تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 430 از 1635 اولاول ... 3303804204264274284294304314324334344404805309301430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط setayesh_mj [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همگي

اول
    دوم يه سوال دارم؟
    اگه به شما از بين دوربينهاي زير حق انتخاب بدن، به ترتيب كدوماشون را انتخاب ميكرديد؟

Panasonic Lumix DMC-ZS1
    Panasonic Lumix DMC-ZS3
    Panasonic Lumix DMC-FX580
    Panasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520
    Panasonic Lumix DMC-FX150 - OR FX180

ممنون ميشم مثله هميشه به من لطف كرده و جواب سوالم را بديد

من اگه بودم ZS3 .. بخاطر زوم بیشتر - لنز وایدتر - ماکرو قوی تر و اینکه کلاً هم به همراه ZS1 جدیدتر هستند (یکسال جدیدتر)... اما گه کنترل های manual میخواستم FX500 هم بد نبود ...(منتها اونوقت شاید اصلاً می رفتم سراغ مارک دیگه)
    اطلاعي از قيمتاشون داريد؟
    نظرتون در مورد 3تاي آخري چيه؟(مدلهاي FX)

داره خودمونی میشه nathan mckane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا نظر دوستان در مورد canon sx120 چیه ؟ اصلا دوربینی میشناسین که هنگام فیلم برداری زوم هم کنه ؟ ترجیحا زیر 300 تومن باشه . یه دنیا ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

درود بچه‌ها

من سه روز پیش این دوربین رو با قیمت 410 (ژاپنی) خریدم که با کیف و مموری 8 گیگ و محافظ LCD و یه باطری اضافه حدود 530 تموم شد.

من قبلاً با W200 و W270 سونی کار کرده بودم و در مقایسه با این دو تا باید بگم که واقعاً خیلی کارامد تره.
    همونجوری که PMAX هم گفته کیفیت عکسها توی نور خیلی کم واقعاً عالیه و من ترجیح میدم بجز در مواقع خاص از فلش استفاده نکنم.
    iAUTO واقعاً خوب جواب میده و لازم نیست توی شرایط نور مختلف بصورت دستی تنظیم کنی.
    مصرف باطریش خیلی کمه و خوب جواب میده.
    عکسهای Daylight در مقایسه با Canon 5S که داشتم کیفیت خوبی نداره ولی بعنوان یه دوربین کامپکت که راستی راستی خیلی جمع و جور و ریزه میزه و شکیله، راضی کننده است.
    مموری که خریدم یه مموری ریدر خیلی کوچیک در اندازه یه فلش مموری هم روش بود که فکر کنم آدم رو از همراه داشتن کابل رابط دوربین بی نیاز میکنه.

تنها مشکل این دوربین به نظر من کم رنگ بودن عکسهایی هست که میگیره. در واقع عکسهای این دوربین رنگ و جلای خوبی ندارن.
    این مشکل رو با ویرایش عکسها با نرم افزار PMB که روی CD دوربین ارائه شده، با بالا بردن Saturation و غلظت رنگ میشه بخوبی حل کرد.

در هر حال با مزایای زیادی که داره میشه از این نقص تا حدودی چشم پوشی کرد.

به نظر من نمیشه انتظاری رو که از یه دوربین DSLR Like میره، از دوربینهای Compact توقع داشت.

من که واقعاً این چند روزه یه عالمه عکس توی هر شرایطی گرفتم و سر جمع این دوربین رو توصیه می‌کنم ..
    سلام
    خیلی خیلی مبارک باشه
    اتفاقا امروز منم جمهوری بودم و دیدم 410 تومن با گارانتی اصلیش بود
    دوربین فوق العاده خوبیه . کاش منم این جرات رو داشتم که با رنگهای نچندان شادابش در روز کنار بیام و بگیرمش
    بقیه چیزاش فوق العاده اس
    بخصوص اون پانورامای 270 درجه اش
    یا زوم اپتیکالش حین فیلمبرداری

خیلی مبارکتون باشه
    کاش وقتی هوا آفتابی شد 1-2 تا عکس توی نور روز بگیرید و برای ما بذارید . کلا چند تا عکس برای sample اینجا بذارید خیلی خوب میشه
    البته تا اون موقع من کانن رو گرفتم

واقعا دوربین خوبی گرفتید . بهترین دوربین اولترا کامپکته از نظر من
    براش اسفند دود کنید تا من چشمش نزدم

اضافه کنم

برای ال سی دیش حتما از این برچسبهای ال سی دی پروتکتور بگیرید

بعدشم من جاهای مختلف خوندم که اگر می خواید از گل و گیاه و درخت ( چیزای سبز ! ) عکس بگیرید بهتره
    روی مود p باشید و گزینه sharp رو انتخاب کنید ( حالا اینا چین و کجان دیگه نمی دونم )
    یکی هم گفته بود اگر می خواید آسمان خوشرنگ باشه بهتره روی cool2 باشید

دیگه شرمنده من همینا رو می دونم . نوشته بودم اگر خریدم ازشون استفاده کنم که متاسفانه جرات ندارم بخرمش
    Last edited by pmax; 09-12-2009 at 23:20.

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اقا نظر دوستان در مورد canon sx120 چیه ؟ اصلا دوربینی میشناسین که هنگام فیلم برداری زوم هم کنه ؟ ترجیحا زیر 300 تومن باشه . یه دنیا ممنون
    دوربين SX120 با توجه به قيمتي كه داره خيلي خوبه . دوربينهاي زيادي هست كه زوم درحين فيلمبرداري داشته باشه . مثل SX20 ولي اين مدل 440000 تومان قيمت داره . شما اگه بخواي از سري كانن انتخاب كني يا بايد قيد زوم حين فيلمبرداري رو بزني يا اينكه بودجه رو افزايش بدي يا اينكه از سري كامپكت يه مدل رو انتخاب كني .

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

نقل قول:
    نقل قول:
    نوشته شده توسط setayesh_mj
    سلام به همگي

اول
    دوم يه سوال دارم؟
    اگه به شما از بين دوربينهاي زير حق انتخاب بدن، به ترتيب كدوماشون را انتخاب ميكرديد؟

Panasonic Lumix DMC-ZS1
    Panasonic Lumix DMC-ZS3
    Panasonic Lumix DMC-FX580
    Panasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520

ممنون ميشم مثله هميشه به من لطف كرده و جواب سوالم را بديد

من اگه بودم ZS3 .. بخاطر زوم بیشتر - لنز وایدتر - ماکرو قوی تر و اینکه کلاً هم به همراه ZS1 جدیدتر هستند (یکسال جدیدتر)... اما گه کنترل های manual میخواستم FX500 هم بد نبود ...(منتها اونوقت شاید اصلاً می رفتم سراغ مارک دیگه)

دوباره سلام
    يعني
    اول Panasonic Lumix DMC-ZS3
    دوم Panasonic Lumix DMC-ZS1
    سوم Panasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520
    آخرم Panasonic Lumix DMC-FX580
    درسته؟

تنها فرق Panasonic Lumix DMC-ZS3 و Panasonic Lumix DMC-ZS1 توي كيفيت فيلمبرداريشونه؟
    يا فرقهاي ديگه اي هم دارند؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بهترین دوربین با 200 تومن

کلا با رمو و کیف و باتری میخام بشه 200 تومن

و یه سوال دیگه fz38 چنده؟ و اینکه از sx20 کنون بهتره یا نه؟

ممنون.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

10

ELSINعزيز
    در مورد برنده شدن اين دوربين ميتونيد تو اين پست ببينيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در جواب Persian_Gun's نيز اينكه ف ي ل ت ر UV براش خريدم و رو لنز نصب كردم براي طول عمر سنسور.
    ELSIN عزيز HX1 رو 550 خريده بودم 490 دادم رفت.اينو سر جمع 503 خريدم.عكس روز اين دوربين واقعا عاليه و رنگها بسيار مناسب و زنده هستند.واقعا اون چيزيه كه من ميخواستم.به طور حتم ميتونم بگم كه فيلمبرداريش از نظر حركت خيلي نرمتر از HX1 هستش (البته با فرمت MOTION JEPEG) .ديشب با فلاش تواتاقم يه عكس انداختم كه با HX1نظيرش رو نتونسته بودم بندازم.و كليه عكسهامو با AUTO انداختم .منظور از زو م اينكه خيلي سريع رو موضوع زوم ميشه و فوكوس بسيار خوبي داره.
    ممنون عزیز برادر
    اماااا این سایت اعتبارش بیشتره از سال 91 تا الان (19 سال) بهترین ها رو انتخاب میکنه 25 که نفر از نویسنده های 10مجله ی کشور اوروپایی دوربین رو انتخاب میکنن که بهتر از این چور داور پیدا نمیشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه این ادرسارو بری تفاوت زنده بودن رنگ عکس عمل کرد فلاش و..... رو تو عکس های نمونه می بینی(در 6 صفحه وپراز عکس و نمودار وتست) با عکس های اصلی
    کد:
    کد:
    برای نمونه اولی HX1 ودومی FZ35
    کد:
    کد:
    در مورد فوكوس هیچ دوربینی در حد HX1 نیست

SX10 : Full Autofocus Wide 0.604 second
    Full Autofocus Tele 0.543 second
    Prefocused 0.079 second

SX1 : Full Autofocus Wide 0.591 second
    Full Autofocus Tele 0.668 second
    Prefocused 0.065 second

FZ35 :Full Autofocus Wide 0.335 second
    Full Autofocus Tele 0.307 second
    Prefocused 0.125 second

HX1 :Full Autofocus Wide 0.308 second
    Full Autofocus Tele 0.231 second
    Prefocused 0.008 second

هرچند زمان ها خیلی کم هستند اما بهترین HX1 هست
    Prefocused :یعنی زمان گرفتن عکس بعد از فشار دادن تا نیمه دکمه شاتر و کامل فشار دادن دکمه شاتر
    "80 عکس عمر بیشت " چی شد
    HX1محدودیت فیلم داشت؟
    در مورد مموری های سونی هم باید بگم سرعت خاندن ونوشتن اونا بیشتر از دو برابر مموری های دیگه هست
    نمونه های سایت به نظرت قابل استناد هست (imaging-resource.com)
    ممنون فکر نکنی دارم باهات کلکل میکنما ممنون

8. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حدود قیمت رو کافیه اسم مدل رو به همراه کلمه تومن یا قیمت در گوگل و یاهو سرچ کنی .. یا سایت دیجی کالا .. و از اون هم مطمئنم تر و راحت تر و کم زحمت تر اینکه گوشی رو برداری و زنگ بزنی به نمایندگی های توی خیابون جمهوری و قیمت بگیری (شماره تلفن نمایندگی ها هم باز یه جستجوی 30 ثانیه ای در وب!)... عین آب خوردن!

سری خوبی بود .. شاید قدری قدیمی شده باشن .. (1.5 سال پیش)
    دوباره سلام
    يعني
    اول Panasonic Lumix DMC-ZS3
    دوم Panasonic Lumix DMC-ZS1
    سوم Panasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520
    آخرم Panasonic Lumix DMC-FX580
    درسته؟

تنها فرق Panasonic Lumix DMC-ZS3 و Panasonic Lumix DMC-ZS1 توي كيفيت فيلمبرداريشونه؟
    يا فرقهاي ديگه اي هم دارند؟
    بله - تقریبا همینطوره .. فکر نمی کنم 500 و 580 انقدرها تفاوت کیفیت داشته باشن و میشه گذاشتشون بغل هم.

//

از نظر مشخصات کلی تفاوت شون در کیفیت فیلمبرداریه و اینکه صفحه نمایش zs3 کمی بزرگتر و باکیفیت تره - اضافه کن به اینها : دکمه مخصوص برای ضبط فیلم در zs3 -- صدا در zs3 بصورت استریو ضبط میشه و در zs1 مونو .. اما با بررسی دقیق تر ویژگی های فنی شون میشه باز هم به موارد برتری zs3 اشاره کرد که خب طبیعیه هر مدل نسبت به مدل پایین ترش داشته باشه (فرضاً فلان پارامتر فنی و فلان پارامتر در zs3 قدری قوی تر از دیگریه) ...

بهرحال اگه کلاً میخوای مقایسه کنی : zs3 در فیلمبرداری قوی تره ... اگه ویدئو واسه ات مهمه این رو بگیر و اگه بخاطر ویدئو کمتر مهمه و محدودیت بودجه داری اون یکی.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بهترین دوربین با 200 تومن

کلا با رمو و کیف و باتری میخام بشه 200 تومن

و یه سوال دیگه fz38 چنده؟ و اینکه از sx20 کنون بهتره یا نه؟

ممنون.
    بودجه ات به نسبت پایینه ... یعنی اگه فرض کنیم در بهترین حالت 20 تومن هزینه لوازم جانبی بشه .. شما میخوای 170-180 تومن هزینه کنی برای دوربین ؟ .. توصیه میشه بودجه رو قدری بیاری بالاتر... ارزشش رو داره ..

به نظر من روی این دو گزینه فکر کن : a2000 از canon و این گزینه از فوجی هم طرفدار زیاد داره : S2000HD که زوم بالا و کیفیت فیلمبرداری HD داره -- اما اگه دنبال کیفیت عکس بالاتر هستی همون canon توصیه میشه که ضمناً از نظر سایز هم جمع و جور تره ..

//

در مورد قیمت توی پست بالایی هم گفتم که چطور میشه در کمترین زمان مطمئن ترین قیمت رو بدست آورد ... پست بالایی رو بخون.

زوم sx20 قدری بیشتره؛ اما کلاً تفاوت مهمی نیست... شاتر قوی تر هم داره .. در عوض fz38 میتونه با فرمت raw ذخیره کنه که بدرد آماتورهای جدی میخوره ... تفاوت باتری هم دارن که sx20 قلمی می خوره و اون یکی شارژی؛ سلیقه اس ..

از تفاوت های مهم دیگه اینکه sx20 حدود 200 گرم سنگین تره .. باز این هم سلیقه اس .. ولی من سبک تر رو ترجیح میدم.

کلاً fz38 رو بیشتر می پسندم .. بخصوص بخاطر عملکرد بهترش در نور کم و فلاش بهتر ..

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون

و یه سوال دیگه الان کوچکترین دوربین چی هستش از نظر ابعاد و اینکه ایران هستش و قیمتش چنده ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •