تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 430 از 2014 اولاول ... 3303804204264274284294304314324334344404805309301430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,291 به 4,300 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی چرا پرسپلیس به دنبال دفاع چپ نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو این پست اصلا بازیکن نداریم

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

پرسپولیس از رفتن کعبی ضرر نمیکنه ولی خود کعبی چرا

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان اخبار گفت کعبی به سایپا پیوست
    بره گمشه
    همش تقصیر این علی دایی است
    مردیکه مافیایی دست از سر فوتبال ایران بر نمیداره
    تو پست پارسال جواب نداد در عوضش مسعود زارعي تركوند

همون بهتر كه نيست

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو پست پارسال جواب نداد در عوضش مسعود زارعي تركوند

همون بهتر كه نيست
    عزیز من هم موافقم با حرفت
    و مطمئن هستم مسئولان پرسپولیس حتما یه فکرایی داشتن که راحت گذاشتن این کوچولو بره
    فکر کنم با رضایی از صبا باتری به توافق رسیدن و با بودن زارعی و رضایی و احتمالا شیث دیگه جایی برای کعبی نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايمان مبعلي بازيكن فصل پيش الشباب امارات شامگاه امروز پس از توافق با داريوش مصطفوي قرارداد يك ساله اي با اين باشگاه منعقد كرد .
    اين قرارداد در هيئت فوتبال استان تهران نيز به ثبت رسيد .

وای یعنی واقعیت داره
    اگه داشته باشه من که میرم محکم سرم را میکوبم به میز

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان فکر کنم خبر بالایی دروغ باشه
    چون من هر چی گشتم تو ایسنا همچین خبری نبود

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی مثل این که مذاکرات انجام شده
    این کعبی هم خیلی خودش را سطح بالا می دونست
    ولی افت کرده بود و مثل قبل نبود

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايمان مبعلي بازيكن فصل پيش الشباب امارات شامگاه امروز پس از توافق با داريوش مصطفوي قرارداد يك ساله اي با اين باشگاه منعقد كرد .
    اين قرارداد در هيئت فوتبال استان تهران نيز به ثبت رسيد .
    وای یعنی واقعیت داره
    اگه داشته باشه من که میرم محکم سرم را میکوبم به میز
    وای پسر یعنی میشه؟؟؟

اگه بشه که منم سرمو محکم هیچ جا نمی کویونمش
    چون برای قهرمانی پرسپولیس توی جام باشگاه های جهان لازمش دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران: هیچ شکایتی به فدراسیون فوتبال ارائه نشده است ،مبعلی به پرسپولیس نمی آید

فرخزادی در گفتگوئی اختصاصی گفت : در باشگاه پرسپولیس من و آقای مصطفوی با همه بازیكنان جدید صحبت می كنیم و كس دیگری حق صحبت با بازیكنان جدید را ندارد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تهران با اشاره به جذب میثاق معمار زاده گفت : مبلغ قرارداد وی 220 میلیون است .

وی در باره وضع فرزاد آشوری هم تصریح كرد : باشگاه پرسپولیس از ابتدا هم راضی به جدایی وی نبود و جدایی تصمیم مشخص وی بود.

فرحزادی گفت : اگر قرارداد وی با مس كرمان لغو شود ، باشگاه پرسپولیس آمادگی دارد دوباره با وی قرارداد ببندد .

سخنگوی باشگاه پرسپولیس تصریح كرد : خود آشوبی اقدامات لازم برای بازگشت به پرسپولیس انجام خواهد داد .البته باشگاه پرسپولیس هیچ شكایتی را به كمیته انضباطی ارائه نكرده است و به هیچ عنوان در پی جذب بازیكنان تیم دیگر نبوده و نخواهد بود .

فرخزادی افزود : در باشگاه پرسپولیس هم اكنون مشغول صادر كردن بازیكن به باشگاههای دیگر هم هست .

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تاكید كرد : این باشگاه نیازی به مذاكره و یا جذب بازیكن از باشگاههای دیگر را ندارد و هر بازیكن كه قرار است جذب پرسپولیس شود باید بازیكن آزاد باشد و یا با اجازه باشگاه با وی مذاكره می كنیم .

وی خاطر نشان كرد : باشگاه پرسپولیس هم اكنون در حال صادر كردن بازیكن است .

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تاكید كرد : این باشگاه هیچ ،مشكلی با باشگاه مس كرمان ندارد و آقای آشوبی این طور خواسته است . البته باشگاه پرسپولیس تا زمانی كه آشوبی با باشگاه مس قرارداد دارد نمی تواند با وی مذاكر و یا آشوبی را جذب كند .

فرخزادی در باره جذب ایمان مبعلی هم گفت : ایمان مبعلی امروز همچنین حضور در باشگاه با مسئولان پرسپولیس احوالپرسی كرد و لی برنامه ای برای جذب این بازیكن نداریم چون ایمان با باشگاههای امارات قرارداد دارد .

وی درباره وضع واحدی نیكبخت واحدی هم گفت : این بازیكن با پرسپولیس قرارداد دارد و در پرسپولس خواهد ماند .

سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره اردوهای خارجی این تیم هم گفت : هم اكنون جلسه ای در باشگاه است و محل اردوهای تیم هم مشخص می شود .

فرخزادی در باره ورود افشین قطبی هم گفت : قطبی طی یك یا دور روز آینده به تهران می آید . سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس زودتر از اعلام قبلی به تهران می آید.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نيكبخت:نمي گذارم برايم حاشيه درست كنند

با اين خريدها مدعي نخست قهرماني هستيم
    .

بازگشت افشين قطبي به پرسپوليس باعث شد تا شايعات زيادي درخصوص همكاري اين مربي با عليرضا واحدي نيكبخت مطرح شود.
    اين دو فصل گذشته چندين بار با يكديگر اختلاف پيدا كردند و حالا مي‌گويند كه قطبي حاضر نيست تا نيكبخت فصل آينده در پرسپوليس باشد. البته شماره 10 سرخ‌ها همه اين شايعات را تكذيب مي‌كند.
    نيكبخت ابتدا در مورد جلسه‌اي كه با افشين قطبي داشت مي‌گويد: «به درخواست مصطفوي مديرعامل باشگاه در جلسه هيأت‌مديره شركت كردم كه قطبي هم حضور نداشت. ما با هم حرف زديم و سوء تفاهمات برطرف شد و هيچ مشكلي هم وجود ندارد ولي نمي‌دانم چرا بعضي‌ها شيطنت مي‌كنند.»
    شماره 10 پرسپوليس در مورد حرف‌هايي كه از قول قطبي در روزنامه درج شده است مي‌گويد: «قطبي نگفته كه من را نمي‌خواهد و مطمئن هستم كه اين حرف‌ها از زبان او خارج نشده است. ما هيچ اختلاف يا مشكلي با هم نداريم و مطمئن باشيد زرنگ‌تر از آن هستم كه برايم حاشيه درست بكنند.»
    نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه چه زماني قراردادت را ثبت مي‌كني مي‌گويد: «فعلاً در مسافرت هستم و پس از بازگشت به تهران قراردادم را به طور رسمي ثبت مي‌كنم. درضمن مصدوم هستم و در مورد حضور نيافتن در تمرينات با كادر فني هماهنگ كرده‌ام.»
    وي با اشاره به وضعيت پرسپوليس و جذب بازيكنان جديد مي‌گويد: «خوشبختانه مسئولان تيم در يارگيري خيلي خوب عمل كردند و ما چون در سه جام درگير هستيم احتياج به بازيكنان توانمند و سرشناس داريم. پرسپوليس خريد هاي خوبي داشته و با مجموعه بازيكناني كه داريم امسال هم مدعي اول قهرماني است. اميدوارم باز هم هوادران را خوشحال كنيم.»
    نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه نظرت در مورد خريدهاي استقلال چيست، فقط به اين جمله كوتاه بسنده مي‌كند: «نظري در مورد استقلال ندارم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •