گرگان تستش کنم.

اون اواپراتور بزرگتره رو هم میزارم داخل یونیت ببینم چطوری میشه.عکسشو هم میزارم که نظر بدید.

14. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد پايه كمپرسور فعلا هيچ كاري نكن چون الان بايد اون دو مورد كندانسور و اواپراتور وضعيتش مشخص بشه. وقتي كه متوجه شدي سالم هستند و هر دوتا سر جاي خودشون بسته شد اونوقت تازه مياييم سر اين قضيه كمپرسور كه چي ميخواهي ببندي؟ اصلي خودش؟ دست دوم جديد؟ نو؟ كوچيك ؟ بزرگ؟
    هر كدوم از اينها فرم خاص خودش رو داره و نياز به پايه مناسب خودش..ممكنه براي يكي بتوني يه پايه مناسب بگيري و ببندي..براي يكي ديگه بايد بسازي و براي يكي ديگه هم بگيري و هم بسازي! اين ديگه مرحله اي هست كه شما نوع كمپرسور رو انتخاب كردي و براي نصب اون پايه مناسبش رو هم جور ميكني.
    اين كولر سازي كه گفتي نميدونم چطور نتونسته يونيت كولر رو تشخيص بده؟؟!! به اون بزرگي هر كي باشه راحت ميبيندش!
    اون اواپراتور بزرگ رو هم اگر سالم بود و خواستي نصب كني تنها مشكلش همون فاصله ايجاد شده بين بدنه و دو قسمت يونيت هست. من با چسب آكواريم آبندي كردم و هيچ مشكلي نداشتم. البته شما بايد ببيني اون قسمت دراير هم سالمه؟ ممكنه ذرات كوچكي كه مثل ساچمه داخل اون هست ول شده باشه و اينجوري به كل سيستم صدمه ميخوره. اونوقت بايد دراير رو عوض كني. اين قسمت رو هم بايد چك كرد. اگر تكان بدي و صداي خش خش از داخلش آمد يعني عمرش تمامه و بايد عوض بشه. اين نوع دراير ها از نوع قديميه و ديگه توي مدلهاي جديد كاربردي نداره.

راستي اون دلكو مال هشت سيلندر شورلت هست و به موتور پونتياك نميخوره.
    Last edited by camaro lt; 01-08-2011 at 20:51.

16. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

راستی علی اقا شما به فکر یه ماشین نیستید برای خودتون.
    میدونم که ریویرا میخواهید اما تا اون زمان که نمیشه بدون امریکایی باشید.میشه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دنبال امريكايي هستم اما متاسفانه قيمتها جوريه كه اصلا نميشه طرف اينها رفت! من دنبال ماسل ميگردم. شايد يه كامارو يا پونتياك هشت سيلندر كه نياز به بازسازي داشته باشه اما نابود شده نباشه..اوضاع سندي اونم درست باشه با قيمت مناسب..البته اين روزها همه دنبال اينجور موردها ميگردن و معلومه كه راحت گير نمياد.
    چند تايي پيدا كردم اما يه مشكلي داشتن..يا قيمت مناسب نبوده يا سند نداشته يا صاحبش ادم حسابي نبوده..كلا قضيه خيلي خيلي درهم شده!

19. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •