تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 1004 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480530930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ایول مکس نت !

دوستان شمام پینگ کنید ببینید چند میگیرید
    کاکا مکس نت منم توپ شده اینم برای مخابراتیا

Pinging 80.191.214.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 80.191.214.4: bytes=32 time=19ms TTL=123
    Reply from 80.191.214.4: bytes=32 time=18ms TTL=123
    Reply from 80.191.214.4: bytes=32 time=17ms TTL=123
    Reply from 80.191.214.4: bytes=32 time=38ms TTL=123

Ping statistics for 80.191.214.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 17ms, Maximum = 38ms, Average = 23ms

البته الان یکم بالاتر نشون میده ظهر خیلی عالی بود

چشم نزنیم ها یه هو بدبخت شیم

2. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یه خبر بد

مشترکین گرامی،

احتراما به اطلاع می رساند با توجه به اعلام قبلی شرکت ارتباطات زیرساخت، در مورخه 1391/08/30 از ساعت 2 بامداد الی 5 بامداد به علت اجرای Down Time در استان آذربایجان شرقی، کلیه ارتباطات دیتای شمال غرب کشور با اختلال روبرو خواهد شد. پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما مشترکین عزیز ساکن استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل متشکریم.

با تشکر
    واحد فنی شرکت ماکس نت

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

یه خبر بد

مشترکین گرامی،

احتراما به اطلاع می رساند با توجه به اعلام قبلی شرکت ارتباطات زیرساخت، در مورخه 1391/08/30 از ساعت 2 بامداد الی 5 بامداد به علت اجرای Down Time در استان آذربایجان شرقی، کلیه ارتباطات دیتای شمال غرب کشور با اختلال روبرو خواهد شد. پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما مشترکین عزیز ساکن استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل متشکریم.

با تشکر
    واحد فنی شرکت ماکس نت

خبر بدتر اینه که این خرابی ها از همین امروز شروع شده و اگه من مملکتمونو بشناسم تا 1 هفته بعد تاریخ اعلام شده هم ادامه خواهد داشت .

5. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خبر بدتر اینه که این خرابی ها از همین امروز شروع شده و اگه من مملکتمونو بشناسم تا 1 هفته بعد تاریخ اعلام شده هم ادامه خواهد داشت .
    آره کاکا امروز پینگ رفته بالا . یه هفته که کمه حداقل دو هفته رو شاخشه . فقط یه هفته طول میکشه سیم رو درست کنن

7. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مکس نت ارومیه از زمانی که رفت روی مخابرات زباله شد. آی پی های بلاک لیست شده ، قطعی و تایم اوت مداوم از نشانه های این اینترنت میباشد.

بچه ها نوین نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند روزه داره اینترنت 512-1G رایگان(بدون هیچ هزینه) میده مال من 2 روزه اکتیو شد! .گویا سیاست جدید در شرکت اعمال شده و انتظاری از گرفتن سرعتهای بالا برای دانلود رایگان نمیره ولی اونچه که دستگیرم شد اینه که این شرکت پهنای باند رو از زیر ساخت میگیره و فعلا" در ارومیه پهنای باند کافی دارند . پس تا وضعیت خوبه بقوله گفتنی( باخ دامارا قان چه!)

Last edited by hadi.EST; 25-11-2012 at 13:40.

9. 2 کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه یک ماهی از مخابرات به صورت آزمایشی برای خودم اینترنت 512 گرفتن و امروز درست یک ماه شد که کم و بیش از این سرویس استفاده کردم و قصد تمدیدش رو ندارم. دلیل 1 - قطع و وصلی بسیار زیاد، از این نظر شبیه دیال آپ 2 - یه دو هفته میشه که من از ساعت 1 به بعد تا ساعت 4 صبح نمیتونم وصل شم گویا محدود شدم به خاطر دانلود 3 - پینگ مخابرات خوب بود ولی به خاطر قطع و وصلی زیاد برای گیم بازی کردن خوب نیست خوب من از یه شرکت دیگه هم اینترنت دارم و خیلی راضی تر هستم نسبت به مخابرات من پیش خودم فکر میکردم که همه این شرکتهای ارائه دهنده اینترنت از مخابرات سرویس میگیرن بس اینترنت مخابرات باید بهتر از دیگر شرکتهای خصوصی باشه ولی اشتباه میکردم این یک نظز و تجربه شخصی بود موفق باشید

11. این کاربر از BahraM.Tera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان من یه یک ماهی از مخابرات به صورت آزمایشی برای خودم اینترنت 512 گرفتن و امروز درست یک ماه شد که کم و بیش از این سرویس استفاده کردم و قصد تمدیدش رو ندارم. دلیل 1 - قطع و وصلی بسیار زیاد، از این نظر شبیه دیال آپ 2 - یه دو هفته میشه که من از ساعت 1 به بعد تا ساعت 4 صبح نمیتونم وصل شم گویا محدود شدم به خاطر دانلود 3 - پینگ مخابرات خوب بود ولی به خاطر قطع و وصلی زیاد برای گیم بازی کردن خوب نیست خوب من از یه شرکت دیگه هم اینترنت دارم و خیلی راضی تر هستم نسبت به مخابرات من پیش خودم فکر میکردم که همه این شرکتهای ارائه دهنده اینترنت از مخابرات سرویس میگیرن بس اینترنت مخابرات باید بهتر از دیگر شرکتهای خصوصی باشه ولی اشتباه میکردم این یک نظز و تجربه شخصی بود موفق باشید
    در بدبودن خدمات ADSL مخابرات شکی نیست. بالاخره همیشه راندمان شرکتهای خصوصی بالاتر هست. مشکل اصلی انحصاری هست که تو برخی مناطق وجود داره و افرادی مثل من مجبورند از همین خدمات استفاده کنند. این پینگ امروز گوگل که روز به روز بدتر میشه:
    Ping statistics fo
    r 173.194.39.136: Packets: Sent = 100, Received = 91, Lost = 9 (9% loss),Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 321ms, Maximum = 408ms, Average = 350ms
    Last edited by firebird; 20-11-2012 at 14:38.

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان مخابرات پهنای باند بیشتر از 512 برای استفاده خانگی نمیده ؟

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان چند روزی هست بعد از اطلاعیه شرکت ماکس نت(
    احتراما به اطلاع می رساند با توجه به اعلام قبلی شرکت ارتباطات زیرساخت، در مورخه
    1391/08/30 از ساعت 2 بامداد الی 5 بامداد به علت اجرای Down Time در استان آذربایجان شرقی، کلیه ارتباطات دیتای شمال غرب کشور با اختلال روبرو خواهد شد. پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما مشترکین عزیز ساکن استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل متشکریم.) شب ها که از ساعت 2 به بعد رایگان هستش افتضاح شده کلا سرعت نصف شده و دانلود نمیشه کرد بعضی مواقع هم کلا 10 تا 15 دقیقه اینترنت غیر فعال میشه ؟ در عوض روزها مشکلی نیست . فکر کنم دیگه ماکس نت به ........... رفت و تموم شد ؟
    Last edited by saber73; 23-11-2012 at 01:49.

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان مخابرات شهرستان ما(نقده) فقط 128 به مصارف خونگی میده و سرعت های دیگه رو باید دوست و اشنا داشته باشی تا بهت بدن . این 128 دانلود رایگانش شبانه با دانلود منیجر چقدر پر میکنه ؟ اصلا بدرد میخوره یا نه ؟ 512 چطوره ؟ دوستان تست کردن ؟ اینجا ما فقط ماکس نت و توسعه ارتباط پیشگامان داریم که یکی از یکی بدتره . ترکانت هم همون ماکس نت هستش . سرویس های 10 به 1 رو هم دکور گذاشتن و به کسی نمیدن .
    Last edited by saber73; 23-11-2012 at 01:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •