تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 521 اولاول ... 330380420426427428429430431432433434440480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

نرم افزاري هايي كه نصب ميشن بعضي هاش پاك نميشن مثل يه گيم موتور كه نصب كردم اجرا هم نشد الان پاكم نميشه چيكاركنم ؟
    این پرسش من هم هست! یکی پاسخ بده خواهشا!!!
    من مشكلم حادتره
    نه پاك ميشه نه نصب(file corrupted & removing failed)
    كسي نيست جواب مارو بده؟
    اين روزا خيلي خلوت شده كمتر سر ميزنين خواهشا يكي جواب بده آخه چند تا برنامه هست كه نصب كردم سرعت گوشيم شديدا كم شده الان نميتونم پاكشون كنم

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان خریدم! خریدم!!!! پس از کلی بدبختی خریدم!!!

عجب دوربینی داره... خیلی حال کردم!!!

البته ماجرایی داشتم برای خرید!

پیش از این که داستانم رو بگم به اطلاع دوستانی که می خوان N82 بخرم برسونم که:

کم کم دیگه خط تولید N82 داره بسته می شه ( منبع: فروشگاه اتصالات )

پس دست بجنبونین!!!!

و اما داستان من:
    امروز با دوستم رفتیم علاءالدین به امید خرید گوشی به قیمت ماکزیمم 300 تومن. رفتیم دیدیم ای بابا؛ برق ندارن . هیچی پرسیدن رو آغاز کردیم. از طبقه نخست که فقط یه نفر داشت اون هم نقره ایش رو می داد 335. رفتیم طبقه 2. از هر کی می پرسیدیم می گفت نداریم! تا طبقه 6 همین آش بود و همین کاسه...( توی تاریکی محظ دنبال گوشی می گشتیم خوفناک ترین صحنه زندگیمون رو تجربه کردیم )
    دست آخر توی برگشت در طبقه دوم شانسی خوردیم به دو تا مغازه که داشتن. جفتشون مشکی رو بهم قیمت دادن 310. از یکیشون خواستم بخرم؛ سیمکارت انداختم و از من هم یه عکس انداخت و ... توی جعبه رو چک کردم دیدم دفترچه راهنما انگلیسی هست. پرسیدم: چرا دفترچه فارسی نیست؟ گفت: نداره... بعد خواستم پول بدم گفت: حالا می خوای گارانتی یک ساله داشته باشی یا مادام العمر...؟؟؟؟
    منو می گید جا خوردم! پرسیدم: یعنی چی؟ گفت: ببین. ما یه سری برنامه می ریزیم روی گوشیت که از جمله اش می شه به برنامه تقویت آنتن (!) اشاره کرد. بعد برات فاکتور می کنیم و از این جور حرف ها که علاوه بر اون 310 تومان، باس 35 تومن هم پول بدی...!!!
    گفتم این چجورشه؟؟؟ گفت: گارانتی همینه دیگه و یه سری لیبل تغلبی گارانتی رسمی از زیر میزش آورد بیرون!!!

من هم الو اومد دستم که گارانتیش قلابیه. از مغازه با دوستم زدیم بیرون و رفتیم اون یکی؛ اون هم همینجور بود... از شانسمون همون موقع سیم های جعبه برق پاساژ اتصالی کرد و آتیش سوزی شد!

هیچی!!! دست از پا درازتر از علاءالدین اومدیم بیرون و همون موقع هم ماشین های آتیش نشانی اومدن!!!

به پیشنهاد من رفتیم فروشگاه اتصالات در خیابان شهید بهشتی. اونجا قیمت دادن 314 تومان بدون دردسر ( گفتن چیز اضافیش یه آنتی ویروسه که دل بخواهه. اگر خواستین می شه 2500 ). ولی شانس من تموم شده بود و همون جا بهم گفتن که به احتمال بسیار قوی دیگه با بار بعدیشون وارد نمی کنن. چون 2 سال از عرضه گوشی گذشته و تقاضا کم شده. و یکی دیگه شون گفت که نوکیا می خواد خط تولید N882 رو ببنده.

هیچی... رفتیم کافی نت و از توی سایت فارسی نوکیا، فروشگاه های مجازش رو پیدا کردم و شروع کردم به زنگ زدن به تک تکشون. هیچ کدوم نداشتن!!! از سردرد داشتم می مردم... خیلی بد خورده بود توی ذوقم!!!

آخر سر به پیشنهاد دوستم رفتیم پاساژ ایرانیان. از نخستین مغازه اومدیم قیمت کنیم؛ دیدیدم داخل مغازه دعوا شد! من هم فرار رو بر قرار ترجیح دادم . سپس گشتیم و یه مغازه دیگه گیر آوردیم... از ما قیمت خواست... ما هم الکی قیمت دادیم 310 نقره ای و 315 مشکی !!!
    پذیرفت. اما وقتی خواستم پول رو بدم دبه کرد و گفت زیر 320 نمی دم . هیچی!!! دست از پا دراز تر برگشتیم...
    پیش از رفتن به دوستم گفتم بگذار از این مغازه که دعوا شد قیمت بگیرم. رفتم... قیمت ازم خواست من هم همون رو گفتم. پذیرفت! هیچی... اولینش رو که گزینش کردم شانس گندم میکروفونش خراب بود . اما دومیش سالمه سالم بود. تازه کلی مهر پلمپ و برچسب شرکت های گارانتی رسمی نوکیا و پشتیبانی فارسی و اتصالات اینترنشنال روی جعبش بود! و از همه جالب تر اینه که درون جعبه یه دفترچه راهنما به زبان شیرین پارسی هم وجود داره! یه مشکی خریدم 315 تومان. یه کیف لپتاپی هم براش خریدم 5 تومان که با این که مال N82 هست، ولی روی دوربینش رو می گیره. ( مهم نیست )

نمی دونین که چه خستگی از تنم در رفت...! چه لذتی داشت همین جا از عباس آقا دوستم ( نام کاربری CyrusGreat ) سپاسگذاری می کنم که با زبون روزه پا به پای من اومد!

نکته اخلاقی: این روال تازه علاءالدینی هاست. یک وقت گول نخورین!!! گارانتی هاش هم دروغیه

شرمنده که سرتون رو درد آوردم
    Last edited by DariushGreat; 24-08-2009 at 21:33.

3. 5 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

راستی چند تا پرسش:

1. اکولایزر این گوشی کجاشه؟؟؟ من که گشتم پیدا نکردم
    2. این صدای سه بعدی چیه که برای زنگ هست؟ من چیزی ازش سر در نیاوردم!
    3. چرا فهرست چند رسانه ای ( مالتی مدیا ) گوشی این شکلی شده؟؟؟ من فکر کردم عین مال N95 هست. چجوری می تونم ویرایشش کنم؟
    4. باطریم تازه تموم شده! برای آب بندی چقدر باس بزنم به شارژر؟

5. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داریوش جان بسیار بسیار مبارک باشه .
    1. اکولایزر این گوشی کجاشه؟؟؟ من که گشتم پیدا نکردم
    2. این صدای سه بعدی چیه که برای زنگ هست؟ من چیزی ازش سر در نیاوردم!
    3. چرا فهرست چند رسانه ای ( مالتی مدیا ) گوشی این شکلی شده؟؟؟ من فکر کردم عین مال N95 هست. چجوری می تونم ویرایشش کنم؟
    4. باطریم تازه تموم شده! برای آب بندی چقدر باس بزنم به شارژر؟
    1- موقع پخش موزیک (now playing) ، آپشنز رو بزن بعدم اکولایرز .

2- این مورد اصلا بدرد نمیخوره ، جز اینکه آدمو سر کار میزاره ، یه سری افکت اضافی به زنگتون میده که مثلا زنگ زیر آب داره میزنه یا تو حموم یا بصورت چرخشی زنگ رو درست میکنه ( با حالت استریو ) ، که کار آمد نیست .

3- والا من مال 95 رو ندیدم ، ولی ویرایش که نمیشه کرد فقط میتونی ترتیب قرار گیری تب ها رو مشخص کنی + تو تب کانتکت و بوکمارکس میتونی محل قرار گیری دیتاها رو تغییر بدی .

4- باتری رو برای بار اول بزن به بار کامل شارژ بشه ، وقتی پیغام داد که باتری فول ، دیگه باتریت پر شده و جریان برق به سمت باطری عملا قطعه و باطری هم خنک میشه کاملا محسوسه ، برای اینکه باطری به حالت عادی و پر باز ده برگرده 3 یا 4 بار لازمه کامل پر و خالی بشه .

موفق باشی عزیز

7. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

داریوش جان بسیار بسیار مبارک باشه .

1- موقع پخش موزیک (now playing) ، آپشنز رو بزن بعدم اکولایرز .

2- این مورد اصلا بدرد نمیخوره ، جز اینکه آدمو سر کار میزاره ، یه سری افکت اضافی به زنگتون میده که مثلا زنگ زیر آب داره میزنه یا تو حموم یا بصورت چرخشی زنگ رو درست میکنه ( با حالت استریو ) ، که کار آمد نیست .

3- والا من مال 95 رو ندیدم ، ولی ویرایش که نمیشه کرد فقط میتونی ترتیب قرار گیری تب ها رو مشخص کنی + تو تب کانتکت و بوکمارکس میتونی محل قرار گیری دیتاها رو تغییر بدی .

4- باتری رو برای بار اول بزن به بار کامل شارژ بشه ، وقتی پیغام داد که باتری فول ، دیگه باتریت پر شده و جریان برق به سمت باطری عملا قطعه و باطری هم خنک میشه کاملا محسوسه ، برای اینکه باطری به حالت عادی و پر باز ده برگرده 3 یا 4 بار لازمه کامل پر و خالی بشه .

موفق باشی عزیز

دستت درد نکنه!
    برای اکولایزر که فعلا گوشی خاموشه نمی تونم برم به مسیری که گفتی

برای باطری... من شنیدم که می گن باس 12 ساعت به شارژ باشه؛ یعنی تاثیری نداره...؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو دفترچه هم نوشته 6 یا 8 ساعت شارژ ، ولی خیلی از عزیزان گفتن که بعد از فول شدن باطری دیگه ساپلی قطع میشه ، خودمم با شارژرهایی که روشون چراغ دارن روی یه گوشی دیگه نوکیا امتحان کردم و همین طور بود .
    خودتم میتونی با مقایسه دمای قبل و بعد از شارژ به این نتیجه برسی .
    زمان اولی شارژ هم بیشتر از بقیست حدود 2 تا 3 ساعت .
    حالا چرا گوشیو خاموش کردی ؟

10. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

تو دفترچه هم نوشته 6 یا 8 ساعت شارژ ، ولی خیلی از عزیزان گفتن که بعد از فول شدن باطری دیگه ساپلی قطع میشه ، خودمم با شارژرهایی که روشون چراغ دارن روی یه گوشی دیگه نوکیا امتحان کردم و همین طور بود .
    خودتم میتونی با مقایسه دمای قبل و بعد از شارژ به این نتیجه برسی .
    زمان اولی شارژ هم بیشتر از بقیست حدود 2 تا 3 ساعت .
    حالا چرا گوشیو خاموش کردی ؟
    بیچاره سه ساعت بود شارژش روی پله آخر گیر کرده بود و پیام باطری ضعیف است رو می داد! دست آخر وسط گوش دادن آهنگ خاموش شد !!!!

پسر چه هدست ردیفی داره. ایول نوکیا...! دیگه نیازی نیست برای گذاشتن هدست در گوش، اونو 10 دور بپیچی دور گردنت تا تعادلش حفظ بشه...! اون کش خیلی کمک می کنه

و این که شارژرش با اون کوچولویی عجب چیزیه!!!!!!!! می گن فلفل نبین چه ریزه...

راستی! من گوشیم رو معادل 10 ساعت و 7 دقیقه ( ) به شارژ زدم. درباره اون چیزی که می گی یه نظریه هست که تقریبا درسته. پژوهشی که کردم، فهمیدم که وقتی باطری فول شارژ می شه، انتقال جریان بهش کم می شه ( ولی قطع نمی شه ). صفحه نمایش کماکان روشن می مونه و نشون می ده که باطری پره، اما سیکل شارژ کماکان در حال انجام هست؛ اما با سرعت کمتر...

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام دوستان برای گوشی من یه مشکل پیش اومده
    وقتی مثلا ساعت زنگ رو میذارم یه ساعتی که بیدار شم .. بعضی مواقع زنگ نمیزنه ..یعنی خواب میمونه ..یعنی اصلا هشدار بیداری نمیده..توی تنظیمات هم اهنگ بیداری همون default tone هست و گوشی هم خاموش میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده ..احتمالش هست ویروسی شده باشه گوشی؟؟؟چی کار کنم ...

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام دوستان برای گوشی من یه مشکل پیش اومده
    وقتی مثلا ساعت زنگ رو میذارم یه ساعتی که بیدار شم .. بعضی مواقع زنگ نمیزنه ..یعنی خواب میمونه ..یعنی اصلا هشدار بیداری نمیده..توی تنظیمات هم اهنگ بیداری همون default tone هست و گوشی هم خاموش میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده ..احتمالش هست ویروسی شده باشه گوشی؟؟؟چی کار کنم ...
    یعنی چی گوشی رو خاموش می کنی ...؟
    یه سافت ریست کن اگه نشد مستر ریست ...!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی گوشی رو خاموش می کنی ...؟
    یه سافت ریست کن اگه نشد مستر ریست ...!
    آخه چرا هر چی میشه میرید سراغ سافت ریست و مستر ریست و هارد ریست و ....

-
    دوست عزیز گوشی شما ویروسی نیست ، باید خودت دنبال علتش بگردی ، ممکنه پروفایلت جنرال نباشه ، ممکنه ساعتی که میزاری اشتباها pm و am قاطی بشه و ...

پیشنهاد من اینه که بجای اینکه گوشی رو خاموش بزاری ، گوشی رو روشن بزار ولی رو حالت آفلاین ( اگر برا این خاموشی میکنی که از بیرون کسی زنگ نزنه یا پیامک نده ) چون در حالتی که گوشی روشنه همه ی اجزای سیستم عامل لود شدن و آماده بکار هستن ولی زمانی که گوشی خاموشه مموری و خیلی از اجزای دیگه گوشی مثل اسپیکر ها برای سیستم در دسترس نیستن و زمان میبره تا سیستم اونا رو بشناس و بعدم زنگ بزنه .

15. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •