محدودیت استفاده از لینک مخفی خارجی چی ؟
این از اون چیز هایی هست که آرزو میکنم کلا نباشه. به دید من آزار دهنده هست.
محدودیت استفاده از لینک مخفی خارجی چی ؟
این از اون چیز هایی هست که آرزو میکنم کلا نباشه. به دید من آزار دهنده هست.
آخ جون !آره
همین امروز اعلام شدش:
دست آقا سینا درد نکنه
چه کار مفیدی واقعا
آره اگه بشه که خوبه ،خدا کنه امکان اضافه کردن آواتار gif هم برای همه فراهم بشه !!!![]()
چرا میگین خوب نیست ؟
کاش بشه ضمیمه هم گذاشت دیگه توپ توپ میشه !
Take Care![]()
نمیدونم ربطی به این عمومی شدن لینک فعال داره یا نه
ولی من این چند ساعت اخیر وقتی میخوام آدرس یه سایت رو تو پروفایل یه نفر بذارم ارور میده ...
کسی این مشکل رو نداره ؟
درسته.
پیغام میده :
BB code url is not allowed
گویا باید برای پروفایل فعال بشه.
نمیدونم ربطی به این عمومی شدن لینک فعال داره یا نه
ولی من این چند ساعت اخیر وقتی میخوام آدرس یه سایت رو تو پروفایل یه نفر بذارم ارور میده ...
کسی این مشکل رو نداره ؟
گاهی وقتا پیش میاد ، شما آدرس رو انتخاب کن و اون کلید # رو بزن احتمالا درست میشه و این ارور رو دیگه نمیده :
BB code url is not allowed
Take Care![]()
ضمیمه خوبه مخصوصا برای قسمت نرم افزار به محتوا سازی خیلی کمک میکنه. با احتساب این که لینک های خیلی از سایت های دیگه مسدود میشه بیشتر موضوعیت پیدا میکنه.سطح و کیفیت سایت رو بالا میبره خیلی از اوقات مطالب با ارزش تو آپلود سنتر های رایگان گذاشته میشه که پس از مدتی مطالب نصفه و ناقص و بد فرم میشه ولی بعضی چیز ها هست که به کیفیت و محتوا ربطی نداره و حتی کمی آزار دهنده هست.
تصویر متحرک یک نوع اسپم هست این نظر شخصی نیست یک اصل پذیرفته شده هست و خیلی از سایت های تخصصی به زبان های مختلف سالها هست که منع کردند.
نه این رو هم امتحان کردم ارور میده بازگاهی وقتا پیش میاد ، شما آدرس رو انتخاب کن و اون کلید # رو بزن احتمالا درست میشه و این ارور رو دیگه نمیده :
پیش میاد دیگه بعضی وقتها باید چندبار روی همون این کلید رو بزنی ، بعضی وقتام بامن میفته روی دندی لج و اصلا دیگه نمیشه !
Take Care![]()
سلام /
منظورتون اینه که نمیتونید لینک فعال در پروفایل بنویسید ؟
اگر پاسخ مثبت هست ، این امکان در پروفایلها غیرفعال هست ( حداقل برای سطح دسترسی ما ) /
این ارور مال بعضی مرورگرها باید باشه مثل فایرفاکس فکر کنم کروم همچین مشکلی نداره چون کد کامل نشون میده.
بعد فکر کنم کلا تو پروفیل این موضوع بود من هم از قبل نمیتونستم استفاده کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)