تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 430 از 2376 اولاول ... 3303804204264274284294304314324334344404805309301430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جان‌واریو، مهاجم جدید استقلال

استقلال که این روزها از مشکل فقدان مهاجم کارآمد رنج مي‌برد، فعلا به‌شدت در جستجوی مهاجم ایده‌آل است. در همین راستا حضور دو مهاجم کامرونی در تمرین استقلال توجهات را به خود جلب کرد اگر چه ظاهرا قضیه این فورواردهای کامرونی اصلا جدی نیست
    و احتمال دیپورت آنها محتمل‌ترین اتفاق ممکن است. در این گیر‌و‌دار اما فابیو جان‌واریو، بازیکن برزیلی استقلالی‌ها که هفته‌های گذشته را به‌جهت مصدومیت از ترکیب تیمش دور ماند با رفع آسیب‌دیدگی در تمرینات حاضر شده و اتفاقا خوش درخشیده است. فابیو در اولین حضور خود در تمرینات پس از آسیب‌دیدگی به صلاحدید کادر‌فنی به‌عنوان مهاجم تمرین کرد و اتفاقا با به‌ثمر رساندن پنج گل، امیر قلعه‌نویی را امیدوار کرد. استقلالی‌ها از قرار روی بازی کردن فابیو در دیدار آتی این مجموعه به‌شدت تاکید دارند به‌خصوص که حالا او نشان داده در قالب یک مهاجم هم مي‌تواند مرهمی روی درمان خط حمله استقلال باشد. فابیو جان‌واریو البته در حال حاضر همچنان در هتل هویزه ساکن است و برخلاف قرار استقلالی‌ها هنوز به منزلي که قرار بود برای او اجاره کنند، نقل‌مکان نکرده. نکته اینکه همسر فابیو دیشب به تهران آمده و ظاهرا فعلا باید همراه او در هتل اقامت کند. اگر چه هزینه اقامت فابیو تا همین حالا در هتل به مرز دو میلیون تومان رسیده و از آنجایی که باشگاه استقلال برای تسویه‌حساب به هتل مراجعه نکرده، مسئولان هتل هم پاسپورت فابیو را برای تمدید اعتبار ویزا تحویل نمی‌دهند و مهمتر از همه اینکه مهلت ویزای فابیو تمام شده و فعلا معطل تسویه‌حساب استقلالی‌ها با هتل است بلکه بتواند برای تمدید ویزایش اقدام کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جلسه قلعه‌نويي با فتح‌الله‌زاده

روز گذشته در اولين روز تعطيلات استقلال، اميرقلعه‌نويي و علي فتح‌الله‌زاده در محل باشگاه با هم جلسه داشتند
    . به نظر مي‌رسد كه با وجود حمايت‌هاي فتح‌الله‌زاده از سرمربي استقلال در مطبوعات قلعه‌نويي در رابطه با توضيح مسائل اخير تيم و نتايج ضعيف آن به دفتر فتح‌الله‌زاده رفته است.البته همانطور كه مي‌دانيد بين اين دو رابطه مديرعاملي و سرمربي‌اي برقرار نيست و آنها ندار‌تر ار اين حرف‌ها هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازهم خبری از پرسپولیسی ها نیست!

یک پیروزی دیگر برای طرفداران با وفای استقلالی...

آبیته بهترین سایت هواداری شد ؛

طی مراسمی آبیته دات کام به عنوان برترین سایت هواداری برگزیده شد!

عصر امروز در مراسمی که به بهانه سالروز تاسیس"ورزش بلاگ" و با نام زنده یاد آیدین نیکخواه بهرامی برگزار شد سایت رسمی هواداران باشگاه استقلال آبیته دات کام با انتخاب کارشناسان ذی صلاح به عنوان برترین سایت هواداری در سال گذشته انتخاب و معرفی شد.

این مراسم با یاد نیکخواه بهرامی آغاز شد و با اجرای خوب و بی نقص مجری توانمند عرصه ورزش جناب آقای جواد خیابانی ادامه یافت و در انتها با سخنرانی جناب آقای ثمودی مدیر عامل محترم "ورزش بلاگ" ٬ انتخاب بهترین وب سایت ها و وبلاگ های ورزشی و صحبت های مدیران برگزیده پایان پذیرفت. همچنین میثم منیعی به عنوان نماینده ورزشکاران و امیر نوری به عنوان نماینده هنرمندان در این مراسم حضور داشتند.

در این مراسم که با حضور حدود ۱۰۰ نماینده از ۱۰۰ وبسایت و وبلاگ برتر ورزشی ایران برگزار شده بود سایت هواداران باشگاه مردمی استقلال تهران "آبیته دات کام" توانست در کنار سایت هایی نظیر ایسنا و پارس فوتبال عنوان بهترین وبسایت هواداری را به خود اختصاص دهد.

برترين وبلاگ هاي ورزشي سال :
    آموزشي: skate.persianblog.ir
    خاطرات : anapourna.varzeshblog.com و kiankooh.persianblog.ir
    هواداري : petroshimimahshar.blogfa.com
    خبري تحليلي : muay-thailand.blogfa.com
    خبري: teak.mihanblog.com

بهترين وب سايت هاي ورزشي:
    خبري: isna.ir
    بازيکنان: hashmian.net
    تالار گفت‌وگو: topgoal.ir
    آموزشي: majidjalali.com
    هواداري: ------------ و ------------
    خبري تحليلي: parsfootball.com
    پزشکي ورزشي: sportmed.com

لینک خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Alireza Taji; 28-08-2008 at 19:37.

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

دمت گرم علیرضا جان

خسته نباشی :ایکس

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

===============

در پاسخ به اينكه چرا مهاجمان گل نمى زنند

مرفاوى: 8 هفته استقلالى ها را دق دادم

حميد رضا عرب
    Hamid Reza Arab

مانند آن روزهايى كه همراه امير قلعه نويى سكان هدايت استقلال را در دست گرفت آرام و بى سر و صدا روى نيمكت مى نشيند و حتى به خودش اجازه نمى دهد مثل روزهايى كه ناصر حجازى سرمربى بود و او مربى، كنار زمين برود و هر چند كوتاه نكاتى را به بازيكنان كوشزد كند. صمد مرفاوى از روابط عميقى با امير قلعه نويى برخوردار است به طورى كه حتى حاضر شد در زمان سرمربيگرى اش در استقلال، در حالى كه امير مديريت سازمان فوتبال را به عهده داشت نظاره گر تمرينات او در حوزه كارى اش باشد. شايد هر كس ديگرى جاى مرفاوى بود با توجه به اينكه روزگارى سرمربيگرى استقلال را عهده داشت و حتى تيمش را تا آستانه قهرمانى هم پيش برد حاضر نمى شد به عنوان مربى روى نيمكت استقلال بنشيند و سايه سنگين امير قلعه نويى را بالاى سر خود داشته باشد اما مرفاوى در توجيه كارش از عشق و علاقه اش به استقلال حرف مى زند، احساسى كه او را با همه انتقادها به سوى استقلال مى كشد.
    صمد مرفاوى حالا مثل ۵ سال پيش كمك مربى است و امير قلعه نويى سرمربى! آيا صمد گامى رو به عقب برداشته يا او چنين مى پندارد كه روزى باز هم سرمربى استقلال خواهد شد

روزى كه ازاستقلال رفتيد تصور مى شد يك بار ديگر به عنوان سرمربى به تيم تان برگرديد اما هرگز چنين نشد، صمد رفت و با عنوان كمك مربى به استقلال بازگشت.
    تصور من اين بود كه بايد به استقلال كمك مى كردم. براى همين برگشتم.
    اما عمر همكارى شما خيلى كوتاه بود. شما خيلى زود با ناصر حجازى قطع همكارى كرديد
    آن روزها من احساس مى كردم ديگر نمى شود كار كرد براى همين به استقلال اهواز رفتم.
    چه دلايلى باعث جدايى تان شد
    من نمى خواهم از آن روزها حرف بزنم! مهم اين است كه حالا به استقلال برگشتم.
    اما نه به عنوان سرمربى! شما باز هم كمك مربى هستيد.
    درست است. اما براى من كار كردن در استقلال خيلى مهم است. براى همين هم وقتى از استقلال رفتم استقلال اهواز را انتخاب كردم.
    چرا صبر نكرديد تا در تيم ديگرى سرمربى شويد شما سابقه سرمربيگرى استقلال را در كارنامه داشتيد.
    مى توانستم، چند پيشنهاد هم بود. همين الان هم هست اما استقلال يك فضاى كارى بسيار دوست داشتنى براى من است.
    انتخاب امير قلعه نويى به عنوان همكار جديد چه توجيهى دارد
    من و امير حرف هم را مى فهميم. افكار ما نزديك به همديگر است. براى همين به استقلال برگشتم. من احساس مى كنم خودم سرمربى هستم. براى اين كه امير را خوب مى شناسم. او با من مشورت مى كند حتى در جزيى ترين مسائل براى همين علاقه ام هر روز بيشتر مى شود.
    تصميم گيرى در استقلال مشورتى است
    امير با دستيارانش تعامل دارد. به نوعى سعى مى كند نظرات همه را در تصميم گيرى هايش مورد توجه قرار دهد.
    صمد مرفاوى وقتى سرمربى استقلال بود در هفته هاى آغازين توانست نتايج مطلوبى با استقلال كسب كند. اما حالا شرايط براى قلعه نويى فرق مى كند.
    آن تيم نفراتش همگى هماهنگ بودند. اگر يادتان باشد ما فقط عنايتى و كاظمى را از دست داديم و بيشتر بازيكنانى كه در قالب تيم اصلى به ميدان رفتند با هم هماهنگ بودند.
    مشكل گلزنى استقلال از اينجا نشأت مى گيرد
    من در واقع مشكل گلزنى را فقط مربوط به مهاجمان نمى دانم. يك تيم بايد گل بزند حالا چه با پاى مهاجمان و چه با پاى مدافعان. ما ابتدا بايد هماهنگ شويم و من فكر مى كنم كمى زمان ببرد.
    روزى كه به عنوان بازيكن پيراهن استقلال را پوشيديد همه از شما توقع گلزنى داشتند. شما پس از طى چند روز توانستيد گلزنى كنيد
    يادم هست وقتى به عنوان بازيكن به استقلال آمدم همين طور روى من فشار بود. آن روزها هم همه فكر مى كردند الان من شاهكار خواهم كرد اما ۸ هفته طول كشيد تا اولين گلم براى استقلال زدم. آنها را دق دادم (... و بعد مى خندد!)
    شما هم مشكل اكبرپور، عليزاده، عباسفرد و برهانى را داشتيد
    استقلال يك تيم پرمهره را در اختيار دارد. اما پيش از آنكه ما بخواهيم از بازيكنان انتقاد كنيم بايد ببينيم كه آيا آنها توانسته اند خودشان را با محيط استقلال وفق دهند من فكر مى كنم به خاطر عدم محيط پذيرى مهاجمان گل نمى زنند.

شايد وقفه اى كه به وجود آمده به كمك استقلال بيايد.
    اين وقفه براى ما سم است. تعطيلى ليگ اصلا خوب نيست. ما بايد در بازى ها و در كوران مسابقات آبديده شويم. اما متاسفانه همه چيز تحت تاثير تيم ملى قرار گرفته است.
    بعضى تيم ها از تعطيلى استقبال كرده اند!
    اصلا چنين چيزى نيست. باشگاه ها به شدت لطمه مى خورند و اين تعطيلى ها اصلا خوب نيست. ما كه نمى توانيم هر روز تمرين بگذاريم يا تمرين را تعطيل كنيم. متاسفانه بعضى از قوانين فيفا در كشورمان اجرا نمى شود و در عين حال مسؤولان ما فكر مى كنند ما در سطح اول فوتبال آسيا هستيم.
    حضور مهاجمان خارجى آيا مشكل فوتبال ايران را حل مى كند
    ما هم به دنبال مهاجم خارجى هستيم. اما معتقدم اگر مى خواهيم گلزن هاى خوبى داشته باشيم بايد از پايه شروع كنيم. من هم روزى مربى تيم هاى پايه بودم اما متاسفانه امكانات مناسبى در اختيار تيم هاى پايه قرار نمى گيرد. شايد يكى از عمده مشكلات ما همين باشد...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از آناليز بازى با مس مشخص شد

مجيدى در نقش مدافع پيروز در نقش مهاجم

ايران ورزشى- يكى از مواردى كه باعث تعجب كادر فنى استقلال شده جابه جايى هايى است كه خواسته و ناخواسته در بازى هاى استقلال انجام مى شود! پس از آناليز بازى استقلال مقابل مس كرمان اميرقلعه نويى در يك صحنه فرهاد مجيدى را ديد كه تا محوطه ۱۸ قدم استقلال عقب آمده تا از حريف توپ ربايى كند. اين موضوع البته باعث ناراحتى قلعه نويى نشد چرا كه او مى پندارد معنى فوتبال شناور همين است و حتى مهاجمان استقلال هم مى باست در كارهاى هجومى حضور فعالانه داشته باشند. قلعه نويى با توصيه بيشتر از مدافعان و هافبك مدافعان تيمش خواست مثل فرهاد مجيدى در كارهاى هجومى حضور داشته باشند. براى همين قلعه نويى صحنه اى از گلزنى پيروز قربانى مقابل سپاهان را براى شاگردانش به نمايش گذاشت تا حرفش ثابت شود و بازيكنان يك فضاى واقعى از گلزنى مدافعان را تماشا كنند. قلعه نويى به دنبال آناليز كردن بازى هاى استقلال مى خواهد شاگردانش را با فوتبال روز آشنا كند. او با وجود آنكه از روش ۲-5-3 بهره مى گيرد اما قصد دارد با همين روش به ظاهر منسوخ يك فوتبال شناور را به نمايش بگذارد. قلعه نويى قصد دارد باز هم نكات ريزترى از بازى استقلال بيرون بياورد. براى همين آناليز دوباره بازى هاى تيمش را در دستور كار قرارداده است!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پورحيدرى: تعطيلى به نفع استقلال است

ايران ورزشى- پورحيدرى تعطيلى ليگ را به نفع استقلال و ديگر تيم ها مى داند: «به نظر من تصميم عاقلانه اى گرفته شد چون هم باشگاه ها حق دارند كه نگران وضعيت خودشان باشند و هم على دايى كه تيمش يك بازى سخت و حساس را با عربستان در پيش دارد. فشار بازى هاى ليگ هم زياد است و امكان خستگى و مصدوميت وجود دارد و فكر مى كنم كه خوب شد فعلاً بازى ها را تعطيل كردند. به نظر من نبايد دنبال مقصر بگرديم چون فوتبال ايران سال ها است كه با اين شيوه حركت مى كند هيچ كشورى هم حاضر نيست در تاريخ هاى پيشنهادى ايران با تيم ملى بازى كند كه اين باعث مى شود برنامه هاى ليگ برتر و تيم ملى با هم تداخل پيدا كند. اين اتفاقات ديگر در فوتبال ايران طبيعى شده و اصلاً نبايد تعجب كنيم. حالا كه بازى ها تعطيل شده ديگر على دايى و باشگاه ها نمى توانند بهانه اى بياورند و اين به سود هر دو طرف است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اكبرپور: اين تعطيلى به نفع ما است
    اوضاع مالى ما بدتر است اما حرف نمى زنيم

ايران ورزشى- اكبرپور تعطيلى ليگ را به نفع تيمش مى داند: «تيم ما از لحاظ بدنى عقب است و فكر مى كنم كه اين تعطيلى فرصت مناسبى است تا نتايج۴ هفته اول را فراموش كنيم و با روحيه اى بالا به مصاف برق شيراز برويم. به نظر من بازيكنان بايد بزرگ فكر كنند چراكه ما اهداف بزرگى در سر داريم.
    اين درست كه نتايج استقلال در حد انتظار نبوده ولى تا پايان ليگ هنوز ۳۰ هفته باقى مانده و مطمئن باشيد كه روزهاى خوب استقلال هم از راه مى رسد. در حال حاضر اصلاً نمى توان در مورد شخصيت فنى تيم ها حرف زد و بهتر است كه چند هفته ديگر صبر كنيد. اوضاع مالى استقلال خيلى بدتر از پرسپوليس است ولى بازيكنان استقلال بيشتر به مسائل فنى فكر كنند. ما اين فصل بايد در آسيا در ليگ ايران قهرمانى به دست آوريم و پرداختن به حاشيه ها چندان درست نيست.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

=
    از قول من دروغ نوشته بودند

شكورى: به احترام شريفى تكذيب كردم

هادى شكورى پس از حضور در كميته انضباطى اميدوار است تا در بازى آينده مقابل برق شيراز حضور يابد. اين اميدوارى پس از برخورد با رييس كميته انضباطى به وجود آمده است. شكورى در اين باره با ايران ورزشى گفت وگو مى كند.
    چند جلسه محروم شدى
    هنوز معلوم نيست اما فكر مى كنم بخشيده شوم.
    نظر كميته انضباطى چه بود
    آنها حرف هايم را شنيدند. آقاى شريفى خيلى با حسن نيت حرف هايم را گوش كرد.
    انگار گفته شده چون سابقه تخلفى نداشتى محروميت ات لغو مى شود.
    نمى دانم اما آقاى شريفى هم به اين موضوع اشاره كرد. من اميدوارم با بخشش روبه رو شوم.
    داستان تكذيب مصاحبه هايت چه بود
    متاسفانه بعضى ها از قول من كذب نوشته اند اما براى اينكه ثابت كنم آن حرف ها حرف هاى من نبوده تكذيب كردم تا شائبه اى پيش نيايد.
    ... بگذريم، دفاع استقلال مقابل مس را چطور ديدى
    من هميشه گفته ام يك تيم به تك مهره هايش نبايد اتكا كند. درباره دفاع هم همين طور است. همه بايد در كارهاى دفاعى شركت كنند.
    يعنى كسى را مقصر نمى دانى
    نه! به هيچ وجه، همه مقصر بودند.
    اگر تو بودى استقلال آن گل را دريافت مى كرد
    نمى دانم. به هرحال نمى شود خيلى چيزها را پيش بينى كرد.
    جايى شنيديم كه امير قلعه نويى به خاطر غيبت تو خيلى ناراحت شده.
    اميرخان لطف دارند. البته من فكر مى كنم همه بچه ها زحمت مى كشند.
    اين چند روز كه تعطيل شديد به آمادگى تان لطمه نمى زند
    همه بچه ها تمرينات اختصاصى انجام مى دهند اما من فكر نمى كنم مشكل حادى پيش بيايد چون آقاى قلعه نويى بدون دليل كارى را انجام نمى دهد.

zoom
    راى كميته انضباطى شنبه صادر مى شود

رأى كميته انضباطى درخصوص تخلف بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران در بازى مقابل سپاهان، روز شنبه صادر مى شود. هادى شكورى به دليل تخلف در هفته سوم ليگ مقابل سپاهان به كميته انضباطى احضار شده است. گفته مى شود او بدون توپ، اقدام به تكل خطرناك روى پاى احمد جمشيديان كرده و رفتار دور از عرفى انجام داده است. قرار است تا شنبه رأى كميته انضباطى صادر شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تعطيلى ليگ به نفع ما بود

تقى پور: آقاى گلى ليگ از آن مهاجمان استقلال است

ايران ورزشى- اگرچه بيشتر تيم ها از تعطيلى ليگ گله دارند ولى استقلالى ها از اين اتفاق خوشحالند. مسأله اى كه به آنها كمك مى كند با برطرف كردن نقاط ضعف شان شروع دوباره اى در ليگ برتر داشته باشند. ابراهيم تقى پور مدافع استقلال از اين تعويق استقبال مى كند و آن را جهت بهبود شرايط تيم مفيد مى داند.
    بازى هاى هفته پنجم لغو شد، اين تعطيلى شايد به نفع استقلال باشد.
    صد در صد به نفع ما خواهد بود. اين تعطيلات مى تواند به ما در بهبود شرايط روحى و روانى كمك كند كه با يك شرايط خوب ليگ را دوباره شروع كنيم.
    با گذشت ۴ هفته هنوز انتظارات را برآورده نكرده ايد
    اگر توجه داشته باشيد استقلال خوب بازى مى كند اما فقط نتيجه نمى گيرد. اميدوارم در بازى هاى آينده در كنار يك بازى خوب نتيجه هم بگيريم.
    ولى هواداران نگران تكرار كابوس فصل گذشته هستند.
    نه، ديگر اتفاقى نمى افتد چون انسان وقتى از يك جا ضربه مى خورد حواسش هست كه دوباره از آنجا ضربه نخورد.
    چرا نتيجه نمى گيريد
    بدشانسى باعث مى شود نتيجه نگيريم. بازى با مس در حالى كه چند موقعيت صد در صد گل داشتيم اما موفق به گلزنى نشديم درحالى كه مس از موقعيتى كه فقط ۱۰ درصد امكان گل داشت به گل رسيد.
    خب به همين خاطر است كه اين روزها از مهاجمان استقلال به خاطر گل نزدن انتقاد مى كنند.
    مهاجمان استقلال از لحاظ فنى در سطح بالايى هستند. مطمئن باشيد با زدن يك گل موتور گلزنى آنها روشن خواهد شد و آقاى گل ليگ در پايان بازى ها از آن استقلال خواهد بود.
    پس اميدوار به بهبود شرايط تيم هستى
    صد در صد، استقلال در مسير پيشرفت گام برمى دارد و بازى به بازى بهتر خواهد شد.
    و حتماً قهرمانيد
    بله، صد در صد.
    ولى رقيبان سرسختى براى رسيدن به قهرمانى داريد
    رقيبان خوبى داريم ولى با پشت سر گذاشتن آنها جشن قهرمانى مى گيريم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •