راستی چرا پرسپلیس به دنبال دفاع چپ نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو این پست اصلا بازیکن نداریم
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
راستی چرا پرسپلیس به دنبال دفاع چپ نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو این پست اصلا بازیکن نداریم
پرسپولیس از رفتن کعبی ضرر نمیکنه ولی خود کعبی چرا
تو پست پارسال جواب نداد در عوضش مسعود زارعي تركوند
همون بهتر كه نيست
عزیز من هم موافقم با حرفت
و مطمئن هستم مسئولان پرسپولیس حتما یه فکرایی داشتن که راحت گذاشتن این کوچولو بره
فکر کنم با رضایی از صبا باتری به توافق رسیدن و با بودن زارعی و رضایی و احتمالا شیث دیگه جایی برای کعبی نیست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ايمان مبعلي بازيكن فصل پيش الشباب امارات شامگاه امروز پس از توافق با داريوش مصطفوي قرارداد يك ساله اي با اين باشگاه منعقد كرد .
اين قرارداد در هيئت فوتبال استان تهران نيز به ثبت رسيد .
وای یعنی واقعیت داره
اگه داشته باشه من که میرم محکم سرم را میکوبم به میز
دوستان فکر کنم خبر بالایی دروغ باشه
چون من هر چی گشتم تو ایسنا همچین خبری نبود
ولی مثل این که مذاکرات انجام شده
این کعبی هم خیلی خودش را سطح بالا می دونست
ولی افت کرده بود و مثل قبل نبود
وای پسر یعنی میشه؟؟؟
اگه بشه که منم سرمو محکم هیچ جا نمی کویونمش
چون برای قهرمانی پرسپولیس توی جام باشگاه های جهان لازمش دارم![]()
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران: هیچ شکایتی به فدراسیون فوتبال ارائه نشده است ،مبعلی به پرسپولیس نمی آید
فرخزادی در گفتگوئی اختصاصی گفت : در باشگاه پرسپولیس من و آقای مصطفوی با همه بازیكنان جدید صحبت می كنیم و كس دیگری حق صحبت با بازیكنان جدید را ندارد.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تهران با اشاره به جذب میثاق معمار زاده گفت : مبلغ قرارداد وی 220 میلیون است .
وی در باره وضع فرزاد آشوری هم تصریح كرد : باشگاه پرسپولیس از ابتدا هم راضی به جدایی وی نبود و جدایی تصمیم مشخص وی بود.
فرحزادی گفت : اگر قرارداد وی با مس كرمان لغو شود ، باشگاه پرسپولیس آمادگی دارد دوباره با وی قرارداد ببندد .
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تصریح كرد : خود آشوبی اقدامات لازم برای بازگشت به پرسپولیس انجام خواهد داد .البته باشگاه پرسپولیس هیچ شكایتی را به كمیته انضباطی ارائه نكرده است و به هیچ عنوان در پی جذب بازیكنان تیم دیگر نبوده و نخواهد بود .
فرخزادی افزود : در باشگاه پرسپولیس هم اكنون مشغول صادر كردن بازیكن به باشگاههای دیگر هم هست .
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تاكید كرد : این باشگاه نیازی به مذاكره و یا جذب بازیكن از باشگاههای دیگر را ندارد و هر بازیكن كه قرار است جذب پرسپولیس شود باید بازیكن آزاد باشد و یا با اجازه باشگاه با وی مذاكره می كنیم .
وی خاطر نشان كرد : باشگاه پرسپولیس هم اكنون در حال صادر كردن بازیكن است .
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تاكید كرد : این باشگاه هیچ ،مشكلی با باشگاه مس كرمان ندارد و آقای آشوبی این طور خواسته است . البته باشگاه پرسپولیس تا زمانی كه آشوبی با باشگاه مس قرارداد دارد نمی تواند با وی مذاكر و یا آشوبی را جذب كند .
فرخزادی در باره جذب ایمان مبعلی هم گفت : ایمان مبعلی امروز همچنین حضور در باشگاه با مسئولان پرسپولیس احوالپرسی كرد و لی برنامه ای برای جذب این بازیكن نداریم چون ایمان با باشگاههای امارات قرارداد دارد .
وی درباره وضع واحدی نیكبخت واحدی هم گفت : این بازیكن با پرسپولیس قرارداد دارد و در پرسپولس خواهد ماند .
سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره اردوهای خارجی این تیم هم گفت : هم اكنون جلسه ای در باشگاه است و محل اردوهای تیم هم مشخص می شود .
فرخزادی در باره ورود افشین قطبی هم گفت : قطبی طی یك یا دور روز آینده به تهران می آید . سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس زودتر از اعلام قبلی به تهران می آید.
نيكبخت:نمي گذارم برايم حاشيه درست كنند
با اين خريدها مدعي نخست قهرماني هستيم.
بازگشت افشين قطبي به پرسپوليس باعث شد تا شايعات زيادي درخصوص همكاري اين مربي با عليرضا واحدي نيكبخت مطرح شود.
اين دو فصل گذشته چندين بار با يكديگر اختلاف پيدا كردند و حالا ميگويند كه قطبي حاضر نيست تا نيكبخت فصل آينده در پرسپوليس باشد. البته شماره 10 سرخها همه اين شايعات را تكذيب ميكند.
نيكبخت ابتدا در مورد جلسهاي كه با افشين قطبي داشت ميگويد: «به درخواست مصطفوي مديرعامل باشگاه در جلسه هيأتمديره شركت كردم كه قطبي هم حضور نداشت. ما با هم حرف زديم و سوء تفاهمات برطرف شد و هيچ مشكلي هم وجود ندارد ولي نميدانم چرا بعضيها شيطنت ميكنند.»
شماره 10 پرسپوليس در مورد حرفهايي كه از قول قطبي در روزنامه درج شده است ميگويد: «قطبي نگفته كه من را نميخواهد و مطمئن هستم كه اين حرفها از زبان او خارج نشده است. ما هيچ اختلاف يا مشكلي با هم نداريم و مطمئن باشيد زرنگتر از آن هستم كه برايم حاشيه درست بكنند.»
نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه چه زماني قراردادت را ثبت ميكني ميگويد: «فعلاً در مسافرت هستم و پس از بازگشت به تهران قراردادم را به طور رسمي ثبت ميكنم. درضمن مصدوم هستم و در مورد حضور نيافتن در تمرينات با كادر فني هماهنگ كردهام.»
وي با اشاره به وضعيت پرسپوليس و جذب بازيكنان جديد ميگويد: «خوشبختانه مسئولان تيم در يارگيري خيلي خوب عمل كردند و ما چون در سه جام درگير هستيم احتياج به بازيكنان توانمند و سرشناس داريم. پرسپوليس خريد هاي خوبي داشته و با مجموعه بازيكناني كه داريم امسال هم مدعي اول قهرماني است. اميدوارم باز هم هوادران را خوشحال كنيم.»
نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه نظرت در مورد خريدهاي استقلال چيست، فقط به اين جمله كوتاه بسنده ميكند: «نظري در مورد استقلال ندارم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)