برد الکترونیک خارج از قاب است پلاتر داخل قاب است یکی از قطعات مدار آسیب دیده
پلاتر معمولا بر اثر ضربه گردوخاک یا خرابی هد خراب میشه
برد الکترونیک خارج از قاب است پلاتر داخل قاب است یکی از قطعات مدار آسیب دیده
پلاتر معمولا بر اثر ضربه گردوخاک یا خرابی هد خراب میشه
پس اینطور میشه نتیجه گرفت که اطلاعاتم جاش امنه.
حالا فقط اینو نگفتی که هارد رو اول باید ریکاوری کرد ویه جا ریخت شون یا هم اینکه باید برد رو تعمیر یا تعویض کرد؟
اگه مشکل از برد فقط باشه به اطلاعات که کاری ندارن برد تعمیر میشه فقط
ولی این یک توصیه است هیچ وقت به هارد اعتماد نکنید یک وسیله مکانیکی است و هر لحظه احتمال خرابی درش است همیشه یک بکاپ از اطلاعات هاردتون داشته باشین که بلایی که سر من اومد سرشما نیاد![]()
اسم بلا نیار که من عذابشو دیدم.
یه بار دیگه هم هارد WD MyPassport 500 USB3 که کلی عکس از خودم و رفقا داشتم که نتیجه کلی خاطرات خوب بود با اشتباه محض دوشتم پاک شد و حتی دستگاه PC-3000 هم نتونست برشون گردونه.![]()
احتمالا pc-3000 اش از اون چینی ها بوده وگرنه من دیدم pc3000 چه کارایی میکنه
این هارد قبلا چنین مشکلی نداشت و یکباره اینطوری شده!
جالبه که حتی فرستادم گارانتی اما تغییری نکرد، این مشخصات ارور هستش (خروجی برنامه GSmartControl)
Norm-ed value=4
Worst=1
Threshhold=51
Raw value=39869
به محض این که سیستم رو میارم بالا آیکن برنامه Disk Utility با یه اخطار در نوار بار ظاهر میشه! حالا واقعا موندم که با هاردم چیکار کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با HDD Regenerator هم چک کردم، بعد از یه چند درصدی که اسکن کرد (و البته بدسکتوری پیدا نکرد!) وایساد، دیگه نتونست جلو بره، انگار بی خیال هارد شده باشه!
با لینوکس هم چک کردم و سودی نداشت، بازم تا یه مقداری میره جلو و بعدش استپ میشه. واقعاً نمیفهمم چه مرگشه!
و این نکته رو هم اضافه کنم که هار از کار نمی افته، لرزش خفیفی که وقت کار در شراطی عادی داره رو ادامه میده!![]()
من لپ تاپ hp dv6 2170 دارم كه هارد ٦٤٠ گيگ ٥٤٠٠ دور داره.الان نيم سوز شده و بايد عوضش كنم.ميتونم ٧٢٠٠ به جاش بزارم؟يا مثلا ١ ترا؟قيمتشون چنده؟
كمك كمك فوري
ويندوز كامپيوترم بالا نمياد
وقتي كه ميخوام ويندوز عوض كنم همه ديسك ها رو نشون ميده مثلا ديسك cرو ويندوز انتخاب ميكنم وقتي روش انتر يزنم ارور ميده متن ارور به شرح زير است: An error occurred while setup was updaitin partition information on
چكار كنم لطفا كمك:
اول از همه با یک سی دی ویندوز دیگه و یک درایو اپتیک دیگه تست کنید
درست نشد بایوس مین رو دیفالت کنید و اتصالات هارد رو به طور کامل چک کنید
در آخر خود هارد چک بشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)