اونجوری که من متوجه شدم اولین سرویس 20000 است...حالا چجوری چراغ اچار را خاموس کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
اونجوری که من متوجه شدم اولین سرویس 20000 است...حالا چجوری چراغ اچار را خاموس کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
پس نشون میده 206 تیپ 2 هست دیگه
ممنون
برای 206 های هاچ بک تیپ 2
برای 206 SD V20 هم استفاده میشه
بهترین 206 صندوقدار V چنده؟
هشته؟
اگه بخواین دنده معمولی باشه بله V8 هستش بهترین مدل. چون بیشترین امکانات رو داره و از لحاظ موتوری هم بهتره
سلام دوستان.
تعويض لنت ها (اگه ضخامتشون خوب باشه) بعد از 40هزارتا لازمه؟![]()
اگر سوت نمیکشه لازم نیست
سلام دوستان. تا یکی 2 هفته دیگه میخوام یه 206 تیپ 2 مدل 88 الی 90 بگیرم، حدود 25 تومن هم پول دارم(نهایت یکی دو میلیون بالاتر). چند جا شنیدم که کیفیت ساخت 206 بین سالهای 88 تا 90 خوب نیست. میشه کمک کنید و بگید که این شایعه صحت داره؟ این موضوع نظرم رو عوض کرد که برم SD یا 206 تیپ 5 بگیرم. الان سر چند راهی موندم.
منم اینو شنیدم.دوستانی که اظلاعات بیشتر دارن میشه سریعتر پاسخ بدن؟ممنون میشم
دوست عزیز 206 کیفت تیپ 2 با 5 هیچ فرقی نداره همه از یک کار خونه میان بیرون حتی بعضن کیفیت Tu3a بدلیل وارداتی بودن بیشتر قطعاتش بهتر از tu5 گزارش شده(البته کیفیت هیچ ربطی به قدرت نداره دوستان اشتباه نکنن)سلام دوستان. تا یکی 2 هفته دیگه میخوام یه 206 تیپ 2 مدل 88 الی 90 بگیرم، حدود 25 تومن هم پول دارم(نهایت یکی دو میلیون بالاتر). چند جا شنیدم که کیفیت ساخت 206 بین سالهای 88 تا 90 خوب نیست. میشه کمک کنید و بگید که این شایعه صحت داره؟ این موضوع نظرم رو عوض کرد که برم SD یا 206 تیپ 5 بگیرم. الان سر چند راهی موندم.
من خودم تیپ 2 91 دارم خدا وکیلی تا امروز اصن اذیت نکرده کیفیتشم خیلی خوب بوده یک سورن 89 هم دارم کیفیت 206 واقعا بیشتر از سورن هست ..
.
.
اگه منظورت کیفیت موتور و قطعات فنی هست که خوب نسبت به مدل های زیر 84 افت داشته....ولی قطات دشبورد رو چند جا دیدم تو مدل های 88-89 میگن خیلی افتضاح بوده و سرو صدا میداه ولی از من که خوبه مشکلی ندارم
برا خرید خیلی مهمه ماشین دست کی بوده چقدر باهاش کار کرده..206 ماشین ظریفی هست یک بار کافی تو خاکی تا ته گازش بدی دیگه هیچی تهش نمیمونه
تیپ 2 بعد از 89 رو فکر کنم دیگه نمیشه گفت تیپ 2 چون هم دو تا ایربگ دارن هم Abs ی جواری تیپ 2.5 هستن
خواستی بگیری یک 206 باز خفن پیدا کن ماشینتو بده دستش یک دور که بزنه همه چی دستش میاد
یک نکته دیگه 206 سیستم برقی خیلی پیچیده داره حواست باشه سیستم برقیش مشکا نداشته باشه که اگه خراب باشه کارت با کرامالکاتبین هست
.پیشاپیش مبارکت باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)