شما از كدام نسخه kis2009 استفاده ميكنيد؟چند وقته kis روي سيستم شما نصبه؟آيا كار خاصي انجام داديد مثلا فلش مموري به سيستم وصل كرديد يا برنامه خاصي را اجرا كرديد يا مثلا روي لينك خاصي كليك كرديد كه اين پيغام بطور ناگهاني روي سيستم ظاهر شد؟
شما از كدام نسخه kis2009 استفاده ميكنيد؟چند وقته kis روي سيستم شما نصبه؟آيا كار خاصي انجام داديد مثلا فلش مموري به سيستم وصل كرديد يا برنامه خاصي را اجرا كرديد يا مثلا روي لينك خاصي كليك كرديد كه اين پيغام بطور ناگهاني روي سيستم ظاهر شد؟
از پاسخ دوستان تشکر میکنم..... ولی من چیزی نفهمیدم.....!!
هر کاری میکنم ..... حتی با ------... آپدیت نمیشه..... جایی هست که بتونم آپدیت های کسپر رو به صورت فشرده دریافت کنم......؟!؟!؟
;-)
از 454 با اپدیت کامل. 3 ماهی این ورژن رو دارم قبلش با 6 کار می کردم. این که دیشب دقیقا چه کار کردم که برا بار اول پیام اومد یادم نیست ولی از کارهای مشکوکی که دیروز عصر انجام دادم یکی همین فلش بود که نصب کردم و البته کاسپر باز نمیکرد . پیغام recommended میداد یه چیزی که اسمش رو یادم نیست، باید بلوک کنی ولی اولش h بود وحروف k و o هم داشت و مکانش تو system32/windows . چند بار allow زدم و چون دوباره پیام رو تکرار میکرد خاموشش کردم با راست کلیک فلش رو باز کردم و عکسم رو که توش بود رو هارد ریختم بعد کاسپر رو روشن کردم و فلش رو هم فرمت کردم.
چیز دیگه ای که هم یادم میاد ، دیشب کاسپر پیام داد ویندوز اکسپلور میخواد یکwintrojan عددش رو یادم نیست رو بخونه که همون گزینه پیشنهادی desinfect رو زدم.
ضمنا همین دیروز superantispayware pro 4.24 نصب و اپدیت کرده بودم و بعد اسکن که 32 تا تهدید شناسایی کرد و همه رو پاک کرده بودم وبعد هم ازش خارج شدم. چیز مشکوک دیگه ای یادم نیست، شما اگر سوالات دیگه ای لازمه بفرمایید
احتمال آلودگي سيستم شما به ويروس يا تروجان وجود داره كه از طريق همين فلش مموري به سيستم شما منتقل شده.هميشه exit كردن يك برنامه امنيتي مانند كاسپر به علت هشدارهايي كه نشون ميده و كاربر از آن هشدارها اطلاع كافي نداره ساده ترين كار نيست.چون ممكنه مشكلاتي از اين قبيل حادث بشه.ممكنه ويروس مربوطه باعث ايجاد مشكل براي كاسپر شده باشه.
جون سیستم ریستور کرده بودم گفتم یک بار دیگه با انتی اسپایور اسکن کنم و بعد از پاک کردن تهدید هایی که نشون داد و ریستارت ، همه پورت های usb باز شدند و کاسپر هم راحت پاک شد. ولی حالا موقع نصب بعد از اکستراکت اولیه یا میگه باید ریستارت بشه که بعد از رسیستارت هم باز یا همینو میگه یا موقع کپی کردن فایل ها متوقف میشه.
اگر ویروسی هست که نمیزاره کاسپر نصب بشه راهی برا از بین بردنش نیست؟
احتمالا فایل Hosts شما آسیب دیده ، حال ممکن است یک مشکل کوک باشه یا اینکه یک ویروس مخرب سبب این امر شده
شما ابتدا ببینید میتونید وارد سایت های امنیتی زیر شوید ( چون اگر ویروس باشه اجازه نمیده وارد این سایت ها شوید )
www.symantec.com
www.mcafee.com
سپس فایل زیر را دریافت کرده و در مسیر C:\WINDOWS\system32\drivers\etc جایگزین کنید
http://majid20.persiangig.com/Files/hosts.rar
شما بهتره مشکل خود را در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید
سلام .
من بعد از 2 هفته خواستم کسپرام رو update کنم ولی تا 99% میره ولی کامل نمیشه البته از key های 100 روزه که روش گرفتنش و در پست های قبلی توضیح داده بودین استفاده میکنم میخواستم بدونم مشکل کجاست؟
شما يكبار طبق روشي كه در پست زير قرار داده ام عمل كنيد و كامل آپديت كنيد سپس اگر مايل بوديد تنظيمات را به حالت اول برگردانيد.حتما ابتدا برنامه Ultra Surf را اجرا و از فعال بودن آن اطمينان حاصل كنيد سپس كاسپر را با تنظيمات ذكر شده آپديت كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت اساتید محترم:
سئوالی داشتم من بر روی سیستمم اینترنت سکیوریتی کسپر ر اسکای 8.0.0.509را نصب کرده ام ، آیا احتیاج به نصب آنتی ویروس و آنتی اسپیور هم دارم .
پیشاپیش از محبت شما سپاسگذارم.
هرگز دو تا آ نتی ویروس رو با هم نصب نکن ولی آنتی اسپایور اشکالی نداره و در صورت نصب هم نیازی به گارد فعالش نیست و فقط هر چند وقت سیستم رو اسکن کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)